Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Mai gusustiuc si eu vorbesc singura da nu ma supar, m-am obisnuit ca am copil mic si cam asa e tot timpul, eu vorbesc cu el iar el nu pricepe nimic!

Adrianasi Andreas(28.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Salutare!
Gugustiuc , chiar daca ti se pare ca esti singura noi te citim.
Am si eu o nelamurire: m-a chemat dr la control la 10 saptamani, dar n-a zis nimic de vreo programare la eco pt 12 sapt.
N-ar trebui sa fac la 12 sapt o eco performanta ca tot vad ca voi ati facut. Oare mai reusesc sa ma programez daca o sa-mi zica abia la 10 sapt?
Monica, iti tin pumnii si te astept cu vesti.

Iulia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1sweet_angel spune:

devylla mersi pt raspuns.....imi pare rau ca si la voi vremea e tare urata.....si eu m-am saturat de atatea ploi.
ce pot sa-ti spun.....e a 2 oara cand vin in china....prima data totul mi s-a parul super...eram fascinata de cam tot ce vedeam aici...cand am plecat acasa abia asteptam sa ma intorc.....insa la putin timp dupa ce am ajuns in china am aflat ca sunt insarcinata si atunci au inceput problemele(poate mai mult in mintea mea, decat in realitate)....stii cum e incepi sa-ti pui 1000 de intrebari despre ce se va intampla de-acum incolo.
iar hormonii, starile de rau si poftele nu ma ajuta deloc, ci dimpotriva.
sotul meu e roman...suntem aici in interes de serviciu.....lucreaza cu chinezi, ne-am facut si cativa prieteni...printre putinii chinezi care stiu engleza.......si incerc din cand in cand sa apelez la ei.
inca mai astept(de cateva saptamani bune)sa ma ajute cu un medic bun...caci bine-nteles am nevoie si de un translator.
din pacate consultatiile,analizele si costurile pt nastere(care la shanghai am inteles ca ar fi cel putin 5000 euro)..... tr sa le platim de la noi din buzunar....caci nu avem asigurare facuta aici.

sa-ti traiasca micuta Erika si sarcina usoara si felicitari pt bb2

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaDam spune:

Imi puneti si mie .

Multumesc,

+ 14

Dana - mami de Eric- Andrei DN 12.01.2008 si BB 2 DNP 10.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Nu m-am suparat deloc. Eu ma supar f greu.
Acum ca ati mai aparut pe aici sa ma plang in adevaratul sens al cuvantului.
Am fost la eco si s-a vazut f bine sarcina. Mi-a spus dr ca e prinsa unde trebuie si masuratorile de la eco corespund cu varsta sarcinii.
Dar pe cat de fericita am iesit de la echograf pe atat de demoralizata am iesit de la dr ginecolog. Dupa ce m-a tinut doua ore la usa, Mi-a tras o morala si mi-a spus atatea de am bocit toata seara. ca e prea devreme, ca e prea periculos, ca pot sa fac o ruptura uterina si la desert m-a trimis elegant la plimbare, in ideea ca tre sa merg la dr care m-a operat la prima ceza. probabil a uitat ca de nevoie a trebuit sa merg la alt medic pt ca ea pleca in concediu cand trebuia sa nasc eu.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 6+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns litlelight spune:

buna dimineata burtici

Clodute fii optimista si gandeste-te ca BB e sanatos si o sa-ti tii fetita in brate

Danuta felicitari pentru Alexandra

Raluca felicitari pentr Stefanut

Cristina_ana sper ca azi te simti mai bine

burtici

12+ de brotacel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gugushtiuc

Asa am o bafta sa intru pe forum cand nu e nimeni si sa vb singura.

cum esti singura?....... ca nu am raspuns pana acum.....multumim pt informatiile despre berea fara alcool....si eu sunt de parere cu tine ca daca e sa ne luam dupa ce avem voie sau nu sa mancam sau sa bem.......cred ca ar tr sa traim doar cu aer....ba si ala cina e poluat...asa ca.....
imi pare rau ca nu te simti bine....eu tot pe la 6 saptamani am inceput cu starile astea nasoale....m-au lasat 2 saptamani si eram fffff fericita ca reusisem sa mananc si eu ceva pana ieri cand am hranit iar pestisorii(daca intelegi)......azi se pare ca e mai bine......dar tu stii asta fff bine ca doar ai mai trecut prin asa ceva.
side la mine poate mai trece starea aia de
iar despre vb singura...........eu ce sa mai zic?.... ca mereu sunt pe dos....cand toata lumea doarme eu sunt treaza in fata compului, iar cand lumea scrie in disperare e sunt la .

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Buna dimineata!

Intru repede sa va salut, ca n-am mai semnat de mult timp condica, dupa care revin ceva mai pe larg .

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 12+
countdown pentru samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

Danuta, felicitari pt carucior. Ma bucur din toata inima ca bebe e bine si voi v-ati linistit.
cristina, sanatate multa va doresc! Sa stii ca dupa cum se manifesta eu nu cred ca e gripa, ci infectie virala. Si Andreea mea facea f des si cu febra 40,2 luata in fundulet. Aici nu le da niciodata antibiotic fara sa le faca analizele sa vada ca e vorba de o infectie bacteriana. Infectiile virale nu trec cu antibiotic. In cazul asta degeaba ii dai antibiotic ca tot o sa-ti faca febra. Andreea avea febra 40 si dupa ce ii dadeam sopozitorul, cam dupa 2 ore incepea sa-i scada temperatura. Si dupa inca 2 ii crestea la loc. Mie medicii mi-au spus sa-i dau alternativ paracetamol supozitor si nurofen. Adica ii dadeam paracetamol si dupa 4 ore cand facea din nou febra mare ii dadeam nurofenul si apoi paracetamol tot la 6 ore si nurofenul la 8. Nu stiu daca m-am facut inteleasa. si la ea era la fel, avea numai febra mare si atat.

www.flickr.com/photos/35999368@N03/sets/72157614804641254/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gugushtiuc

Nu m-am suparat deloc. Eu ma supar f greu.
Acum ca ati mai aparut pe aici sa ma plang in adevaratul sens al cuvantului.
Am fost la eco si s-a vazut f bine sarcina. Mi-a spus dr ca e prinsa unde trebuie si masuratorile de la eco corespund cu varsta sarcinii.
Dar pe cat de fericita am iesit de la echograf pe atat de demoralizata am iesit de la dr ginecolog. Dupa ce m-a tinut doua ore la usa, Mi-a tras o morala si mi-a spus atatea de am bocit toata seara. ca e prea devreme, ca e prea periculos, ca pot sa fac o ruptura uterina si la desert m-a trimis elegant la plimbare, in ideea ca tre sa merg la dr care m-a operat la prima ceza. probabil a uitat ca de nevoie a trebuit sa merg la alt medic pt ca ea pleca in concediu cand trebuia sa nasc eu.

scuza-ma dar cred ca dr ta nu e prea sanatoasa.....ce nu-i convine mai exact?
asa tr sa se poarte cu o pacienta?......din cate am citit pana acum pe acest forum nu esti singura in situatia asta.....sa ramai insarcinata la scurt timp cu al-2-lea bebe......nu stiu cat de buan e dr ta, dar daca se poarta asa cred ca cel mai bine e sa mergi la alt medic.
si nu mai pune totul la suflet si nu mai plange atat.....ai vazut ce spun si celelalte fete.....plansul si supararile nu fac bine lui bb.........dar repet tu ar tr sa stii asta deja de cand ai fost cu Luca.
si ....sa nu mai plangi.

9+

Mergi la inceput