Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(22)
Raspunsuri - Pagina 6
anco spune:
mary 07 draga, la seminarul ortodox? bravos, inseamna ca te-am examinat asta vara la bac...ha,ha,ha.
ai dat bacul la HCC, nu?
ramsan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danuta1979 Sunt pe fuga BEBE E BINE, sanatos. Iosup e super. Revin cu amanunte diseara. E fetita....Alexandra.. VA multumesc din suflet. dana 12+ http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1 |
Doamne ce ma bucur pentru voi. Sa dea DD sa nu mai ai surprize neplacute in aceasta sarcina si sa se nasca bb Alexandra sanatoasa tun! Abia astept sa ne dai amanunte despre cum a fost...
Ramona
Bebita din burtica 10
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
mary_07 spune:
Da
Pai numai romana si franceza am dat oral...la care te-am nimerit pe tine?
Poze cu noi
12+ si de Alex (2 noiembrie 2007)
adnana31 spune:
Este foarte ciudata tb asta cu paracetamolul.mie dr mi-a zis ca posa iau...cat m rar, totusi, dar sa fie cel clasic, nu sinus.Da' eu nu vreau sa iau nimic. M-au omorat niste migrene si dureri de gat, dar, slava Domnului, m-au lasat numai cu somn.Inca ceva: dc face rau berea fara alcool??? Am baut si eu in Portugalia (vreo 3 zile), ca ma saturasem de apa si voiam sa am si eu senzatia de "vacanta"...Ma treceti si pe mine pe lista, va rog? DN 22.07.1978, UM 06.01.2009, DPN 13.10.2009 (nu-s sigura,am luat dintr-un tabel gasit pe forum).
anco spune:
mary07, la romana probabil si stii tu de ce zic probabil, pentru ca poate am fost in alta sala decat cea in care ai dat tu.
ce dragut. ce mica e lumea.
anco12+
mariaanna spune:
Buna ,burtici!
Dana, ma bucur ca e totul ok si ai aflat si ca e fetita!Trebuie sa fii extrem de fericita!
Danangie,adu-ne si tu vesti bune!
Tin pumnii si pentru celelalte care merg azi la doctor !
Zicea cineva de berea fara alcool ca e rea....de ce?
Ciocolata e permisa in cantitati mici?
Despre mine ce sa va mai spun?
Am aflat ca primele analize, cele uzuale in sarcina ,au iesit foarte bine.Nu le am inca , sa stiu valorile, dar daca e bine, e bine...
Dupa parerea voastra, daca analizele de sange sunt bune, e posibil sa fie ceva in neregula cu altele? De exemplu toxoplasma,listeria, chlamidia,etc?
Oricum le voi face si pe astea,dar pe moment, sa fiu eu linistita......
Despre concediu, ce sa zic?Si eu il astept cat de repede...Noroc ca lucrez in invatamant , ca urmeaza peste trei luni vacanta.Macar nu mai am copii pe cap...
Am clasa I, 24 de copii, care mai de care cu problemele lui.Unul e cu handicap mintal , unul cu ADHD, cativa needucati, altii obraznici....Vin de la scoala cu capul patrat....
Asta e singurul avantaj al afptului ca lucrez in educatie...voi avea concediu mai lung decat altii...ca in rest, motivatie salariala...nu este.Ba mai mult, ne lovim zilnic de nesimtire si nepasare atat din partea autoritatilor cat si a parintilor.Copiii sunt copiii...
Va pup! Hai ca azi am fost si eu un pic off topic.
Mariaanna
10+
Mamica de si in asteptarea unui
anco spune:
draga mariaana, dupa cum ai vazut si eu tot in invatamant sunt, dar la copii ceva mai mari, respectiv, liceu. eu nu ma plang ca ma obosesc ei. cu ei la clasa e bine, nu am nici cea mai mica problema. colegii sunt super ok, dar secretara parca a innebunit acum cand stie care e situatia mea. parca acum o apuca toate cele cu mine. dar eu mi-am propus sa nu ma agit absolut deloc. m-am agitat destul pana acum. de acum am pus punct si intentionez sa merg la scoala pana la vacanta. nu vreau sa-mi iau nici un concediu mai repede, desi la sarcina mea gemelara unii ar zice ca poate e mai bine sa stai acasa. dar eu ma simt bine si atata timp cat mi-e bine nu vreau sa stau acasa, mai ales ca si copii m-au rugat sa nu-i las acum, in special cei de-a 12-a.
marianna, inca ceva. atentie mare daca ai micuti in clasa cu raceli, sau mai rau cu rujeola, rubeola, pojar etc. FERESTE-TE! e foarte grav si cum tu lucrezi cu astia mici, sunt sanse de asa ceva.
anco
demonizza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariaanna Buna ,burtici! Dana, ma bucur ca e totul ok si ai aflat si ca e fetita!Trebuie sa fii extrem de fericita! Danangie,adu-ne si tu vesti bune! Tin pumnii si pentru celelalte care merg azi la doctor ! Zicea cineva de berea fara alcool ca e rea....de ce? Ciocolata e permisa in cantitati mici? Despre mine ce sa va mai spun? Am aflat ca primele analize, cele uzuale in sarcina ,au iesit foarte bine.Nu le am inca , sa stiu valorile, dar daca e bine, e bine... Mariaanna 10+ Mamica de si in asteptarea unui |
Draga Mariaana, felicitari pentru rezultatele bune...te asteptam cu vesti bune si despre restul...
dar de ce ciocolata ar fi permisa doar in cantitati mici??? de ce mici?... de cand am ramas insarcinata mananc ciocolata cu o pofta insatiabila...nu ma pot controla...poate de aici si nervozitea mea
shtie cineva sa fie vreo problema legata de consumul serios de ciocolata in sarcina?
pup
demonizza 8+
sotie de Bombanei si mamica fericita
monica_dicut spune:
Asta cu ciocolata nu o stiam. Si eu consum ciocolata la greu...tocmai desfaceam un Bueno...
Astept sa mi se transmita rezultatul la DT. Tremura bikini pe mine
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 13+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata