Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(22)
Raspunsuri - Pagina 18
1sweet_angel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nocom SUNTEM FERICITII POSESORI AI UNUI CUC DE 7,15 CM SI 78 GR, SANATOS TUN semnat monica_dicutz FELICITARI MAMI FERICITA!!!!!! |
felicitari pt cuculet si ce bine ca e sanatos si sa dea DD sa fie asa mereu.
9+
panda77 spune:
Clodute, si eu sunt de parere ca e bine sa faci amnio, cred ca vei afla un linistitor rezultat negativ. Pur si simplu am auzit in ultimul timp nenumarate rezultate proaste la DT, iar dra mea tocmai din acest motiv m-a programat pt TT. Cand iti programezi amnio? Eu sunt sigura ca va fi totul bine, trebuie sa ai incredere in puiul tau, ca e sanatos si ca va contrazice toate pronosticurile astea urate.
danangie, numai la odiseea noastra sunt atatea fete cu chisturi ovariene! si am auzit de atatea alte sarcini cu bebei sanatosi incat nu cred ca e bine sa te ingrijorezi. sa te informezi da, e chiar indicat, si sa ii urmaresti atent evolutia, dar nu te nelinisti daca nu ai motive, ok?
moni_iulia, parerea mea e sa-ti faci oricum o programare pentru eco de 12 sapt, pe care o poti anula daca dr iti recomanda altceva. eu asa fac daca nu mi-e clar. La varsta asta a sarcinii se fac masuratorile de pliu nucal si/sau DT, asa ca daca dr uita cumva sa-ti spuna inainte, pe urma va trebui sa gasesti o solutie, pt ca astea nu pot fi amanate. Dar e posibil ca dr sa nu-ti dea sa faci DT si sa aiba altceva in cap, dar poti sa risti? Asa ca mai bine fa-ti programare si vezi tu pe urma daca o folosesti sau nu.
Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 12+
countdown pentru samburel
gugushtiuc spune:
Fetelor am uitat sa va spun ca si sotul meu e "gravid". Citisem noi la prima sarcina un articol ca e posibil ca si partenerul sa experimenteze ceva simptome de sarcina, cica ar fi o chestie legata de subconstient sau ceva de genul asta. Si uite ca si tati al nostru rade ca parca are ceva simptome de greata, gol in stomac, somnolenta, deci e si el gravid. Oare o sa intre in travaliu spre sf sarcinii???
GUGU de LUCA 19.12.2007 si 6+
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze
LUCA 1 anisor
gugushtiuc spune:
citat din mesajul lui manu Monica, feliciiiitari! Sa-ti traiasca si sa va bucurati de el! Fetelor, eu aud pt prima data ca berea fara alcool nu e recomandata. La a 2-a sarcina am baut f multa si bebe nu a avut nimic. Aici e chiar recomandata o anumita marca de bere care are nu stiu ce imbunatatiri. Asta e berea cu pricina http://www.alcoholfree.co.uk/product_info.php?cPath=2_12&products_id=118&osCsid=a71a11e9ba5a17c83d52a11c6adc6471. www.flickr.com/photos/35999368@N03/sets/72157614804641254/" target="_blank">Poze |
manu am auzit si eu de la alte fete de pe forum care locuiesc in Germania e recomandata o anumita marca fara alcool datorita continutului de B-uri.
GUGU de LUCA 19.12.2007 si 6+
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze
LUCA 1 anisor
panda77 spune:
Roxxy, muuuulta sanatate lui Matei, sper din tot sufletul ca lovitura este una superficiala si fara urmari! Cred ca te-ai speriat ingrozitor, nici nu vreau sa ma gandesc! accidentatul si recuperare rapida!
Cristina, pai asa ne-a fost vorba? Sa va imbolnaviti pe rand? Ai grija de voi, da-i lui Andreiutzu multe lichide, lasa-l sa doarma daca simte nevoia, nu-l forta sa manance. Ai grija la temperatura (si mie imi prescria dr. pt Ilinca nurofen alternativ cu panadol la temperatura peste 38.5) si fii foarte atenta si la a ta! Va pup si tine-ne la curent cu starea voastra, ca suntem cu gandul la voi!
Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 12+
moni_iulia spune:
citat din mesajul lui panda77 moni_iulia, parerea mea e sa-ti faci oricum o programare pentru eco de 12 sapt, pe care o poti anula daca dr iti recomanda altceva. eu asa fac daca nu mi-e clar. La varsta asta a sarcinii se fac masuratorile de pliu nucal si/sau DT, asa ca daca dr uita cumva sa-ti spuna inainte, pe urma va trebui sa gasesti o solutie, pt ca astea nu pot fi amanate. Dar e posibil ca dr sa nu-ti dea sa faci DT si sa aiba altceva in cap, dar poti sa risti? Asa ca mai bine fa-ti programare si vezi tu pe urma daca o folosesti sau nu. |
Ar mai fi o chestie: am 25 de ani. Trebuie sa fac DT?
Iulia 9+
panda77 spune:
gugushtiuc, da-o incolo pe dr.! Ai deja un an de la nastere asa ca ori e ea din epoca de piatra ori e intarziata rau cu informatia! Si mai spui ca nici macar nu ai nascut cu ea...pai atunci sa n-o faci nici de data asta! Stai linistita ca n-ai de ce sa te ingrijorezi, ok?
Alina Mocanu, e normal sa fii speriata si stresata dupa mai multe sarcini pierdute, dar nu exagera! De data asta ti s-a prescris vreun tratament de sustinere a sarcinii, de exemplu utrogestan sau duphaston? Ce analize sau masuri speciale s-au luat ca sa urmareasca indeaproape sarcina ta?
panda77 spune:
citat din mesajul lui moni_iulia Ar mai fi o chestie: am 25 de ani. Trebuie sa fac DT? |
Tocmai! E chiar probabil sa nu faci, dr iti recomanda ce si cum! Dar pliul nucal tot se masoara la eco. Cand ai facut-o pe ultima?
moni_iulia spune:
Monica, felicitari pentru cuc!
Si cand te gandesti ca saptamana trecuta erai convinsa ca e fata.
Sa fiti sanatosi si voinici si sa va nasteti usor!
Iulia 9+
moni_iulia spune:
panada77, am facut ultima eco la 8 sapt, dar in cabinetul dr. si nu e foarte performant ecograful.Pt astfel de masuratori trebuie unul performant?
Iulia 9+