Gravidutze si mamici de Cluj - 115

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

LA MULTI ANI RALUCA SI MIHAI!!!MULTA SANATATE SI FERICIRE!!!

Gabi ma bucur ca Sara e mai bine,chiar ma gandeam la voi ca oare cum sunteti.Draga de ea,a vrut PUPA.

Fetelor,doctorita Marginean,mi-a dat un sirop,Vironal se numeste.Este cam scump,105 lei,dar a zis ca e foarte bun pentru sistemul imunitar si il fereste de infectii.Bea ia 2 picaturi de 2 ori pe zi.Si ajunge mult,pentru ca e destul de mare flaconul.Aici scrie despre el.http://www.bodyalchemist.ro/product/fara_url_id32.htm.Cica e un fel de antibiotic natural.

Magda multa putere sa treci peste asta.Cum sunt unii barbati...nu-i pot intelege.Eu nu stiu ce as face in situatia ta,cred ca as suferi tare mult,ca imi iubesc foarte mult sotul,dar pana la urma gandeste-te ca puiutul tau si familia ta sunt cele mai importante,si ca tu nu meriti sa-si bata nimeni joc de tine.Eu nici nu l-as mai lasa sa-si vada copilul,ca nu mai merita.In timp ce tu te chinui singura sa-l cresti si mai si inveti,el umbla la femei.Scuza-ma daca te-am suparat,dar eu ii urasc pe barbatii astia...

Ce frumos a nins aseara.Parca eram in povesti.Dar acuma vreau sa vina primavara.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabi, ce ma bucur e Sara bine! Se refac repede oamenii astia mici, nu bolesc cit noi si sint niste minunati!!

Apropo de divorturi: eu ma tot miram si ziceam ce teatru ieftin joaca, cum s-au dus Mihaela Radulsecu cu Elan de mina la divort! Acum se balacaresc prin ziare mai rau ca tiganii in corturi!

Cici, sa vezi ce te calmeaza un copil, din atitea activitati cite ai!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Magda Sa fii tare, draga mea

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Soso nu stiu exact ce i-a scris pe foaie, ca io una nu inteleg nimic ce scrie, mie mi-a spus doar ca are gleznele foarte laxe, nu intampina deloc rezistenta cand le flecteaza si trebuie lucrat la ele.
Mi-a zis ca dupa ce termin cele 10 sedinte o sa lucrez eu cu ea acasa, exercitiile care le facea acolo, o sa le invat si eu, ce sa fac?

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

LA MULTI ANI, RALUCA!!!

LA MULTI ANI, DANIEL!!!

Elena DPN 11.09.2009 si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

am avut o noapte horor, Dragos e destul de bine insa eu cu tati suntem pe spate, toata nopatea nu am dormit,ba avea frisoane ba imi era cald
nici nu stiu ce sa mai iau si ce sa fac sa ma simt mai bine

la cat imi e de rau mai am si starea asta de gripa ingrozitoare, simt ca o iau razna

ce bine ca a iesit soarele si nu e chiar asa mizerie afara, abia astept primavara cu mult mult soare si buna dispozitie

gaby ma buucr nespus de mult pt micuta sara ca e mai bine
e ingrozitor sa fii bolnav

magda nu am cuvinte, vad ca inevitabilul s-a produs pana la urma, insa nu uita ca ai o familie minunatat langa tine care is alaturi de tine, bucurate de parintii tai si mai ales de minunatia ta de copilas
FERICIREA ESTE PAUZA DNTRE DOUA NECAZURI
curaj mami

gabi mami de ionut si ioana pe unde sunteti?????

,erg sa fac ceva papika daca voi putea sta in picioare

week placut tututror

Elena DPN 11.09.2009 si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Buna seara fetelor..multumim pentru urari .Am fost la party fiu-meu f incantat de cadouri si de harmalaia de la Mcdonalds.In fine i-am facut dis de dimi poza sa vada peste ani cum are in data de 14 Martie 2009..adica zapada.I-am facut poze l-am filmat..na ca la carte.In cz a fost ff bine .Asta mic vai de steaua lui...nu mananca ,febra cred ca rosu in gat ..diaree ,Doamne feri ca de cateva zile nu-i bine deloc.
Magduta f nasol,..si eu de aceeasi parere bagajelul si cu Dumnezo inainte.Astai merita castrati nu alta.Ai nevasta si copil acasa offf
Tu fetelor eu cu forumul mai rar..da la intalneala vin da fara prunci
Inca o data multumim

