Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns litlelight spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

A iesit DT huh E bene. Risc minim. Am scapat si de asta.

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 13+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Felicitari Monica

Ma bucur nespus ca a iesit bine rezultatul la DT, nici nu avea cum sa iasa altfel
Si eu sunt fericita pt ca tocmai m-a sunat sotul care s-a dus sa ridice rezultatul la DT si mi-a spus ca a iesit negativ Slava Domnului.

Tinem pumnii si ne rugam pt burticile care nu au inca rezultatul la DT

pt burticute si bebici

12+ de brotacel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns litlelight spune:

nu-mi vine sa cred ca ma vad si eu in timp real

12+ de brotacel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Da nu e 285 ron, este 113 iar eu am dat vreo 100 anu trecut

Eu am crezut ca e vb de a doua perna pt alaptare care e 287 rON. Asa 100 RON mai merge daca e buna dar eu nu pot sa ma plang ca am avut probleme cu pozitia de somn desi am fost destul de mare in ultima luna.

10+ si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

uau ce de vesti bune....hai sa o iau pe rand si sa nu uit pe nimeni

danuta- felicitari pentru caruciorul roz, acum dezmat la rochitele si ma bucur ca este totul bine cu bb. Doamne ajuta in continuare!

monica- super! bem in cinstea ta pentru DT cu sanse minime

litlelight- felicitari si tie!

pazza- la mai mare!
inca tinem fetele in priza si gandurile bune pentru clodute si raluca

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 13+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

uau ce de vesti bune....hai sa o iau pe rand si sa nu uit pe nimeni

danuta- felicitari pentru caruciorul roz, acum dezmat la rochitele si ma bucur ca este totul bine cu bb. Doamne ajuta in continuare!

monica- super! bem in cinstea ta pentru DT cu sanse minime

litlelight- felicitari si tie!

pazza- la mai mare!
inca tinem fetele in priza si gandurile bune pentru clodute si raluca

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

scuze pentru postarea dubla...

diamar- si eu i-am facut lui Matei Prevenar, in 3 doze la 5 luni, 7 luni si 9 luni. M-a costat o caruta de bani, ca i l-am facut la medsana. Daca il cumperi tu si mergi la medicul de familie iesi mai ieftin.
poate mai astepti un pic ca am auzit ca l-ar baga pe lista de obligatorii.

de cristina_ana- mai stiti ceva????
panda- ?????

claucia- nu ne-ai spus cum se simte pitica ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ireene spune:

Felicitari Danuta!
Nu stiam ca se poate vedea sexul atat de devreme, deabea astept sa treaca timpul pana la 12 saptamani!

Pup burtici!

ireene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha74

scuze pentru postarea dubla...

diamar- si eu i-am facut lui Matei Prevenar, in 3 doze la 5 luni, 7 luni si 9 luni. M-a costat o caruta de bani, ca i l-am facut la medsana. Daca il cumperi tu si mergi la medicul de familie iesi mai ieftin.
poate mai astepti un pic ca am auzit ca l-ar baga pe lista de obligatorii.

de cristina_ana- mai stiti ceva????
panda- ?????

claucia- nu ne-ai spus cum se simte pitica ta?

Ba, ba, am spus cu muuulte pagini in urma ca e bine, ba chiar poate cu capitole in urma ca prea va miscati repede :-). Se simte bine si e iar cuminte si buna si haioasa si "sugubeata". Ieri a primit (de la noi, ca am fost la cumparaturi) o pereche de tenisi roz , nsite balerini de blugi, 4 tricouri de la zara de la reduceri, ciorapei lungi si 2 perechi sosete gri cu buline roz asa ca e pregatita partial de primavara.
Astazi cred ca merg acasa sa o iau pe afara, tocmai am terminat programul.

Sau ziceai de pitica din burtica? si ea e bine, e cam maricica burtica dupa parerea mea, adica deja, dar poate asa e la a doua sarcina.

Ce-o face Roxxy? Am citit ca a deschis astazi un subiect ca Matei a cazut de pe scaun si s=a dat cu capsorul de podea si a vomitat, somnolenta, etc. Urma sa mearga la dr (a mai fost odata azi noapte si cica era ok ziceau aia), sper sa vina repede cu vesti.

in rest ma bucur sa citesc vestile bune de la voi.

Clau 12+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

poze cu noi

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

CONGRATULATIONS !!!!! fetele pentru vestile minunate. Mai asteptam cateva raspunsuri ca sa fim vesele pe deplin.
Mie mi-a sosit acasa programarea pentru ecografia de 20 saptamani (anomaly scan) si scrie ca daca vreau poze cu bebitza ma costa 5 lire bucata si sa beau inainte de ecografie multe lichide (fara lapte si fara acidulate)...
Ma mir ca pozele de la prima ecografie, de la 12 sapt mi le-a dat gratis....dar cred ca cele de la 20 de sapt sunt mai spectaculoase si de aceea ma costa Mi se vede mandretea de Bebitza.
Va fi ecografia tocmai pe 27 aprilie dar nu mai e chiar asa mult....
Pe 1 aprilie merg si eu la Triplu Test si la vizita la "coana moasa"
Va mai tin la curent cu noutatisi intre timp asteptam vesti bune de la cele care sunt in focuri....
Maine intram in a 14 - a saptamana
Pupam toate fetele cu minuni in burtici

Cea mai fericita 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ireene

Felicitari Danuta!
Nu stiam ca se poate vedea sexul atat de devreme, deabea astept sa treaca timpul pana la 12 saptamani!

Pup burtici!

ireene

Ireene, acum am vazut ca esti din Constanta !
Sexul se vede asa devreme daca faci 3d/4d, la 2d sunt slabe sanse...plus ca mai trebuie sa fie si BB dispus sa-ti arate , cred...

La ce dr esti?? si in cate saptamani esti?

ursuletzul nostru

14+

nunta
9 luni

Mergi la inceput