Sezatoarea canadiana (135)
Raspunsuri - Pagina 8
DanaMario spune:
Kristin nu nu am stat la Riu am fost la Grand Paradise Bavaro dar nu ne-a placut deloc, deloc acolo (doar plaja e superba) asa ca decit sa ne sticam vacanta ne-am plimbat prin celelalte resorturi.
Pozele care nu au descriere sint unde am stat noi daca au descriere-este numele hotelului pe care l-am visitat Riu,Bahia Principe.
Insa mie mi-a placut mult de tot un hotel Barcelo Premium au si WaterPark pentru copii acolo vrem sa mergem in August.
bebitzu spune:
Dana, sanatate multa si ma bucur ca totul este ok acum
Cami, La multi ani!, scuze de intarziere, iti doresc din suflet sa fii fericita, iubita si uite o si de la mine
Mqqm, vacanta placuta si poate la intoarcere aduci primavara cu tine , dam de baut
Stau prost de tot cu timpul, am reusit sa citesc dar ca de obicei stau mai prost cu scrisul.Norocul meu cu Ana ca ne intalnim la curs si mai vorbim dupa "program".
Ana, imi trimiti sau mi-ai trimis PM?Nu am primit nimic, deci...
Eu ti-am mai zis, guvern scrie pe fruntea ta.Treci tu si peste alea 2 luni de training, ai sa vezi.Ti-am zis eu, du-te tu ca vin si eu imediat ,
Carmen, sa va fie de bine excursia la NY.Vizionat pozele, superbe.
Noi am zos ca dupa ce ne vedem cu pasapoartele in mana, prima excursie va fi NY.Avem pasapoartele, acum asteptam sa treaca criza.Sper sa nu intervina altceva dupa
Lorelaim, felicitari sotului pentru carnet iar tie bafta multa cu sue, din partea mea
Nelia, felicitari pentru reusita la examen, mai poti?
Margott, nu stiu daca ti-am urat bun venit la sezatoare;daca nu, o fac acum - bine ai venit si sedere cat mai lunga si placuta
bebitzu spune:
Normal ca am uitat ceva :
Try, super de super, felicitari si bafta multa la inceput de drum.Acum urmeaza sotul tau, ai sa vezi.
Ontariencele, intalnire placuta maine si normal, asteptam poze.
cge spune:
Dana, ma bucur mult ca au iesit analizele ok.
Colega mea de birou pleaca pe 5 aprilie acum la Iberostar.
Asa ca iti voi putea impresii proaspete dar in cateva sapt.
Ana, felicitari ptr. oferte.
Si eu zic du-te la guvern.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
oanagabriela spune:
Dana P, Ma bucur ca ti-au iesit analizele bine . Noi mergem la Dreams La Romana. Am mai fost si vreo 5 ani tot acolo (se chema Casa del Mar). Dupa 4 ani de mers la Punta Cana, la acelasi hotel (Catalonia), am zis sa schimbam putin Nici eu nu vreau in Cuba (o idei fixa de-a mea ). Sa stii ca am vazut preturi mult mai bune si in Mexic (Riviera Maya), mie mi se pare ca biletele sint mai ieftine anul asta.
Nelia, felicitari pentru note si tot asa sa o tii pina la absolvire
Carmen77, mai scrisesem odata, musai sa ne intilnim inainte sa pleci. Cam cind este ziua cea mare? Greu acum este peste tot, dar trece criza si totul va reintra in normal. Considera ca iti iei un an sabatic Iar baietii tai sint superbi, sa va traiasca
Ana, Felicitari pentru job . Pina la urma ai vazut ca ai reusit? Eu consider ca, ca si emigrant, singura sansa sa razbesti este sa fii perseverent, daca te descurajezi, nu iti intinde nimeni nici o mina... Si eu sint pentru guvern, mediul 100% roman in Canada nu cred ca este cel mai propice...
