Cafelutza de Emirate (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

ce faceti mey, v-ati topit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

In sfarsit aseara am luat crema -minune...Estee Lauder day wear plus cu spf 15...ff buna mi se pare. Ma uitai si la advanced repair..maica mea, 220 de dh un borcanash cam mic...da daca zice Annie ca e buna, luna viitoare investesc si-n aia.
Io numai dorm si lucrez..daca ati vedea cum stau vasele la mine in bucatarie...
Pe partea stanga a obrazului am de catava vreme niste monstruleti la care nu le viu de hac cu nimica...mi-a zis dr in romania ca pana nu fac copii nici nu mi-or trece..ce sa-i faci..
Am slabit..imaginati-va...am 51 de kile..voi deveni o umbra. Si nush ce sa fac ca sa pun pe mine ca mananc frate!
Mi-e dor de voi mai fetelor!
Va pup

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

E super crema, cealalta e de noapte , sincer eu nas da banii pe 2 creme diferite pt ochi, de zi de de noapte si 220 (mai scump la RAK) plus ca borcanelul ala te tine luni de zile asa ca no worry

Cate kile aveai de ai slabit?

CE???? daca faci bb scapi de cosuri , lol, eu nam avut probleme pana la bb, ma rog cu vremea de aici e greu sa mentii tenul mereu curat, deprte de praf, schmba cu ce te speli, incearca crema cu benzoil peroxid 2.5 % (nu e scumpa) da numai seara, la inceput ca virgula cam irita/inroseste la soare. eu cosurile cu asta le omor din start,

eu schimbat sterlet si iau si pilule

Mergi la inceput

Da' nu iau 2 creme de oki...aia pe care am luat-o e de fatza..crema de zi pt fata ca mi s-a terminat avene.Da in fujairah cat e advanced repair?
Am incercat si cu benzoil peroxide..mi-a adus un prieten din america, si lui i-au trecut cat de cat cu aia..la mine..nu merge. Crec ca o operatie de schimbat pielea numai. Cand luam pasti;el eram ca o floricica si eu...dar nu mai iau de mai bine de un an jumate.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

nush cat e aici, in Al Ain era 180

mey dar parca ai fost la dr, eu am aflat ca benzoilul e mama cremelor in ceea ce priveste cosurile, nasol daca nuti merge

Ache pe unde esti? miss u!

Mergi la inceput

No mai fetelor am noutati cica..sotul o sa se duca pt 2 saptamani in Romania singurel..1-15 august si binenteles ca eu tremur cand ma gandesc sa stau aici de una singura. Puteti voi crede ca pana la onorabila vartsa de aproape 25 de ani n-am stat singura niciodata??
Apoi dupa ce vine vrem sa ne cautam ceva chirie in Ajman...sa fiu mai aproape de lucru, ca asa imi ia o nenorocita de ora pe drum. Acum au scazut si chiriile in Ajman, la 23-24 de mii pe an gasim 1 bedroom...
Voi?

Pearl

Mergi la inceput

te descurci tu singurica , ai si job, asa ca no sa te plictisesti

Ache?

Cum stati cu caldurile? Noi ne racorim aproape zilnic la hiton si piscina

Mergi la inceput

No am ramas singurica....nici nu stiu ce sa fac. Azi daca am fost libera am facut curat si am gatit.
Nush cum or trece astea 2 saptamani....
Voi ce mai ziceti?

Pearl

Mergi la inceput

pai..or sa treaca ..repede

nasol asa singur singur, dar tu ai si job, mai ia sio pisica si-o sa treaca mai repede

noi am fost la iBN batuta si am zurat cu balonul, nasol ca nu a fost vreme senina, daram capatat 50% off pt data viitoare

restul, Ache, Emeralde

o gramada de romani in dubai!

Mergi la inceput

Oau ce fain Annie!..merita? Adica e fain? Ca daca da, mergem si noi sa experimentam. Cica in octombrie vin niste prieteni de-ai nostri la noi..si atunci o sa fim si noi ca turistii
Azi cred ca ma duc la film by my self..de ce nu? La harry potter.
E posibil sa mergem in Abu Dhabi la restaurantul romanesc in zilele mele libere..cu prietenii nostri de aci din rak..daca mergem va anunt si poate punem de-o intalneala.
Au trecut 5 zile

Pearl

Mergi la inceput