Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Clodute, acum am vazut ca esti din Bucuresti! Imi spui te rog la ce medic mergi? Sunt extrem de revoltata de ce a putut sa iti spuna!!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 13+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Cristina_ana sanatate multa si sa-ti scada febra cat mai repede. Sanatate puiului tau Andrei si sa se faca cat mai repede bine. Dar pana la urma ce a zis dr ca are daca deja i-a dat antibiotic?

Adriana 10+ si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput

Adriana, mi-a zis o denumire imbarligata de care nu am mai auzit si nu am retinut! Si reteta nu o mai am sa ma uit, ca am lasat-o la farmacie. Cred ca e gripa, dar ce ma mira e ca nu arfe alte simptome! Probabil ii vor aparea maine!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ireene spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Citat:
citat din mesajul lui ireene

Felicitari Danuta!
Nu stiam ca se poate vedea sexul atat de devreme, deabea astept sa treaca timpul pana la 12 saptamani!

Pup burtici!

ireene

Ireene, acum am vazut ca esti din Constanta !
Sexul se vede asa devreme daca faci 3d/4d, la 2d sunt slabe sanse...plus ca mai trebuie sa fie si BB dispus sa-ti arate , cred...

La ce dr esti?? si in cate saptamani esti?

ursuletzul nostru

14+

nunta
9 luni

Am 8 saptamani. Sunt la Dr. Rusa, pt ecografie mi-am facut programare la Dr Ciufu care am inteles ca este f buna.
Tu la ce dr. esti?

ireene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CLODUTE tin pumnii sa fie bine...nu prea am inteles.....ai facut eco ptr translucenta nucala? De unde a iesit ca bb ar avea SD?

CRIS off imi pare rau ptr micul ERIC. Ce d-zeu sa fi fost??? Ai grija de tine si sa nu urce temp. Tie iti poti pune ceva rece la jugulara la pe clavicola ca asa mai scade temp. La Eric ai cam facut toate cele....nu uita insa sa-i pui comprese de apa rece pe cap ptr a nu face convulsii...mai ales la o temp de 39,5. Totusi pana la urma ce a avut? Acum cum e? Mai are febra?

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Danangie, in primul rand felicirari pentru bebe al tau! Ma bucur mult ca este bine!
Merci pentru sfaturi! Andrei este cand bine, cand rau, adica dupa ce ii dau panadol sau nurofen scade temperatura, pe urma creste la loc. Acum o ora avea 38,5, acum vad ca i-a scazut. Deja am pus ceasul sa sune peste noapte, sa ma trezesc din doua in doua ore sa-l verific. Chiar nu mai stiu ce mi-a zis medicul ca are, dar nu poate sa fie decat o forma de gripa. Si sotul a avut saptamana trecuta, cu manifestari super nasoale, iar la mine s-a declansat tot asa brusc, ca si la el. Sper sa ne facem bine curand, ca eu ma simt asa de rau ca nu stiu cum o sa am grija si de el!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ireene spune:

Cloutei pentru tine!
Danuta, felicitari pt
Ralucafelicitari pt

ireene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CRIS asa ma gandesc si eu poate sunt primele simptome ale gripei. Saracu'....si Alessio a avut o sapt febra incontinuu...dar la el nu tu tuse, nu tu muci...pur si simplu avea febra......Sper sa fie bine. Tu cum te simti? Febra? Ai grija tare te rog....febra e periculoasa in sarcina. Nu vreau sa te bag in sperieti. Aaa sa nu infofolesti pe Eric....pentru ca asa ii creste temp.Si sa-l hidratezi.Ca la febra pierd multe lichide. Chiar daca nu da semne ca vrea apa tu sa-i dai. Diaree are?

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Multumesc fetelor de incurajari !
Asa simt si eu ca bebe e PERFECT si asa o sa fie.
Cristina_ana dr la care merg este Hamid Ayatolahi de la Medicover. Eu cu el am nascut si la prima sarcina si a fost MAI MULT DECIT OM.
ACum sa iti spun de ce am ales si aleg sa merg mai departe cu el... cind m-am hotarit sa merg prima oara la un ginecolog am intrebat si eu in stinga in dreapta...am auzit ca unul vorbeste urit ... aaaaaa cind l-ai conceput pe bebe ti-a pacut si acum cind nasti urli... sau... altcineva mi-a spus ca a fost la o dr si i-a zis nespalat-o ...desi cunosc persoana si nu e cazul de asa ceva... sau ...se face misto pe seama pacientei... ei...pe el l-am ales pentru modul cum trateaza omul. Am nascut mai mult decit repede ... a avut grija de mine... m-a incurajat mereu. PENTRU CA eu sunt o MARE PESIMISTA de felul meu... o MARE plingacioasa tot de felul meu...si O SI MAI MARE SENSIBILA... o sa zici ca sunt proasta daca continui sa merg la el... poate ca asa e... parintii mei au fost asistenti medicali acum sint pensionari... mi-au recomandat multi medici... eu l-am ales pe el si continui sa merg la el pentru ca pot sa vorbesc deschis... eu greu dschid gura sa spun ce am si ce simt... aici greu m-am hotarit sa scriu... desi citesc demult... ma refer la fetele cu care am nascut anul trecut ... deci... nu stiu daca e foarte profesionist... mie mi-a fost de mare ajutor si acum tot la el voi merge... aaaa.. voi face triplu test daca ma incadrez in timp si amniocenteza... ca sa vad ce si cum si daca va fi nevoie (SPER SA NU) o sa caut un dr care sa faca avort terapeutic.

Sper ca ma intelegeti si ce am vrut sa spun si prin ce trec si ce simt.
Va multumesc inca odata de sustinere si incurajari.
Si felicitari fetelor cu rezultate bune si eco de copii sanatosi.

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Of Cristina_Ana sper sa treci cu bine noaptea asta! Sa nu aveti febra! Am mai patit si noi dar nu asa mare, si tot asa cu sosete ude cu otet(pe toti doctorii pe care i-am intrebat de sosete mi-au spus ca nu au efect dar scadea imediat febra de la ele asa ca eu i-am dat inainte)si incercam sa il imbrac subtirel pe timpul noptii.Iti tin pumnii!Sa isi faca si antibioticul efectul!
Acuma eu sunt la a doua sarcina si rog fetele sa imi spuna ce teste se fac si la ce saptamani ca sunt in ceata cu DT, TT 4D ca eu la prima nu prea am facut si poate trebuie sa le cer.De ce spun poate? Doctorul meu este unul minunat, jos palaria, am nascut cu el repede si frumos dar eu aveam RH negativ si cred ca a vazut analizele si o fi uitat, ca toata sarcina nu am facut alte teste de anticorpi, noroc ca si copilul avea tot negativ oricum sunt in ceata si cu asta.
Asa ca luminati-ma si pe mine!

Adrianasi Andreas(28.07.2006)

Mergi la inceput