Ange, pe mine nu ma mira ca ai primit asa cadouri frumoase, pentru cit suflet pui tu in tot ce faci, nici nu poate fii altfel . Imi pare rau ca nu este Antonia din nou micuta, ca as face drumul in Laval in fiecare zii pentru tine
oanagabriela spune:
Uitati ce am citi azi pe internet:
produsele de bebelusi Johnson's Baby Shampoo, L'Oréal Kids Extra Gentle 2-in-1 si sapunul Pampers Kandoo contin o substanta considerata cancerigena, deci de evitat. Articolul original (in franceza):
http://www.cyberpresse.ca/vivre/sante/200903/13/01-836327-des-produits-de-toilette-cancerigenes-pour-les-bebes.php
Si inca una (pentru Nelia si cine se mai plingea de curind): este posibil ca durerile de cap severe sa fie provocate de schimbarile de temperatura (ceea ce in Canada nu ar fii de mirare ):
http://www.cyberpresse.ca/vivre/sante/200903/10/01-834890-des-changements-de-temperature-associes-a-de-graves-maux-de-tete.php
Ultima: primul bebelus "medicament" din Spania a reusit sa-l vindece pe fratele lui de o forma f.grava de leucemie:
http://www.cyberpresse.ca/sciences/genetique/200903/13/01-836152-espagne-le-premier-bebe-medicament-parvient-a-guerir-son-frere.php
khristin spune:
Stiam eu ca am uitat ceva ... Try, felicitari pt. job ma bucur ca ai spart gheata si ca ai reusit mai repede decat ai crezut. Go get it girl
Oanagabriela, nu stiu cum e posibil sa existe produse din astea pe piata pt. bebelusi. Acum am citit si cel de al doilea articol si ma bucur ca am recoltat stem cells
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
Macrina spune:
Buna fetele, vin si eu cu o intrebare la voi de vreme ce suneti in Canada, poate ma puteti ajuta.
O prietena de-a mamei a plecat demult, cam din 1999 in Canada si i-am pierdut urma, voiam sa stiu daca e ok si ma gandeam ca poate o stiti voi(cine stie de une sare iepurele).
O cheama Liana Mihai si era stabilita in Toronto(sau poate Quebec?)
Oricum, m-as bucura sa stiu ca e ok, undeva...
Thx
khristin spune:
Macrina, uite ce am gasit eu: http://www.canada411.ca/res/4503140941/L-Mihai/57255373/Map.html Sper sa te ajute
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
Diana2007 spune:
Am aparut si eu, deh, acum daca scriu la doua subiecte mi-e mai greu !
Sa vad ce imi mai aduc aminte:
Nelia, felicitari pentru examene ! Stiu cum e cand esti la pamant si primesti o veste care te ridica in al noualea cer de nu mai stii ce-i cu tine.
Try, am ratat mesajul unde anuntai vestea cea mare, dar sper ca ai gasit job-ul pe masura asteptarilor.
Fetele cu probleme de sanatate sa treaca repede.
MQQM, nu-ti face probleme pentru calatoria cu avionul, totul se face pe raspunderea ta, daca tu declari 23 de saptamani atatea considera si ei. Vacanta placuta !
Carmen77, trebuie neaparat sa ne intalnim inainte sa pleci. Trebuie sa iau notite cu scutecele alea ecologice ca n-am renuntat la idee. Am o prietena care are un magazin online de produse de copii, are mai multe tipuri de scutece acolo si nu stiu care sunt cel mai usor de folosit si mai confortabile pentru copil. Sunt sigura ca imi face un deal bun, dar trebuie sa stiu de care sa comand.
Ange, La Multi Ani cu intarziere, am inceput serviciul si parca mi-a luat Dzeu mintile, am mai ratat doua aniversari luna asta.
Mama (Bunu) a ajuns bine acasa, Victor in schimb a facut niste crize dupa ce a plecat de nu mai stiam cum sa-i intram in voie. Din alea de trantit pe jos, dat din maini si din picioare, nu mai vrea sa stea la masa, m-a facut sa ma gandesc la ce mi-ai spus atunci in parc ca daca ar fi venit mama ta i-ar fi dat mai mult peste cap pe copii, dat fiind durata scurta. Cam asta s-a intamplat si la Victor, doar ca el e inca mic si nu isi da seama ce se intampla cu el. Ne mai intreaba inca de bunu dar eu zic ca si-a revenit oarecum.
