Sezatoarea canadiana (135)
Raspunsuri - Pagina 9
myrrha spune:
salutare,
ma bucur mult sa mai citesc vesti despre voi.
scriam acu citiva ani si eu mai mult pe-aici, intre timp m-a luat virtejul copchiilor pe sus si n-am mai facut fata. am intrat sa va citesc nitel si cum e tare placuta si calda atmosfera la voi ca ma gindesc sa mai ramin
intre timp mai avem un bb mic, Iosif, de-o virsta cu mezinul Cristinei, si stau acasa anul acesta cu amindoi. locuim tot pe linga u of t in downtown To, stati careva prin zona?
as fi venit si eu la intilnirea voastra, asa neinvitata
, dar cu doi prunci mititei si fara ajutoare e cam greu sa ma deplasez.
va pup pe toate (chiar, la subiectul asta au fost vreodata barbati?)
si merg la nani
vichi
nelia spune:
Agata vrea in vacanta in Romania! Pleaca cineva in iunie? Desi eu nu pot sa o las doua luni singura acolo, dar am zis ca intreb, miine trebuie sa-i arat ca am intrebat... In seara asta a plins, pina acum doar strimba din nas la toate camps de jour pe care il le-am aratat, pina cind, in seara asta a spus ce are pe suflet: ea vrea in vacanta numai in Romania! Si nu oriunde, ci vrea sa stea la tara la mama mea, vrea si la mare, munte si in alte locuri, dar cel mai mult vrea sa stea acolo... De ce? Acolo s-a simtit libera!
Lisandru are febra, 39! S-a trezit acum si arde tot... Astazi a fost mai miriit, m-a si muscat de citeva ori si m-am uitat in gurita, are gingiile umflate in dreptul maselelor, dar rau de tot. Oare sa fie de la ele, ca nu are nici un alt simptom de raceala...
Noi ne-am uitat la Supravietuitorul, filmul lui Nicolaescu... nu s-a terminat de tot, va mai face inca unul... Octav a zis ca si de dincolo il va continua...
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
ange spune:
oana,o Doamne! ma fastacesc toata
diana,bravo pt tot.te sun miercuri.am atatea sa-ti spun!
nelia,pe 16 iunie pleaca niste prieteni in Ro.Vrei sa vorbesc cu ei?Ma vad cu ei deseara la o petrecere.
bebitzu,merci frumos.Ce face Mihnea?ti-ai facut analizele?
myrrha,bun venit si sedere indelungata si placuta la sezatoare!dar de ce intrebi de barbati?
din cate stiu eu nu a trecut nici unul pe aici; nu am avut placerea sa cunosc nici un barbat la sezatoare.Barbatii sunt cu hei-rupul iar noi femeile cu bla-bla-blaul
un weekend fain tuturor
pitilache spune:
Oana, m-am dus si i-am aruncat samponul lui Seba aseara la gunoi dupa ce am citit (era L'Oreal kids 2 in 1)... Oooofff. Sper sa nu mai adauge si altele pe lista aia.
Diana bafta cu servciul, sa-ti rezolvi asa cum vrei.
Ange, esti rasfata mamico! Ce a zis Oana este adevarat! Ceea ce imi da tare mult de gandit ca eu nu-s asa rafatata...
Nelia, Seba pleaca in Romania pe 16 iunie cu KLM.
Editez sa intreb de intalnire la Mtl: ce preferinte aveti? cu sau fara copii?
Variantele are fi:
- Cu copii: samabata sau duminica (parca Cristina cge pusese un link cu un posibil astfel de loc de intalnire)
- Fara copii: vineri seara la un rest. Am inteles ca Vinnie Gamibini's e preferatul, so far. Mai era un loc pe care-l propusese mai demult Carmen77 dar este pe Des Sources, nu stiu daca-i prea departe pentru unele dintre voi?
Va astept cu propuneri!
Un w/e insorit!
mi_ro spune:
TRY_ ti-am trimis un PM
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
nelia spune:
Nu stiu ce sa fac cu Agata... iar sa nu o vad doua luni si sa o stiu pe acolo, singurica? Pentru ca daca as avea o casa sigura si o persoana zdravana, care sa se ocupe de ea, as trimite-o miine, mai ales ca vrea, dar asa... nu stiu. Trebuie sa mai vorbesc si cu Octav si cu mama lui, si cu a mea... La mine acasa e tragic ce se intimpla, nu o vreau pe Agata acolo in aceasta perioada, e suferinta mare! Chiar daca ar lua-o mama mea la tara, tot nu ar fi ferita de suferinta cumnatului meu, a sora-mii si a fetelor ei... si nu stie nimeni cit poate dura aceasta suferinta inumana. Soacra mea a fost operata de ceva banal, dar nu se simte foarte bine... Pe de alta parte, recunosc ca ma topesc toata cind o aud cum plinge dupa Romania... am uitat sa va spun, ca acolo unde s-a simtit ea libera este doar o casuta de vara cu doua camere, pe locul fostei noastre case, fara lumina, fara televizor, fara nimic altceva decit un pat, ceva de mincare si natura cit cuprinde. Ei, acolo s-a simtit ea cel mai bine, pe dealul din spatele casei, alergind dupa pui prin curte sa-i spele si sa le faca baie ca erau murdari de noroi... taranul tot taran, tot la colb trage.
