Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(22)
Raspunsuri - Pagina 11
monica_dicut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALINA_MOCANU buna fetelor, ma numesc alina,sunt din Baia Mare si mi-ar prinde bine niste sfaturi.eu sunt la a patra sarcina,restul s-au oprit in evolutie acum am 9 saptamani dpn 14.09.2009 daca mai e cineva in situatie sa imi zica ca eu nu mai scap de stress.abia astept sa treaca timpul merg saptamanal la echo si tot sunt nelinistita. |
Alina, bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos. De data asta va fi bine cu siguranta. Stiu ca e greu dar ar fi bine sa lasi stresul ca il afecteaza.
Mai povesteste-ne despre tine daca vrei, sau intreaba-ne ce ai vrea sa afli. EU te intreb daca in urma pierderilor de sarcina (in saptamani mici banuiesc) ai facut analizele de coagulare.
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 13+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MangaGirl lutoniana, vad ca esti in toane de zile mari. si mie mi-au trimis azi mesaj ca ma asteapta la scanul de 12 sp pe 18 martie, de parca as fi uitat! si pe 17 ma intalnesc cu moasa...sa vedem ce mi-o mai spune. mi-e rau de nu mai pot, incepe sa creasca burta si acum am scuza sa o las sa iasa :)) sunt foarte obosita si am ajuns swi cu o ora mai devreme la serviciu sperand ca plec mai devreme,dar ...iarasi ma apuca ora 6. abia astept sa stau acasa...cred ca sunt eu foarte obosita :( tot sper sa-mi treaca greturile astea, dar nimik... ah si pe 18 trebuie sa-i anunt si pe ai mei. sa vezi acolo bucurie... v-am pupat, ma intorc la treburi. MangaGirl :-) 11+ |
Bafta in toate din toata inima !!!!
Sa vezi bucuria lumii pe parinti...cel putin la mine sunt atat de excitati ai mei ca nu-si mai incap in piele de fericire
Abia astept sa ne spui cum a fost la eco.....sa vezi ce frumos va fi.....cand imi amintesc de Bebitza al meu.....ce momente unice....
Cea mai fericita 13+
anco spune:
felicitari raluca pentru stefanut.
vad pe aici ca mai toate stiti ce o sa aveti de la 12 saptamani. credeti ca la gemenii mei se va vedea saptamana viitoare cand ma duc eu la control?
mangagirl, bucura-te ca iti trimit ei mesaj, prin Romanica umbli tu de iti sar capacele sa gasesti un loc liber la eco, in special la medicii renumiti, dupa cum ziceau si fetele din bucuresti. pe la noi prin ardeal nu e chiar asa, dar totusi...eu zic sa te bucuri ca beneficiezi de o asa atentie si de un astefl de tratament.
12+
lutoniana spune:
Ahhh..fetelor sa-l vedeti pe Toma necredinciosul
Primesc eu azi scrisoarea cu programarea la eco de 20 saptamani si zice ca in 27 aprilie. Ma "panichez" repede de control ...ca asa-i modelul si zic aoleu daca nu sunt in 20 de saptamani atunci, ce ma fac ?
Desfac repede calendarul si da-i si numara .....si chiar sunt in saptamana 20 atunci
Cea mai fericita 13+
kiki_cri spune:
Buna seara fetelor!!!
In primul rand vreau sa le felicit pe Monica si Danuta pentru vestile bune!!!
Noilor viitoare mamici la urez bine venit, si sarcini cat mai usoare!
Monica ziceai ceva de depresie...si aruncatul telefoanelor...si eu sunt intr-o stare nu tocami placuta...plus ca am avut o zi groaznica la serviciu...in fine...mai avem si momente din astea...
Va
KIKI 11+
anco spune:
si tu kiki cri? si tu ai avut zi nasoala la serviciu? cred ca azi toate am avut cate ceva.
javascript:insertsmilie('');12+
Danuta1979 spune:
Felicitari Raluca pt. bebe sanatos si baietel.