O sa-i transmit lui S sa-l sune pe P, dar a avut noroc si s-a angajat saptamana asta in alta parte, nesperat de bine as zice, la o firma mica, anglofona, pe singurul camion pe care il au, programul e super (termina la maxim 15.30, sambata-duminica liber) si banii frumusei. Uite asa se aranjeaza lucrurile cu speranta si credinta in DD.
"Spaghetti" a pus-o se pare de o gastro mascata, nu a avut decat diaree vreo trei zile, dar asa, 2-3 scaune pe zi, fara alt simptom, sanatos, voios, dar nu mi l-au primit la gradi (lucru pentru care m-am bucurat, inseamna ca respecta cat de cat niste reguli si norme). O zi a trebuit sa-l iau la servici cateva ore pana a iesit Seb de la munca, mare distractie a fost pe el, s-a urcat in toate scaunele rulante de pe la checkin, s-a alergat cu toate fetele de pe acolo (ii plac astea mari domne, mai ales blonde) ce sa mai, cred ca-i iau juma de norma la aeroport, castiga si el un ban cinstit
Ana Stroe, si eu sunt tot pentru GUVERN dar am vazut ca ai luat deja decizia, am scris doar ca sa cresc procentajul
Despre noi ce sa va zic, bebe creste (13 saptamani duminica), l-am vazut marti la echo (doctorita are ecograf la cabinet deci o sa ma rasfat toata sarcina ca sa compensez ca la V n-am facut decat doua ecografii mari si late), mi se pare mai micut decat era V la prima echo desi burta e muuuuuult mai mare. Eu sunt in continuare cu greturi, mai ales seara, si mananc numai prostii, mai ales din alea interzise in sarcina. Dar in aprilie mi-am luat un rendez-vous la un nutritionist, sper ca pana atunci sa imi treaca greturile astea si sa ma aduca pe calea cea buna.
La servici acelasi r...t (nu din ala de pune Ange in cozonac), azi mi-au turtit iar fesul. A iesit o mamaie la pensie si s-au eliberat zilele de duminica-luni (eu am marti miercuri, asta e weekendul meu), eu fiind urmatoarea ca vechime care avea dreptul la ceva mai bun. Ghici cine NU le-a luat: Mandel. DE CE ? Mister. Am cerut explicatii si se pare ca luni le voi avea dar banuiesc raspunsul: Pai pentru ca stiam ca mergi la scoala in timpul saptamanii si oricum pleci la sfarsitul verii in maternitate ... Dar nu trebuiau sa ma intrebe si pe mine ? Oricum nu cred ca mai merg la scoala dupa ce termin semestrul asta, imi mai raman cinci luni in care as putea avea si eu duminica libera, oare chiar oi fi asa cantitate neglijabila ? Sau trebuie sa fii cu gura mare si sa ceri asa in continuu ca sa te bage cineva in seama ?
Si eu care imi faceam probleme ca am facut cerere la CSST sa vina sa evalueze conditiile de munca, sa pot avea si eu shifturi mai umane ca nu ma pot opri, am totusi conditii normale la servici. Acum bine imi pare ca am facut-o, poate printr-o minune ma opresc astia si stau acasa ca belfera toata vara ... vise, vise, n-am eu norocul asta, dar nu-i nimic, tot raul spre bine !
Ca sa nu va zic ca dupa toate ma streseaza si socrosenia (cum zice Maru, m-ai distrat !) de la distanta, e adevarat. Imi vine sa-i trimit la pachet o oala de sarmale sa si-o puna in cap si sa nu mai comenteze ca-l tin pe "baiatul" ei nemancat, ca n-are mancare calda si ca il si exploatez, ca in plus de servici are si grija de copil !
Gata, am terminat cu vaicarelile pe ziua asta, mai e un pic si se termina si ziua asta de 13 cu tot ce a adus ea. Am auzit ca o sa fie f frumos in weekend, iesiti pe undeva ? Ca eu ma duc la servici
Noapte buna !
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si proaspata cu