Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(22)
Raspunsuri - Pagina 8
diamar78 spune:
Danuta, ma bucur pt tine.
Sarcina trecuta beam cate o doza de cola aproape in fiecare zi. Stiam ca nu e bine dar imi era pofta si nici nu beam cafea asa ca imi mai dadea energie. Nu stiu daca din cauza asta a iestit David asa de agitat. Acum nu mai beau cola dar mananc ciocolata la greu. Sa vedem cum iese urmatorul. Eu sper sa fie o fetita linistita desi cred ca pt David ar fi mai bun un fratior pt ca s-ar juca mai frumos cu el decat cu o surioara.
Nu stiu de ce nu e buna berea fara alcool, poate metoda de fabricatie nu e ok dar am auzit ca si cafeaua decofeinizata e periculoasa tocmai datorita procedeului de extractie a cofeinei. Asa ca mai bine o cafeluta mica normala si un pahar de bere cu alcool daca chiar va este pofta.
Fetele cu copilasi mici, voi v-ati hotarat sa le faceti copiilor vaccinul antipneumococic care a aparut mai nou si e facultativ? Este impotriva streptococului despre care s-a vb aici care da pneumonii, otite si meningite. Mi-a spus medicul de familie despre el si inca nu am luat o hotarare.
10+ si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Raluca_u spune:
Diamar este vorba cred despre Prevenar, Adina la facut la 1 an si vreo 2 luni, ea era deja in colectivitate si atunci am ales sa il facem pt a o proteja macar de o parte din aceste boli si nu regret. idee este insa urmatoarea, chiar daca il faci copilul nu este ferit in totalitate de otite, pneumonii ci doar de acelea care care tin exact de tulpina pe care este dezvoltat vaccinul.
din cate imi aduc aminte intre 1 si 2 ani se fac 2 doze la interval de 2 luni, iar dupa 2 ani o singura doza. Adina nu a avut nici o reactie la el. si in alte tari acest vaccin intra in schema obligatorie.
Raluca 12+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Raluca_u spune:
monica ma bucur ca ai scapat de un stres.
acum sper sa fie la fel si la noi.
pupici
Raluca 12+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
adnana31 spune:
"dar am auzit ca si cafeaua decofeinizata e periculoasa tocmai datorita procedeului de extractie a cofeinei".... pe bune??? eu nu am auzit asa ceva..i-am zis dr ca beau o cana mare in fiecare dimineata (eu beam multa cafea inainte si simt nevoia de gust, macar, dimineata) si nu a zis ca ar fi rau.ce altceva sa "consum" dimineata??? nici ceaiul nu e bun, banuiesc ca nici laptele super pasteurizat sau semidegresat...devine o psihoza
anadomnica spune:
devylla - foarte frumoasa povestea ! Multumim ca ai impartasit-o
Doamne ajuta!
6+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
diamar78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Raluca_u Diamar este vorba cred despre Prevenar, Adina la facut la 1 an si vreo 2 luni, ea era deja in colectivitate si atunci am ales sa il facem pt a o proteja macar de o parte din aceste boli si nu regret. idee este insa urmatoarea, chiar daca il faci copilul nu este ferit in totalitate de otite, pneumonii ci doar de acelea care care tin exact de tulpina pe care este dezvoltat vaccinul. din cate imi aduc aminte intre 1 si 2 ani se fac 2 doze la interval de 2 luni, iar dupa 2 ani o singura doza. Adina nu a avut nici o reactie la el. si in alte tari acest vaccin intra in schema obligatorie. Raluca 12+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006) Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe. |
Da, despre acesta este vb. David inca nu este in colectivitate, am spus sa faca 2 ani pt ca el acum are 1 an si 9 luni si nu apuc sa fac 2 doze pana la 2 ani. Pana atunci mai intreb si eu pe unul pe altul ca sa iau o hotarare.
Monica, bine ca au iesit bine analizele. Spune-mi te rog ce stie sa faca perina aia de 285 RON?
10+ si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
monica_dicut spune:
Da nu e 285 ron, este 113 iar eu am dat vreo 100 anu trecut
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 13+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
pazza spune:
mary_07 sa sti ca te admir...esti o mamica tanara si din cate vad foarte ambitioasa...bravo tie ca ai avut puterea sa termini liceul...cunosc multe fete care ori au renuntat la studii ori la bebe...cam trist ...asta e...poopicei si grija de voi