Gravidutze si mamici de Cluj - 115
Raspunsuri - Pagina 11
Ioana13 spune:
Am fost la VAlahia cu prietenii. Am ris de ma dureau sinii
F bine ne-am simtit, am primit si ceva cadouri dragute. Ce buna e cite o iesire! Miine ma duc sa cumpar o vaza, ca am numai una si aia era ocupata si am primit flori care stau acum intr-un borcan in chiuveta![]()
P a stat cu o matusa de-a lui tata-su, o singura data a zis mama, in aproape 6 ore! Am crezut ca le va face capul cit o banita de la mama-mami-tata. Si a adormit instant, dar numai dupa ce am ajuns acasa, inainte nu a vrut, desi era trecuta ora lui de somn.
Va pup, noapte buna
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
velenamaria spune:
buna dimineata..
raportam a 2-a noapte fara suziii. iupiii. ALEX tu mi-ai dat ideea sa scap cat mai repede de ea
edi a fost cam agitat mai ales la somnul de la amiaza...dar sa speram ca trecem repede peste aceasta perioada.
Monica..felicitari ptr sarbatorit..cu intarziere![]()
Magda..nasoala treaba.imi pare rau.
Mai fetelor...copilul ar trebui sa completeze familia nu sa o destrame!!! Zic si eu ca Alex...noi nu ne mai certam chiar asa ca inainte..adica ptr copilul nostru trebuie sa gasim solutia de mijloc intotdeauna si sa fim toti multumiti. las eu..lasa el..mult mai usor ca inainte si uite asa ocolim multe certuri inutile. Doamne ajuta sa fie asa intotdeauna!
Eu am sinuzita...Edi e bine..deci daca ma fac bine vin la intalnire joi.
o duminica placuta
eladea2005 spune:
Neata!
avem pozici noi...pentru cine doreste...![]()
de aici incepand...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Andree27 spune:
Neatza fetelor,
Pun eu azi de o
!!!!
MAgdutza draga imi pare nespus de rau pt ce situatie urata treci!
Foarte bine procedezi!Eu una nu sunt adepta in cazuri de genul acesta la o a doua sansa!Mai bine singura decat cu un astefel de om.CHiar mam uitat ca nu sunteti casatoriti de mult timp si deja nesimtitul se uita la altele!Gandeste-te ca in orice rau este un bine,si mai bine fara un astfel de om!Sa-ti dea Dumnezeu puterea necesara sa treci peste!
Noi suntem alaturi de tine!
Alex si eu sunt de acord cu tine.In orice familie e normal sa fie certa,ca altfel ar fi monotonie ,dar totusi sa existe bunul simt intre cei 2 si cum ai zis tu un copil trebuie sa uneasca si mai tare nu sa ii indeparteze pe parinti!
Noi astazi suntem invitati la bunicuta mea la masa ca a implinit ieri 76 de ani!O sa ne reunim toata famila.Abia astept!
Ce vreme frumoasa e afara!
VA pup pe toate!
Andreea ,
de
Eric (31 Mai 2008)
Evolutia lui Eric
RAMONELLA spune:
Alex sunt total de acord cu ceea ce ai scris!
Andreea la multi ani bunicii tale la implinirea celor 26 de ani!!!
Multa sanatate si multi nepoti!!!Distractie placuta!!!
Ioana ma bucur ca te-ai simtit bine.![]()
Andreea am vazut pozele cu Eric,tare scumpic ca intotdeauna.Imi plac tare mult pletele lui.
Tu fetelor,oare daca o tund pe Bea cheala,o sa se indeseasca parul???Ca ati vazut si voi ce plete bogate are.Nu stiu cu cine seamana.
Alex,parca tu ai tuns-o pe Tiadris,i s-a mai indesat parul???Si unde ai tuns-o???
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RAMONELLA Alex sunt total de acord cu ceea ce ai scris! ![]() Andreea la multi ani bunicii tale la implinirea celor 26 de ani!!! Ioana ma bucur ca te-ai simtit bine. Andreea am vazut pozele cu Eric,tare scumpic ca intotdeauna.Imi plac tare mult pletele lui. ![]() Tu fetelor,oare daca o tund pe Bea cheala,o sa se indeseasca parul???Ca ati vazut si voi ce plete bogate are.Nu stiu cu cine seamana. Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
multu' Ramo...
cat despre legatura tuns si indesitul parului...ma indoiesc...am auzit la o emisiune, chiar o stilista zicea, ca nu e nici o legatura intre cele doua...acuma cine stie...
incearca si vei vedea...*********************************************************
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
antoni spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor!

eu una sunt inca racita, o aduc pe piti acasa numai maine, sa n-o ia, sper ca n-a luat-o cat a stat cu mine.In viata mea n-am fost atat de racita, nu simt gust, miros si azi m-am trezit ca nu aud bine, hihi.dar totusi sunt mai bine.
Magduta-imi pare tare rau, esti sigura? poate a zis numai asa ca sa te enerveze.e nasol, clar, nici eu nu sunt de parere ca ei sunt barbati si li se iarta, cum zice multa lume, dar totusi, mai vedeti, stati si povestiti, poate nu-i chiar asa. poate a zis numai...daca crezi ca vrei sa-i mai dai o sansa...eu as intelege si asta.ca mai este si un copil.dracu sa-i ia!dar nici de dragul copilului nu merita ca nu poti sa te sacrifici si sa duci o viata nefericita pt copil.ca poate el creste si nici nu va aprecia.multa putere sa le duci pe toate
pe cand intalnirea?e fara bebei? poate imi revin si pot veni si eu!
o duminica frumoasa sa aveti!
Meli+
Timea-Larisa
mami_alexia spune:
Ramona, la noi a mers faza cu tunsul si indesitul parului. Am tuns-o acasa, am cumapart masina. N-am tuns-o cu scopul asta (ci pt ca era vara, cald)dar s-a indesit mult.
Meli, multa sanatate.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
RAMONELLA spune:
Andreea la fel am auzit si eu,Geta Voinea zicea ca nu e adevarat ca se indeseste parul daca il tunzi.
Dar cred ca totusi am sa incerc,sa vedem,poate totusi...![]()
Adriana voua v-a crescut repede dupa???Si a stat cand ati tuns-o???![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
antoni spune:
si eu asa stiu de la mama care e coafeza ca nu are nimc cu tunsul indesatul. dar poti incerca