Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(22)
Raspunsuri - Pagina 17
litlelight spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gugushtiuc Asa am o bafta sa intru pe forum cand nu e nimeni si sa vb singura. |
Gugu , nu esti singura mai suntem si noi prin zona, eu una am ajuns mai devreme la birou am fost la doc cu rezultatele de la DT si sa vedem daca mai continuu cu utrogestanul pana la 14 sapt...bine ca o sa termin cu el de azi , bebita e bine prins...o sa raman pe elevit si acid folic, pe 25 mergem sa vedem ce e bebita daca vrea sa ne arate .
eu una nu prea as vrea sa stiu ce e, as vrea sa fie surpriza dar al meu sot e disperat sa afle
12+ de brotacel
gugushtiuc spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui 1sweet_angel
scuza-ma dar cred ca dr ta nu e prea sanatoasa.....ce nu-i convine mai exact? asa tr sa se poarte cu o pacienta?......din cate am citit pana acum pe acest forum nu esti singura in situatia asta.....sa ramai insarcinata la scurt timp cu al-2-lea bebe......nu stiu cat de buan e dr ta, dar daca se poarta asa cred ca cel mai bine e sa mergi la alt medic. si nu mai pune totul la suflet si nu mai plange atat.....ai vazut ce spun si celelalte fete.....plansul si supararile nu fac bine lui bb.........dar repet tu ar tr sa stii asta deja de cand ai fost cu Luca. si ....sa nu mai plangi. 9+ |
Multumesc. Oricum merg la alt dr ca asta m-a enervat la culme. I-am zis si eu ca nu-s nici prima nici ultima care naste la un timp atat de scurt.
GUGU de LUCA 19.12.2007 si 6+
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze
LUCA 1 anisor
Nocom spune:
SUNTEM FERICITII POSESORI AI UNUI CUC DE 7,15 CM SI 78 GR, SANATOS TUN
semnat monica_dicutz
FELICITARI MAMI FERICITA!!!!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
gugushtiuc spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui litlelight
Gugu , nu esti singura mai suntem si noi prin zona, eu una am ajuns mai devreme la birou am fost la doc cu rezultatele de la DT si sa vedem daca mai continuu cu utrogestanul pana la 14 sapt...bine ca o sa termin cu el de azi , bebita e bine prins...o sa raman pe elevit si acid folic, pe 25 mergem sa vedem ce e bebita daca vrea sa ne arate . eu una nu prea as vrea sa stiu ce e, as vrea sa fie surpriza dar al meu sot e disperat sa afle 12+ de brotacel |
NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!! te rog din suflet sa nu te opresti sa iei utrogestan pana in saptamana 14. Nu inteleg de ce ti-a spus dr sa faci asta. In plus spar macar ca ti-a spus sa reduci treptat doza administrata. daca intrerupi brusc pana la 14 saptamani cand intra placenta in functiune risti f mult sa scada nivelul progesteronului si sa ai pb cu sarcina. De ce te bucuri ca scapi de el? Iti provoaca greata?
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
poze
LUCA 1 anisor
gugushtiuc spune:
citat din mesajul lui Nocom SUNTEM FERICITII POSESORI AI UNUI CUC DE 7,15 CM SI 78 GR, SANATOS TUN semnat monica_dicutz FELICITARI MAMI FERICITA!!!!!! mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004) poze cu noi poze DARIA |
FELICITARI!!!
poze
LUCA 1 anisor
gugushtiuc spune:
Nu stiu daca am mai scris despre asta dar la combaterea greturilor ajuta ghimbirul. E bun ceaiul, dar are un gust oribil asa ca o alternativa sunt capsulele de ghimbir, mai usor de inghitit, care se gasesc la Plafar. Azi merg sa-mi cumpar. Intre timp mi-a adus sotul un sac de stixuri si salatini pe care ii molfai cu o senzatie ca mananc sarma ghimpata.
poze
LUCA 1 anisor
manu spune:
Monica, feliciiiitari! Sa-ti traiasca si sa va bucurati de el!
Fetelor, eu aud pt prima data ca berea fara alcool nu e recomandata. La a 2-a sarcina am baut f multa si bebe nu a avut nimic. Aici e chiar recomandata o anumita marca de bere care are nu stiu ce imbunatatiri. Asta e berea cu pricina http://www.alcoholfree.co.uk/product_info.php?cPath=2_12&products_id=118&osCsid=a71a11e9ba5a17c83d52a11c6adc6471.
www.flickr.com/photos/35999368@N03/sets/72157614804641254/" target="_blank">Poze
litlelight spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui gugushtiuc
NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!! te rog din suflet sa nu te opresti sa iei utrogestan pana in saptamana 14. Nu inteleg de ce ti-a spus dr sa faci asta. In plus spar macar ca ti-a spus sa reduci treptat doza administrata. daca intrerupi brusc pana la 14 saptamani cand intra placenta in functiune risti f mult sa scada nivelul progesteronului si sa ai pb cu sarcina. De ce te bucuri ca scapi de el? Iti provoaca greata? GUGU de LUCA 19.12.2007 si 6+ www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA" POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008 poze LUCA 1 anisor |
Gugu, i-mi provoaca greata si asa am hotarat cu doc sa-l iau pe cale vaginala...nu iau decat 2 bil seara ...sincer nici nu stiu ce sa fac ...dar cred totusi ca voi continua cu el pana termin cutia cam inca vreo 10 zile si e la fix pana pe 25 cand facem 14 sapt dupa UM cand merg din nou la eco
12+ de brotacel
panda77 spune:
O voi lua intr-o ordine aleatorie, ca nu am nicio sansa cu voi, la cat de prolifice sunteti:
Monica, FELICITARI pentru rezultatele la DT si pentru cuc! De acum va trebui sa ne spui si cum il cheama, nu? Sa fie sanatos, sa se nasca la termen si sa fiti fericitii parinti ai unui baietel superb!
Danuta, ma bucur tare mult pentru vestile linistitoare pe care le-ai primit, pentru faptul ca ai aflat ca o sa ai o minunata si sanatoasa Alexandra si pur si simplu pentru ca esti speciala!
Raluca_u, FELICITARI si tie pentru Stefan, sa creasca mare si sanatos in burtica si sa nu scoata capul pana cand nu s-a "dospit" frumos . Cred ca sunteti tare fericiti!
Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 12+
countdown pentru samburel
litlelight spune:
citat din mesajul lui Nocom SUNTEM FERICITII POSESORI AI UNUI CUC DE 7,15 CM SI 78 GR, SANATOS TUN semnat monica_dicutz FELICITARI MAMI FERICITA!!!!!! mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004) poze cu noi poze DARIA |
FELICITARI PENTRU CUC
12+ de brotacel