Cafelutza de Emirate (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Merci fetele. Vin in februarie pe 4 si plec pe 7. adica eu sunt organizatoarea unei mici iesiri la Dubai. Nu chiar de shopping, asa de respirat si altceva de cat gaura asta!
Nu stiu inca cate vom fi, minim 4 oricum, maximum 15. Vreau in Bur Dubai pt. ca nu e departe de Muzeu si nu e departe de BurJuman locul de unde pleaca Sea and Land Adventure. Le-am promis fetelor ca le duc la muzeu si in excursie, apoi au zi libera sa faca ce vor sambata, sa mearga in ce Mall vor ele. Voila! Pe mine tare m-ar aranja Marina caci acolo am o inalnire speciala cu un vapor ce face croaziere, dar eu singura pot sa ma deplasez pana in Marina, insa sa mergem la Gold Zouk si restul nu e chiar practic, desi...de studiat...am sa ma uit la alternative. Merci oricum de idei. Daca mai aveti, va ascult cu placere. Eu am mai fost in Dubai acum 10 ani, sunt constienta ca muuulte s-au schimbat, cum sunt la fel de constienta ca nu e timp de vazut toate mallurile. Cred ca dintre fete vor merge la Emirates Mall desi mie mi-ar parea mai interesant Ibn Battuta. Eu de shopping...nu chiar acesta e tzelul meu, insa sigur ma voi delecta prin unul.
De mici restouri simpatice aveti idei? Cu spectacol sau muzica sau dansant? Dar nu de tineri de 18-25 ani, asa mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

delphin, tu chiar stai in Dijbouti ?

vrei sati arat niste poze de prin mall uri?

Mergi la inceput

Eh, oui! Annie, chiar stau in Djibouti, greu de crezut, nu?
Mai am 10 luni si gata! Suntem in misiune de lunga durata, adica 2 ani, dar nu vin din RO ci din FR.

Da, daca ai un cont cu poze, vreu bine'nteles . si nu numai malluri.

Mergi la inceput

wow, si cum e pe-acolo, poze ceva? mie rusine sa te intreb si ce faci pe-acolo ,

am poze pe picasa, sper sa le poti vedea

Diverse ... piramidele nu sunt din emirate, stii, da?

Poze

IBN BATTUTA

cam astea sunt din ce am online, la ibn battuta, chiar mia placut designul mallului

normal ca suntem si noi pe acolo in poze cu prieteni

Mergi la inceput

Ce fac aici? Eu nimic, sotul este militar si a fost trimis in misiune pt. 2 ani la Djibouti, cu posibilitatea de a lua familia cu el.Asa ca uite-ne si la Djibouti. Pt. copii e prima oara, pt. noi nu, am mai fost cu aceeasi ocazie in 1997-1999.
Cum e aici? E special dat fiind ca suntem intr-un cerc de militari cu familii, traim in ritmul regimentului aproape. Tara? Pai cam cum e in poza ta numita planeta pierduta.
Poze sunt ceva de la Djib pe contul cu poze pt. bunici, am sa las adresa putin, poate reusesti sa le vezi.
(sfarsit de vizionare)
Vazut pozele tale, faine, deci nu e rea ideea cu Mallul IBN Batuta.
O intrebare, unde se poate urca intr-un turn ceva pt. a admira arhitectura din Dubai Marina...insulele artificiale facute?

Mergi la inceput

wow, pare mai Verde decat aici
copii merg la scoala/ gradi acolo, care apropo, Sa-ti traiasca! sunt tare dulci
nu stiam ca si acolo este nevoie de trupe :(

de cluburi, nush ce sa-ti zic, pt ca noi nu prea ramanem in dubai peste noapte sa ne permitem, conduc cam 150 km sa ajung in dubai, cat de vazut marina, si insulele, cred ca elicopter.

Pe palm island Jumeirah se ajunge usor, pana la Atlantis, dar nu poti sa inti pe "crengile" palmului

Mergi la inceput

MAi e cineva pe aici???

Fetelor HELP-ME please!!! Am nevoie si eu de o carte sim Wasel valabila in februarie. Poate cineva sa ma ajute? sau sa-mi cumpere si mie una la oferta de acum, 75 AED si platesc prin paypal imediat.

Merci mult de tot!

Mergi la inceput

Delphin, eu zic sa mai astepti un pic, in febr s-ar putea sa o iei mai ieftin, de scumpit nu cred ca or sa se mai scumpeasca, , un sim Du e 65 dhs, si vine si vodafonul

Mergi la inceput

Ok, merci Annie. Mai astept, desi am vazut ca pot sa folosesc si telefonul meu cu roamingul activat, insa la comanda taxi am vazut ca-mi cere nr. de tel de Emirate cu 04

Mergi la inceput

Delphin, daca o sa stai la hotel o sa ai taxiuri la usa, de prin malluri se mai asteapta pt taxi dar nu foarte mult, sincer pt 3-4 zile cat stai nu se merita.

si luat de aici, ai activare imediata ( cumparat direct de la etisalat)
roamingul...whoa, e tare scump la emirate,
si daca plecam noi pana atunci, ti-l dau pe-al meu

si sunt curioasa, cum e vremea la voi? tot asa de cald?

Pearl, acum doua vineri in urma a fost "seara romaneasca in Rak" ai fost si tu/ voi?

Mergi la inceput