Roxana, pleaca singur Seba? Unde merge, in Bucuresti? Cind se intoarce? Ange, prietenii tai unde merg, in Bucuresti? Dar daca ar fi sa fie, oare mai gasesc bilete la zborurile respective? Voi ce spuneti? Sa o trimit sau nu, daca cei din Romania se inteleg cumba si au grija de ea toata vacanta? Cum se va simti Tudora din nou aici, din nou fara Agata toata vara? Ma gindesc ca atunci cind vor fi mari si va vedea poze cu Agata in vacanta si ea nu, va intreba ea de ce nu a fost? E prea mica sa o trimit si pe ea... Uite asa imi face creierul de aseara... Si Lisandru are tot 39 febra si inca nu stiu de la ce... Si cind spuneati ca ne intilnim?
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myrrha salutare, ma bucur mult sa mai citesc vesti despre voi. scriam acu citiva ani si eu mai mult pe-aici, intre timp m-a luat virtejul copchiilor pe sus si n-am mai facut fata. am intrat sa va citesc nitel si cum e tare placuta si calda atmosfera la voi ca ma gindesc sa mai ramin intre timp mai avem un bb mic, Iosif, de-o virsta cu mezinul Cristinei, si stau acasa anul acesta cu amindoi. locuim tot pe linga u of t in downtown To, stati careva prin zona? as fi venit si eu la intilnirea voastra, asa neinvitata , dar cu doi prunci mititei si fara ajutoare e cam greu sa ma deplasez. va pup pe toate (chiar, la subiectul asta au fost vreodata barbati?) si merg la nani vichi |
myrrha, ce ma bucur sa te revad!!! Cand ma apucase melancolia si tot cercetam capitolele trecute de la Mamici din Canada te gasisem acolo, scriai mai des, dar inca nu aveai bebe, iar acum ai doi copii, felicitari pentru Iosif! Fetita oare cati ani are?
Imi pare rau ca nu apuci sa vii acum la intalnire, dar sper sa ne intalnim vreodata.
Si pana atunci mai ramai pe aici, tare ma bucur sa te revad!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
pitilache spune:
Nelia, e greu sa-ti dau un sfat pentru ca stiu ce greu este fara copil 2 luni. Si eu de fiecare data spuneam ca nu-l mai las altadata si uite ca pana la urma l-am lasat ca m-am gandit ca lui ii este mai bine si nu se stie cat mai sunt bunicii in putere sa aibe grija de el. Dar decizia este grea si nu toata lumea este dispusa s-o ia. Anul trecut, spre exemplu, nu a vrut el sa mearga pentru ca a vrut sa faca baseball peste vara, asa ca a mers cu noi in vacanta si ce bine a fost!
Da, Seba merge la Bucuresti. Pe 16 iunie pleaca cu mama, iar de intors, se intoarce pe 18 august cu cineva pe care nu-l cunoastem inca (doar am vorbit la telefon) dar tipa de la agentie a fost super draguta si ne-a ajutat sa gasim pe cineva ca sa nu platim serviciul de insotitor. Si mai are inca 3 copii cu care vine. Noi eram dispusi sa vina si singur cu insotitor ca a mai venit asa acum 2 ani, dar daca s-a putut asa cu atat mai bine.
maru spune:
eu lucrez in downtown pe langa u of t, daca vrei sa ne inatalnim in Queen's park intr-o zi, sau chiar sa luam lunch, da un pm
Citat: |
citat din mesajul lui myrrha salutare, ma bucur mult sa mai citesc vesti despre voi. scriam acu citiva ani si eu mai mult pe-aici, intre timp m-a luat virtejul copchiilor pe sus si n-am mai facut fata. am intrat sa va citesc nitel si cum e tare placuta si calda atmosfera la voi ca ma gindesc sa mai ramin intre timp mai avem un bb mic, Iosif, de-o virsta cu mezinul Cristinei, si stau acasa anul acesta cu amindoi. locuim tot pe linga u of t in downtown To, stati careva prin zona? as fi venit si eu la intilnirea voastra, asa neinvitata , dar cu doi prunci mititei si fara ajutoare e cam greu sa ma deplasez. va pup pe toate (chiar, la subiectul asta au fost vreodata barbati?) si merg la nani vichi |
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
nelia spune:
Roxana, discutam in weekendul asta si hotarim, mie mi-e greu sa o las, mi-e si frica, dar imi va fi dor de ea si iar voi sta doua luni cu inima strinsa. Repet, daca as sti ca o trimit la o singura casa si la o singura persoana, ar fi mai usor, dar asa... masini, tren, case dupa case... Of! Ei ii place, asta vrea, dar sufletul meu de mama e rupt intre dorinta ei, vreau sa se simta bine si restul, tot ce simt. O inteleg perfect ce simte, ea nu are cum sa inteleaga ce simt eu, ta-su tace si zimbeste complice... e mindru ca Agata se trage in Romania, i-a spus aseara ca ei i se pare cea mai frumoasa tara din lume si cind va fi mare, ea acolo vrea sa traiasca (nu e prima data cind o spune)... Daca toata lumea zice da, asta este... ramine sa hotarim ce si cum. Eu sper sa refuze cei din Romania, ca atunci as sta si eu linistita ca nu sint eu cea care m-am opus...