Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(44)
Raspunsuri - Pagina 4
cristy1977 spune:
seara buna fetelor
pusichet, felicitari pentru bebita mult asteptat, ma bucur tare mult cand mai aud ca una dintre noi a reusit sa invinga boala asta, imi da putere sa merg mai departe si cred ca nu numai mie...
eu sunt in ziua 30 de la ultima injectie (m-am hotarat sa fac numai 3) si acum astept...
pup toate fetele dragi
"After all, tomorrow is another day!"
aditzaC spune:
buna seara dragelor
cristy ......eu am 37 zile de la ultima injectie , sujnt tare curioasa cand vor venii rusii , mi-ar placea sa ne ´´ tinem la curent ´´
din ce am citit pe site , am vazut ca fetelor le-a venit cam in ziua 65 , daca ar fii asa si la mine , ar insemna ca de paste imi vine CM
tu ai mai avut durere de ovare ?
pupici
cristy1977 spune:
draga aditz, dureri de ovare nu am, poate din cand in cand mici intepaturi pe partea dreapta, unde acum vreo 2 ani mi s-a facut drilling, in rest ma simt foarte bine, am probleme cu o infectie urinara care nu imi da pace de ceva ani, dar asta este alta treaba... si eu astept cm, dar in acelasi timp imi este teama de noi dezamagiri si vise spulberate... dar nu avem incotro, asa ca mergem mai departe, pentru ca timp nu prea avem de pierdut...
ultima oara cand am facut zoladex, mi-a venit cm la 70-72 de zile, nu mai tin minte exact... si ne tinem la curent asta e clar...
am citit ieri seara ceva de medicina traditionala chinezeasca si de modul lor de abordare a acestei boli...se merge pe curatarea sangelui... se vorbeste de o formula celebra cinnemon&poria, ma bate gandul s-o incerc... trebuie sa vad cum o pot comanda...vreau sa o iau de la un producator local (chinez)..va tin curent
Ioanatugs spune:
Buna fete dragi
Alexia28 multumesc de urari, o sa le transmit mai departe. Nepotica mea a ales Cartea cu pixul, banii si trusa de machiaj, deci va fi o domnisorica desteapta si cu bani! Ca frumoasa e, o sa pun si eu poze, dupa ce mi le trimite fratele meu, e blonda cu ochi albastri ca marea.
Ralu_t ne vedem cand aveti voi timp, ca eu sunt mereu disponibila! Si de Boo mi-e tare dor...
Magdita, Mada23, Romanitza, Lucialu mii de
"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor" W. Makepeace Thackeray
pusichet spune:
salut
acum citeva zile intram s ava incurajez ca se poate invinge boala asta si se poate ramane gravida.
se poate dar........eu cel putin nu pot sa le duc pina la capat.
asa a fost sa fie si de data asta, in z33 dupa un alt test pozitiv au inceput dureri foarte mari de burta dupa care a inceput singerarea iar in cursul zilei am eliminat un balonas .
bebele meu s-a dus al 5 -lea la numar.
data viitoare o sa sper mai mult si cred ca cel mai mult o s acred ca o sa am un bebe doar cind ma vad cu el in brate.
va pup pe toate , multumesc de urari
va doresc sa aveti curaj sa mergeti mai departe si sa credeti in voi se poate.
la mine se poate dar........
cristy1977 spune:
draga pusichet, imi pare tare rau de ce aud, numai dumnezeu stie ce este in sufletul, fii tare, ridica-te si mergi mai departe, poate ar trebui sa faci niste investigatii mai amanuntite, 5 sarcini pierdute nu pot fi o doar intamplari. te pup ai grija de tine
iliraluca spune:
Offff pusichet,ce rau imi pare!! Chiar eram pe forum, ma pregatesc de o inseminare si ma informez. Chiar vroiam sa te felicit.
Te pup si ma rog la Dumnezeu sa iti dea putere sa treci peste aceste momente grele.
Ileana
alina06st spune:
Imi pare rau pt tine pusichet, cu siguranta trebuie mai multe investigatii. Si eu cred ca am avut cel putin o data ceva de genul asta. Mie imi vine ciclul regulat, ceas, chiar si acum vreun an si jumatate mi-a intarziat vreo 3 zile. N-am facut test, dar apoi cand mi-a venit, am eliminat ceva, ca o membrana. M-am gandit eu de atunci dar... si cred ca mi s-a mai intamplat. Deocamdata ma pregatesc de o laparoscopie cu dr. Tutunaru, pe care inca nu am stabilit-o. Din ce s-a vazut la eco am vreo 2 chisturi, cate unul pe fiecare ovar, despre ele stiam, fibrom (despre asta nu stiam nimic) si ... a mai zis el, chisturi endometriozice. Nu stiu daca cele despre care stiam, sau altele. Mie mi s-a mai pus diagnosticul de endometrioza, cu semn de intrebare la Pitesti, acum 6 luni, dar nu mi-a venit sa cred si am tot incercat sa raman. Degeaba... asa ca acum, ca s-a implinit un an de cand chiar incerc la modul cel mai serios, m-am hotarat sa fac mai multe investigatii. Va mai povestesc eu curand. Imi pare bine ca v-am gasit!
alexia28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pusichet salut acum citeva zile intram s ava incurajez ca se poate invinge boala asta si se poate ramane gravida. se poate dar........eu cel putin nu pot sa le duc pina la capat. asa a fost sa fie si de data asta, in z33 dupa un alt test pozitiv au inceput dureri foarte mari de burta dupa care a inceput singerarea iar in cursul zilei am eliminat un balonas . bebele meu s-a dus al 5 -lea la numar. data viitoare o sa sper mai mult si cred ca cel mai mult o s acred ca o sa am un bebe doar cind ma vad cu el in brate. va pup pe toate , multumesc de urari va doresc sa aveti curaj sa mergeti mai departe si sa credeti in voi se poate. la mine se poate dar........ ana maria |
imi pare tare rau
cum spuneau si fetele trebuie sa faci niste analize, trebuie sa existe o cauza pentru care nu poti pastra sarcina. Multa putere sa treci peste inca o durere si curaj sa o iei de la capat si sa-ti tii bebelusul in brate pana la urma
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008
prietene DC .