Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Danangie, pai si Andrei nu are decat febra, fara nimic altceva! Si zici tu ca pe Alessio l-a tinut asa o saptamana? Diaree nu are. Bine ca mi-ai zis sa nu-l infofolesc, ca eu l-am imbracat mai gros. Ma duc sa-l schimb! Pupici!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 13+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Clodute, nu am auzit de medicul tau, dar dupa nume pare sa fie de alta religie. Probabil din cauza aceasta nu face avorturi, nici macar terapeutice. Sper din tot sufletul nici sa nu fie cazul de asa ceva!
Angelli, ! Daca nu iti raspund fetele in legatura cu analizele si investigatiile, o sa o fac eu, dar maine, ca acum nu am starea necesara!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 13+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Cristina_ana . Sanatate

Noapte buna burtici...

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1sweet_angel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Sunt pe fuga
BEBE E BINE, sanatos. Iosup e super.
Revin cu amanunte diseara.
E fetita....Alexandra..

VA multumesc din suflet.
dana 12+

felicitarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiii

buna dimineata burticute....va invit la o cana de laptic.
devyllapt poveste .....e super....am s-o pastrez si poate intr-o zi cand bebe va fi destul de mare sa inteleaga cat de cat i-o voi citi si lui.

9+

Mergi la inceput

felicitari fetelor pt rezultatele bune si pt bebeii sanatosi..sa dea Doamne Doamne sa o tineti tot asa pana la final.....si sa auzim de-acum numai vesti bune de la toate.
tin pumnii fetelor care tr sa mearga la eco sau DT........numai vesti bune sa fie.
clodute.... sa primesti vesti bune de la amniocenteza(pe care o faci mai mult pt linistea ta,din cate inteleg)...eu cred ca si fetita ta e sanatoasa.
fetelor nu va mai enervati din cauza serviciului sau a colegilor...mult stres si lacrimi pt nimic...nimeni nu va ridica statue daca va imbolnaviti din cauza serviciului...putina nepasare nu strica, ci din contra, cica ingrasa si acum e permisa o cura de ingrasare...uitati de la mine multi multi

9+

Mergi la inceput

cristina_ana sanatate multa tie si puiutului tau Andrei.....sper sa va faceti bine mai repede.

9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danangie
Am fost la eco....am asteptat 3 ore!!! 3 ore de-mi venea sa plang.Doctorita facea cezariene la greu. Alessio era nervos ca nu dormise decat juma de ora la pranz....Alin infometat ca de la munca am plecat direct la spital....ce mai....sunt varza. Deci, bbul e bine, are activitate cardiaca, are 7,3 mm. Mai naspa e ca cica s-ar putea sa am un chist pe ovarul stang. Acolo unde am ovulat si acolo unde ar trebui sa fie corpul galben ,stiti ala care hraneste sarcina cu progesteron.....care ajuta de fapt la producerea progesteronului...in fine......doctorita nu reuseste sa-si dea seama daca e corpul luteic sau e chist......ca cica a crescut prea mult in 10 zile.....acum e de 6 cm.....nu stiu pe cine sa intreb.....unde sa caut.....cat ar trebui sa fie corpul luteic in sarcina......maine as vrea sa ma duc la aia la particular sa fac o noua eco...sa vad ce-mi zice ea......eu nu i-as spune nimic....sa vada daca ea vede vreo anomalie.....sa compar parerile.....[/font=Georgia][/teal]

si eu am probleme cu ovarul stang(am mai scris candva asta)......e micropolichistic.....de fapt asa era dinainte de-a ramane insarcinata,dar dr mea nu mi-a spus ca ar fi motive de ingrijorare si ca pot cu putin efort sa raman insarcinata si apoi sa duc sarcina pana la capat.....celalalt ovar este sanatos si sper ca el sa faca toata treaba.
in plus dr mea mai avea paciente insarcinate cu un ovar polichistic si spunea ca sarcina evolueaza bine .....iar dupa nastere,daca acele chisturi nu se reabsorb pot fi tratate fara probleme.

acum stiu si eu.....la cat ma pricep eu la chestiile astea.....si la cum sunt doctorii in ziua de azi...ca te duci la 7 si toti iti spun altceva.........cine stie?.......
ma la DD ca totul sa fie ok si bebe sa fie sanatos(atat pt mine cat si pt tine).
sper sa ne spui si noua rezultatele de la eco si ce sfat ti-a dat dr.
de incurajare.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

De la dulceztele si papanashi citire :

Cescuta de ceai

Intr-o zi, mama mea era plecata si tatal meu trebuia sa aiba grija de
mine.
Aveam poate 2 sau 2 ani si jumatate.
Primisem cadou de curand un set de "cescute de ceai" si erau jucariile
mele favorite.
Tata era in sufragerie si citea ziarele de seara cand eu i-am adus o
cescuta de "ceai", care de fapt era doar apa.
Dupa cateva cesti de "ceai" si multe laude pentru un ceai asa de bun,
mama s-a intors acasa.
Tata a i-a spus sa astepte si ea in sufragerie sa ma vada pe mine cum ii
aduc lui o ceasca de "ceai", pentru ca eram "atat de draguta!"
Mama a asteptat si bineinteles ca eu am aparut in sufragerie cu inca o
cescuta de "ceai" pentru tata, iar ea l-a privit cum o bea toata.
Apoi i-a spus (cum doar o mama poate sti...):
"Te-ai gandit oare ca singurul loc unde ea poate sa ajunga sa ia apa
este toaleta?"

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Cescuta de ceai

multumim .....dar am mai citit odata povestea asta....insa e atat de tare ca de data asta i-am dat si sotului sa citeasca poate invata ceva si el
sper ca nu te superi ca am zis ca am mai citit-o odata

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui 1sweet_angel

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Cescuta de ceai

multumim .....dar am mai citit odata povestea asta....insa e atat de tare ca de data asta i-am dat si sotului sa citeasca poate invata ceva si el
sper ca nu te superi ca am zis ca am mai citit-o odata

9+

Sweetangel, cum sa ma supar??? Am citit-o si eu acum ceva vreme si acum am gasit-o la scutece dincolo si m-a amuzat iar. Si eu i-am dat-o sotului sa ia aminte ce inseamna joaca cu copilul si nu lasat copilul sa se joace musai de capul lui!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput