Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui anco

draga mariaana, dupa cum ai vazut si eu tot in invatamant sunt, dar la copii ceva mai mari, respectiv, liceu. eu nu ma plang ca ma obosesc ei. cu ei la clasa e bine, nu am nici cea mai mica problema. colegii sunt super ok, dar secretara parca a innebunit acum cand stie care e situatia mea. parca acum o apuca toate cele cu mine. dar eu mi-am propus sa nu ma agit absolut deloc. m-am agitat destul pana acum. de acum am pus punct si intentionez sa merg la scoala pana la vacanta. nu vreau sa-mi iau nici un concediu mai repede, desi la sarcina mea gemelara unii ar zice ca poate e mai bine sa stai acasa. dar eu ma simt bine si atata timp cat mi-e bine nu vreau sa stau acasa, mai ales ca si copii m-au rugat sa nu-i las acum, in special cei de-a 12-a.
marianna, inca ceva. atentie mare daca ai micuti in clasa cu raceli, sau mai rau cu rujeola, rubeola, pojar etc. FERESTE-TE! e foarte grav si cum tu lucrezi cu astia mici, sunt sanse de asa ceva.

anco

Felicitari pentru gemeni!!!Nu cred ca e problema daca mergi la scoala pana la vacanta, mai ales daca zici ca nu stresant...Cumatra mea tot la liceu lucra si a mers pana in luna 8.Tot a 12-a avea si ea.....
De ferit, nu prea am cum...Doar sa ma rog la Dumnezeu sa nu se imbolnaveasca vreunul tare, sa iau si eu ceva contagios.In rest, cine e racit....acasa!!!
Lasa ca vine primavara si se termina cu bolile!

Mariaanna
10+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

mariaanna, cu ce intrebai tu mai devreme. SIncer eu zic ca daca ar fi ceva in corpul tau, s-ar vedea ceva modificat in analizele generale. Dar uite de ex la mine cum e problema asta de coagulare, nu se vede in analizele generale. Sunt analize de finete. Asa ca nu stiu ce sa-ti spun...cred ca mai bine le faci

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 13+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Demonizza si Monica,mie mi-a zis doctorul sa nu consum ciocolata, ca e stimulent si cica ar putea da contractii.In rest, nu stiu ce contraindicatii ar avea, pe langa faptul ca ingrasa tare.

Zic si eu...ca mai mananc, doar nu sunt de piatra.Am si eu pofte, ce ....doar sunt gravida!!!Nu?

Mariaanna
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns demonizza spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Asta cu ciocolata nu o stiam. Si eu consum ciocolata la greu...tocmai desfaceam un Bueno...

Astept sa mi se transmita rezultatul la DT. Tremura bikini pe mine

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 13+
O noua viata

bafta multa, monicutzo...va fi totul bine, vei vedea...ciocnim un pahar de ceai dupa ce afli rezultatele! tzinem pumnii pentru rezultate bune!

demonizza 8+
sotie de Bombanei si mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

astazi bebe face 10 saptamani iupiiiii....
mary_07 anul trecut am terminat si eu liceul numai ca colegiul tehnic apulum...hhmmm si cand ma gandesc ca la vremea aceea imi statea capul numai la vacante si iesiri...acum abia astept sa vine pe lume....
anco frumoasa profesie ai..eu una mi-am iubit profesori din liceu mai ales pe doamne profesoara Stef Alina profesoara mea de limba romana....e adevarat ca te ajuta in mare parte sa iti formezi personalitatea... mi s-a facut deja dor de liceu ....
un poop mare pt burtici si grija de voi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns demonizza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariaanna

Demonizza si Monica,mie mi-a zis doctorul sa nu consum ciocolata, ca e stimulent si cica ar putea da contractii.In rest, nu stiu ce contraindicatii ar avea, pe langa faptul ca ingrasa tare.

Zic si eu...ca mai mananc, doar nu sunt de piatra.Am si eu pofte, ce ....doar sunt gravida!!!Nu?

Mariaanna
10+

shit...mdeah, e logic, duh! eu ma feream de ceai verde si cafea si alti posibili "excitanti" dar ingurgitez ciucalata ca un bebe pofticios...am sa ma temperez...poate ca furtunile hormonale nu sunt decat raspunsul sistemului meu nervos la kilul zilnic de cioco...

demonizza 8+
sotie de Bombanei si mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Monica, tinem pumnii, ai vazut ca la Danutza a functionat..

si Danutza, in bucuria de a vedea ca e totul ok cu bebita, nici n-am observat ca ai scris si ca e fetita! felicitari! sa va traisca Alexandra!

ursuletzul nostru

14+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

A iesit DT huh E bene. Risc minim. Am scapat si de asta.

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Monica 13+
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=pazza&year=2009&month=10&day=21&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=pazza&year=2009&month=10&day=21&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Cand ma gandesc la liceu..mi-e dor...dar pt mine ultimul an a fost f greu..la inceput de a 12-a ,mai exact in noiembrie l-am nascut pe Alex. Am avut noroc de niste profesori minunati care m-au inteles si au stabilit sa merg la scoala abia din ianuarie...va dati seama cum era sa fi mers la scoala cu ghizdanul in spate si burta la gura...sau in timp ce ma ascultau profii,sa fi zis "Scuzati-ma 2 minute,am o contractie"...acum pare comic si fac si eu nitel haz de necaz...dar a fost o perioada f controversata.
La noi primul copil nu a fost programat,dar ni-l doream din toata inima...si nu regret nicio secunda decizia luata.Cu ajutorul lui Dumnezeu,mi-am terminat si liceul,mi-am luat si bacul cu note f bune,am intrat si la fac . la buget ( dar m-am retras intre timp ca nu puteam face fata cursurilor si copilului si m-am transferat la o fac. la id)
Asta e pe scurt povestea mea...na,ca tot n-o scrisesem deloc pana acum

Poze cu noi

12+ si de Alex (2 noiembrie 2007)

Mergi la inceput