Monica...ma bucur f mult pt rezultatul tau la DT. Eu abia am ajuns acasa si acum am citit ce ati scris dupa ce am plecat spre Iosup. Va multumesc din suflet pt sustinere si incurajari. Sunteti minunate.
Monica, maine te duci la Iosup la 9, nu? Doctorul e super dragut si meticulos. mi-a placut f mult si vreau sa merg si la morfo 2 in sapt. 21 la el. Multa bafta maine si sa ne spui si sexul:)
Pe mine m-a intrebat la inceput: "Cum o cheama"? Am crezut ca nu aud bine...ca eram asa stresata cu inimioara CA NICI NU MA MAI GANDISEM LA SEXUL LUI BEBE.
Monica, morfo 1 e 250 lei, ca sa stii pt. maine. E super convenabil, ma asteptam sa fie mai mult fiind vb de un dr. renumit.
A....si cu vezica goala. Mi-a dat si film pe stick si poze si o ecografie f detaliata.
Sotul..dupa ce a vb saracul dr. pe toate partile inima...apoi vene..artere..tot...si ne-a zis ca inima e sanatoasa, nu are nimic...s-a prabusit bietul de el pe un scaun.
Masuratorile au iesit la iosup mult mai bine, adica pliu nucal 1,23 (nu 1,88 cat ii iesise la smintitul de calomfirescu la Medicover). La sfarsit l-am intrebat pe dr., vis a vis de ecografie, daca crede ca sunt ceva probleme legate de dublu test si mi-a zis sa stau linistita ca dupa ecografie se vede ca fetita e sanatoasa si sa am o sarcina usoara.
Am plecat alt om de la el. Apoi m-am hotarat sa nu mai muncesc azi...am trecut la birou sa-mi fac cerere de concediu pt azi (am stat fix cat sa va trimit rapid mesajul ca e totul ok si apoi am inchis calc si am plecat). Si azi am bananait prin oras cu sotul, si el liber, si ne-am bucurat ca avem un bebe sanatos.
Hei...cine ma trece si pe mine cu bebe Alexandra pe listuta de la inceput? Ca sunt tare mandra!
Va pup si multumesc tuturor burticilor pt sustinerea voastra si va doresc numai bucurii. Sunteti cu totul deosebite!
Dana 12+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
Clodute spune:
Buna seara,
Imi pare rau ca eu nu pot veni cu vesti mai vesele... am fost la dr precum spuneam...nu a fost foarte ingrijorat de dublu test pentru ca asa cum spuneam si eu asa a zis si el ca e doar o statistica... ca desi a iesit cu risc nu e grav... L-am intrebat de amniocenteza a zis ca da...pot sa fac dar ca si daca rezultatul este negativ avort nu se mai poate face din punct de vedere legal in romania nu este legislatie pentru asa ceva la virsta asta de sarcinasi sa ne rugam la Doamne Doamne sa fie totusi sanatos.
Deci...sunt trista si deprimata... am plins de la dr pina acasa si acasa m-am linistit cel putin pe dinafara cind l-am vazut pe bebe care numai la mine vrea sa stea in brate si acum tot cu el in brate scriu.
Cam asta e viata mea... am ales ca voi face amniocenteza ...
VA pup .. va urez sarcini usoare in continuare...
Poate o sa iasa soarele si pe strada mea in final... Si o sa imi vad fetita sanatoasa.
Clodute mami de Patrick si
cu Karolina
anco spune:
kiki cri, sa nu mai faci asa ceva niciodata!!!ca iei bataie! auziti la ea, sa planga acasa din cauza serviciului!
da-l incolo de serviciu.mie colegele mi-au zis cand au aflat ca de acum eu rebuie sa fiu pe primul plan si nu tre sa ma mai intereseze altceva. asa iti spun si eu tie. si in niciun caz sa nu te mai necajesti asa incat a plangi. tu iti dai seama ca le faci rau la bebei?
uite, mai zice si dana ca si ea a aflat ca va avea fetita. ce ma bucur pentru voi fetelor. oare voi afla si eu saptamana viitoare?
12+