Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(44)
Raspunsuri - Pagina 3
pusichet spune:
Ioana esti o scumpa
multumesc de urari, sa dea Dumnezeu sa fie bine pina la termen.
multumesc inca o data.
stii ce este curios, ca atita am visat la momentul asta, iar acum parca nu realizez inca.
poate cind o sa-mi vad simburelul al eco.
4+
Ioanatugs spune:
Pusichet bucura-te de sarcina ta, nu lasa trecutul sa-ti umbreasca fericirea!! Gandeste-te ca va fi bine de data asta si sa nu te indoiesti nici o clipa! Emotii vei avea mereu si vei trai cu sufletul la gura intre doua ecografii, insa acolo este toata frumusetea!
"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor" W. Makepeace Thackeray
lucialu spune:
Pusichetuleeeeeeeeeeeeeeee !!!FELICITARI GRAVIDUTO!!!SARCINA USOARA SI LA TERMEN CU BBLUS SANATOS!!!FELICITARI IUBITA!
Asta da veste.Speranta si credinta ca la fiecare ne vine randul cand ne este dat sa vina.
Va pupacim si noi pe toate!
my little sunshine
aditzaC spune:
pusichet.......felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sa fii sanatoasa si sa-ti ajute Dumnezeu sa aduci pe lume un copil sanatos si frumos ! Felicitari inca o data !
Asa da veste ..........Doamne ajuta sa auzim numai vesti bune de acum incolo!
anais74 spune:
Pusichet draga, nici nu stii cat ma bucur pentru tine!!!!
Te cunosc de la aspirante optimiste si ti-am urmarit povestea...
Ma bucur enorm pentur tine si sa te ajute Dumnezeu sa fie bine pina la capat!!!! Toate cele bune si multa sanatate iti (va) doresc!!!!
alexia28 spune:
Pusichet felicitariiii, sarcina usoara si la termen! Sa te ajute DD sa ai o odisee frumoasa si bebelus sanatos
Ioana sa-ti traiasca nepotica astazi implineste un anisor nu? Si pt maine daca nu intru La Multe Lunite finutului ca face 3 luni sa creasca mare si sa nu mai fie plangacios
pup fetele mele dragi
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008
prietene DC .
ralu_t spune:
pusichet ce veste buna!!!!! ma bucur tare tare pentru voi, ca va chinuiati de atat timp, dar uite ca totul a dat roade in final! doamne ajuta de sarcina fara probleme si copil sanatos!
gagici va multumesc pt aprecieri la adresa maimutzoiului fetelor.
mada? ce face ghiocelul?
lucia, dar laleaua ta?
alexiace ne mai povestesti de mandra?
ioana ma bucur sa te revad la...tine la subiectcand ne mai vedem si noi?
pupici la fete
ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra
magdita spune:
Pusichet, felicitari, felicitari, felicitari !!! Sarcina usoara si la termen si bebelus sanatos .
Si sa tragi cat mai multe fete dupa tine .
Ralu, Alexutza, Ioana, Lucic, AdizaC, Anais, Madutz, Didi si toate fetele nementionate .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra
pusichet spune:
salut
multumesc de urari fetelor.
sper sa fie bine pina la capat.
dimineata am avut o pata roz , si am zis ca gata vine asta a fost tot, o dereglare si gata s-a dus totul pe apa simbetei.
dar pe parcursul zilei nu am mai avut nimic si acum continui sa sper iar.
sper din tot sufletul sa fie bine pina la capat.
multumesc inca o data
va tin la curent.
la dr. ajung peste 2 saptamani ca dr. mea e in concediu.
pupici
4+