Gravidutze si mamici de Cluj - 115

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Raluca si Daniel

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

offf, Magda! nici nu stiu ce sa zic sa te incurajez!

sanatate multa bolnaviorilor. cu vremea asta schimbatoare nici nu e de mirare ca e plin de virusi. nici eu nu cred ca e de la locul de joaca...noi am stat pina tirziu, mergem la mall in fiecare saptamina si nu am patit nimic. in schimb daca e vreme urita afara, nu iesim...deja de doua zile stam in casa. poate azi reusim sa facem o plimbare, ca vad ca e soare...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

La multi ani, Daniel! Sa cresti mare si sanatos si distractie placuta azi!!!! Sa primesti cadouri meseriase!!

La multi ani, Raluca!!!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi Ani, Raluca! MUlti pupici de la noi si unul special de la Sara!!!!

Daniel, sa cresti mare, sanatos! La MUlti Ani si petrecere frumoasa!

Vesti bune de la noi! Sara a dormit toata noaptea, iar la 9,30 cand s-a trezit a vrut PAPA! A luat micul dejun, un ou si cascaval si a baut si un fresh de portocale. E vesela si vioaie, nu a mai tusit decat de reo 2 ori, si nasul curge mai putin! Cand a cerut papa, imi venea sa o pap eu pe ea de fericire! Cred ca antibioticul isi face efectul, Slava Domnului!

Eu tusesc mai mult, dar starea generala nu e rea, am dus-o pe picioare cu Coldrex, Trahisan si Bioparox! Trecem noi si peste asta! Dar eu tot zic ca sunt de evitat spatiile inchise, noi afara iesim chiar daca e frig, nu ger, stam in casa doar pe ceata si ploaie.In mall si noi mergem des, la cumparaturi insa, si Sara se bucura de caluti si carusel si masinutele alea! Dar mi se pare diferit fata de locul ala de joaca! Dar asta e strict parerea si experienta mea! Sa dea Domnul sa trecem cu totii cu bine peste perioada asta pacatoasa si sa nu mai auzim de imbolnaviri!

Ioana, tu te sarbatoresti azi? Ce frumos! Petrecere frumoasa si cadouri asa cum iti doresti!

Lore, bine ca ai mai trecut pe aici!

Magduta,

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

LA MULTI ANI MONICO, SA-TI TRAIASCA PUIUL!!!!!!!!! SA FIE SANATOS SI VOI LA FEL, SA VA BUCURATI ALATURI DE COPILASII VOSTRI TOATA VIATA!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Gabi, ma bucur ca e bine Sara...scumpa de ea...sunteti norocoase ca n-a fost ceva grav...acum nu mai conteaza! aveti grija de voi!

Magda, super nasoala veste...offff, nici nu stiu ce-as putea spune sa te fac sa te simti mai bine...din pacate am auzit multe povesti de genu asta, mai ales dupa ce s-a nascut primul copil...relatia lor s-a deteriorat...oare de ce? noi suntem aici, daca te putem ajuta macar cu o vorba buna...

astazi mergem la ai mei, sarbatorim ziua lui taica-mio...

sa ne auzim cu bine! weekend fain!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

salutari tuturor

ptr cei bolnaviori.

nu prea am avut timp sa citesc...doar va urez un weekend frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

salutare
GABI tare ma bucur ca i mai bine printesuca ,e foarte puternica mamaruta si trece ea peste tot
IOANA 13 si eu vreau primavara dar chiar nu pot sa nu ma bucur de zapada
super ca ai avut o zi asa frumoasa
bine ca prietena ta e ok si nu au aparut alte complicatii
ANDREEA-ELADEEA "LA MULTI ANI "pt taticutzul tau
LORE intra mai des pe la noi ,pupicuri la ginerica
MAGDA puiule ai incredere in tine si la ce minunatie de copil i ai facut se pare ca nu te merita ,esti f tanara ,frumoasa ,desteapta asa ca tu BABY VIATA MERGE inainte ,curaj scumpo si nu uita ca suntem aici

fetelor voi unde ati pus scaunul de masina in dreapta sau in stanga ...desigur pe bancheta din spate:)
scaunul lui Tiadris e in partea dreapta ,nu in spatele scaunului meu

Multumim pt voturi
http://concurs.pampers.ro/profile/26785

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LA MULTI ANI RALUCA DRAGA ,MULTA SANATATE ,FERICIRE SI TOT CE TI DORESTI ALATURI DE FAMILIA TA

LA MULTI ANISORI DANIEL SI O ZI MINUNATA PUIUTULE
MONICA

Multumim pt voturi
http://concurs.pampers.ro/profile/26785

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna fetelor! Va multumesc tare mult de sfaturi...o sa ma apuc saptamina viitoare de haladuit prin oras dupa pantaaloni de gravidutza. Nu ma gandesc sa imi iau multe hainute ca am bluze baby doll o gramada si sper sa ma incapa pina aproape de nastere...

Alex am promis ca pun poze dar efectiv nu am avut cind. Eu de felul meu sunt o agitata, lucrez la doua universitati si fac si a doua facultate in paralel (am facut-o...ca sunt in anul V, mai am doar semestrul de practica) asa ca ajung acasa si daca nu am program de gatit sau smotru...is cu nasu in laptop ca am sigur de pregatit seminarii, cursuri si de redactat articole....imi tot propun sa o iau mai incet...dar nu imi prea iese!

Magda...imi pare tare rau de situatie si crede-ma ca sunt alaturi de tine pentru ca stiu din proprie experienta prin ce treci! Important e sa ai credinta ca le poti duce pe toate si sa te gandesti la cum crezi ca ti-ar fi mai bine tie si ma ales copilului tau. Si eu am trecut printr-o experienta asemanatoare cu primul meu sot, in anul in care ma pregateam sa imi sustin doctoratul mi-a facut figura si si-a gasit o alta mai "binevoitoare" si cu mai mult timp liber. Dar eram tineri si fara copii. Asa ca....din punctul meu de vedere divortul mi s-a parut cea mai logica incheiere a ceea ce a fost intre noi. Eu una nu pot suferi mincinosii si dualistii. Nu am nici o scuza pentru asftel de oameni. Din pacate in societatea in care traim nu mai exista valori si moralitate, familia pentru multi barbati e doar accesoriu, important e sa para ei "potenti" fizic, material, profesional...

Eu sunt alaturi de tine si iti doresc mult curaj. Si mai ales nu iti pierde increderea in tine si in oameni. Femeile sunt de felul lor luptatoare si trec peste orice. Iar tu ai si o motivatie buna: copilasul tau....

Va doresc un weekend frumos si insorit, multa sanatate bolnaviorilor si bolnavioarelor!

Cici 9+

Mergi la inceput