Si Raluca La multi ani si tie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Gabi, santate multa Sarei! acum, uite vezi, nu toti copilasii s-au imbolnavit. Stefan nu are nimic, desi era mai predispus, ca fusese racit cu doua saptamani inainte.el a racit spre ex, dupa intalnirea din Big, cu tombola. Si eu zic ca nu e regula. E greu, da, sa o vezi bolnavioara, dar nu avem ce sa facem, nu-i putem tine numai in casa si intre noi, ca vor deveni hipersensibili.

Eu tare ma bucur ca Stefan si-a imbunatatit modul de socializare ca sa zic asa. si ieri si azi am fost in vizite la prieteni cu copilasi si tare bine s-au impacat, fata de alte dati cd el era numa langa picioarele mele, si plangacios. Si la intalnire a fost mai independent ca alte dati, nu a stat NUMAI langa mine. eu zic ca totusi, le prind bine copilasilor intalnirile cu alti copilasi. si azi chiar se jucau impreuna copiii, nu unul langa altul; bine, celalat baietel avea 3 anisori.

Ioana, La multi ani! sa fii fericita pana la adanci batraneti!

magda, imi pare rau.:(

chiar asa, care sa fie explicatia ca dupa ce apare copilul, lucrurile se mai strica intre soti?
daca stau bine si ma gandesc, cam asa e si la noi. ne certam mult mai des si de la toate nimicurile..si..si..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ELENA puiule nu se deschid filmuletele de pe picasa ,am incercat sa le vad si in dupa masa asta
am vazut doar pozele cu ochisorii albastri
ce culoare o sa ti fie rochita ???si cum ti o faci ?
ai mare grija sa nu racesti tare :(
IOANA 13 aceeasi parere am avut o si eu despre Raduleasca cu sotul ei ,eram sigura ca ceea ce fac e "doar de ochii lumii"

tu fetelor sincer nu cred ca sunt cupluri unde nu exista cearta ,sunt ferm convinsa ca fiecare dintre noi avem discutii si certuri in familie ,darrrr parerea mea e ca un copil ar trebui sa "sudeze "si mai bine relatia ,sa creeze o armonie si mai mare intre "cei doi "iar daca nu se intampla lucrul asta atunci intradevar e o problema
TIADRIS pt noi e un magnet f puternic si sper sa fie asa for ever chiar daca ne mai si certam asta e ,viata merge inainte
oricum sub nici o forma n as putea vreodata sa fac nici cel mai mic compromis doar pt ca avem un copil ,asa ca MAGDA puiule fi tare si fa ce crezi tu ca e mai bine pt tine si pt bebe

Multumim pt voturi
http://concurs.pampers.ro/profile/26785

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ooooo era sa uit am gasit MAGIC ENGLISH la chiosculetul acela din Polus (de la prima intrare -unde e si cinematograful)si a fost chiar ieftina revista +cd ul in jur de 7 ron ,primul numar

si va mai recomand pt pitici niste bastonase de branza -apetito pt copii ,la noi au mare succes ,am gasit la carrefour

MONICA super ca s a distrat puiutu :),de la ce varsta se pot face petreceri la MC Donalds?
RAMO multumim pt detaliile legate de sirop ,f interesant ,sper sa i prinda bine mamarutei
CICI da ai de lucru nu gluma ,nu te supi pe mine ,in general sunt mai insistenta cu pozele si imi place mai mult sa vb cu cineva cand ii vad macar poza
poate reusesti si tu sa vi la urmatoarea intalnire ce zici ?

fetelor vreti sa ne intalnim saptam viitoare joi la ora 18 ?
si dupa mai facem inca o intalnire sa poata veni si cele care nu pot acuma

VICTO sa stii ca f mult conteaza sa aiba copilasii nostri contact cu alti bebei mai mici sau mai mari ,Tiadris cel putin e innebunita dupa copii ,o vad asa de fericitaaaaaa in jurul lor
ma bucur mult ca si ingerasu tau e mai ok cu ceilalti

Multumim pt voturi
http://concurs.pampers.ro/profile/26785

Mergi la inceput