Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Offf, imi pare rau sa aud de Roxx, sper sa fie bine MAtei si sa intre sa ne spuna

Fetelor, eu nu stiu ce naiba am. Toata ziua am fost bine dar pe sfarsit de program m-au apucat niste nervi de mama mama ca am aruncat cu telefonu cat colo si evident ca l-am facut praf. Acum mi-am adus aminte si m-a apucat plansu de zici ca mi s-au innecat toate corabiile...si nu reusesc sa-mi revin...am ajuns acasa da nu am chef sa fac nimic si am o gramada de treaba si nimic de mancare, si mi-e o foame de mor,... si si si...

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 13+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Vad ca hormonii astia ne dau din ce in ce mai multe stari de nervozitate. Eu la prima sarcina am mers la serviciu pana la inceputul lui mai si in 25 mai am nascut dar nu va zic ce nervi aveam. Lucrez cu oamenii si ma enervam de numa si atunci incepea si bebele sa se agite. Chiar i-am spus la o persoana ca de cate ori vine la noi are ceva de comentat. Am tinut in mine cat am putut dar atunci nu m-am putut abtine asa ca mi-am spus offul. Mi-a parut rau apoi pt ca mine nu-mi place sa ma cert.
Monica, dar ce ti-a facut draga telefonul?
Din pacate eu am obiceiul asta cu aruncatul de mica si vad ca si piticul meu e la fel. Numai lucrurile rele le-a luat de la mine.

10+ si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Ohhhhh... Monica ...e cea mai tare faza asta, care mi se intampla foarte des sa mor de foame si sa nu am mancare
Cand eram acasa ne facea soacra mea mancare, absolut tot ce ne poftea sufletelul, zilnic, si sambata si duminica pana ne trezeam erau gogosile calde, crema de zahar ars gata...checul pe fund....pudrat cu zahar vanilat.....Imi incalzea mancarea cu 10 minute inainte sa ajung de la birou.....etc....
Acum mananc Creme Caramel, branza topita, pui gata facuti.....si din cand in cand mai prestez si eu cate ceva (foarte rarrrrr)
Bietul meu sot.....nu zice nimic ....ce alta dovada mai mare dragoste mi-ar trebui ?

Cea mai fericita 13+

Mergi la inceput

diamar, sincer e al treilea telefon pe care-l stric in felul asta Pe primul daduse al meu sot vreo 9 milioane si am realizat abia dupa ce l-am facut praf. Si acum plang dupa el Apoi mi-am cumparat telefoane din cele mai ieftine posibile ca sa nu mai imi para rau. Eu nu aveam obiceiul sa arunc cu obiecte, eu sunt foarte strangatoare si ma atasez si de un elastic de par . Treaba asta am invatat-o de la sot care numa cu telefonu' arunca da el are din alea stress rezistant. In fine, e lucru cel mai la indemana cred.

lutoniana, asa eram eu cu mama . Mie si acum imi face mancare si culeg oalele seara in drum spre casa. Mereu ma intreb cum puteau ele ca eu am o lene in mine de ma omoara. Cand am eu chef fac, si fac mancare super buna. DAr urasc sa calc, sa spal, sa fac mancare, sa fac curat, dar evident ca le fac ca asta este. Ma intreb ce o sa fac cu bebe ca pui la rotisor nu pot sa-i dau din prima

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 13+
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

mary 07, felicitari pentru ambitia ta. imi pare rau ca nu ai putut sa ramai la facultate.
pazza, nu pot sa cred! ai fost la apulum? si s inteleg ca ai facut romana cu alina stef. bravo. acolo sunt eu.

mai fetelor, nu va mai stresat ca nu faceti papa. gasiti voi cu siguranta ce sa mancati acasa sau in oras. iar sotii vostri cred ca nu fac acum mare gura ca nu au mancare calda. asta e! sa se obisnuiasca si ei! eu mai glumesc cu al meu si il mai chem prin bucatarie cand mai gatesc cate ceva si ii spun:uita-te ca sa stii cum sa faci atunci cand eu n-o sa mai pot face deloc.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINA_MOCANU spune:

buna fetelor,
ma numesc alina,sunt din Baia Mare si mi-ar prinde bine niste sfaturi.eu sunt la a patra sarcina,restul s-au oprit in evolutie acum am 9 saptamani dpn 14.09.2009 daca mai e cineva in situatie sa imi zica ca eu nu mai scap de stress.abia astept sa treaca timpul merg saptamanal la echo si tot sunt nelinistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

lutoniana, vad ca esti in toane de zile mari. si mie mi-au trimis azi mesaj ca ma asteapta la scanul de 12 sp pe 18 martie, de parca as fi uitat! si pe 17 ma intalnesc cu moasa...sa vedem ce mi-o mai spune.

mi-e rau de nu mai pot, incepe sa creasca burta si acum am scuza sa o las sa iasa :)) sunt foarte obosita si am ajuns swi cu o ora mai devreme la serviciu sperand ca plec mai devreme,dar ...iarasi ma apuca ora 6.

abia astept sa stau acasa...cred ca sunt eu foarte obosita :( tot sper sa-mi treaca greturile astea, dar nimik...

ah si pe 18 trebuie sa-i anunt si pe ai mei. sa vezi acolo bucurie...
v-am pupat, ma intorc la treburi.

MangaGirl :-) 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna

ne-am intors, totul bine si frumos, bebe sanatos are, 5,4 cm, 188 batai pe minut, si are putulica 100%. bucurosi de cunostinta Stefan. dadea din manute si din piciorute si la final a adormit. am donat sange si pt dublu test, toxo&company.

maine dim plecam la roman pt weekend, asa ca ne auzim luni.

pupici multi de la noi.

Raluca 12+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Mi-au trecut nervii. Cred ca mi-era foame rau de tot. Adevarul e ca azi nici nu am mancat cine stie ce. Acum am facut spaghete cu branza, clasice, ca la mama acasa si am pus capac cu 2-3 guri de rece rece din frigider si ma simt muuuult mai bine.

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Monica 13+
O noua viata

Mergi la inceput

Ralu pe cuvant d'honor ca la tine ma gandeam cand scriam mesajul anterior. pentru Stefan si putza lui Ma bucur ca sunteti bine pentru ca erai asa suparica la inceput ca era mai mic decat varsta dupa UM. DAr sa vezi tu ce flacau ca bradul se va face

MA bag sa pun carucioare

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Monica 13+
O noua viata

Mergi la inceput