Sezatoarea canadiana (135)
Raspunsuri - Pagina 7
mikiion spune:
MQQM pai comform tickerului tau esti abia in 23 de saptamani... Cum sa te confunde cineva cu 32 saptamani..... Ai tu doar impresia ca esti imensa
Carmen Drum Bun si sa nu ne uiti. Sa mai treci si pe aici cum face Loreilam.
M-am uitat la poze si Matei seamana perfect cu bunica
Si tu parca esti schimbata, te-ai vopsit , tuns? Sau parca ai slabit mult.
Ana Felicitari!!!! si o sa vezi ca atmosfera e mai buna decat la firmele mici. Plus ca ma indoiesc ca sunt doar quebecosi pe acolo.
Si o sa ti deschida perspective pentru joburi la intern...
Deci vei lucra la Montreal?
Margott ce sa spun de mancatul copilului, singur. Ca eu am scrantit-o si cu asta. La 18 luni manca singur cu furculita macaroane, acum ne apropiem de 3 ani si asteapta sa-i dau in gurita.
Logic ca la gradinita nu-i sta nimeni sa-i dea in gura si manca bine.
La tine banuiesc ca asa l-au crescut bunicii. Ca asa avea si mama mea tendinta .
La mine cred ca a fost lipsa timpului disponibil sa stau dupa el. E foarte lent, nu am rabdare, era mereu bolnav si ma rugam de el sa manace.... Si am ajuns acum sa dau manace ca la un pui in cuib!!!!
Daca sunt lucruri de apucat cu mana gen hamburger, mini-pizza sau de mancat cu lingurita tort face singur. Aseara a mancat masline cu lingurita!!!!! Problema e ca nu a mai mancat altceva decat lapte
Mihaela
Donia spune:
Frati romani!
Io nu mai pot! Ce e cu poza asta cu tanti Pamela??? Are niste chestii acolo in sutien de ma sperie! E scarry de-a binelea, si privirea, tot, eu prefer versiunea ei imbracata si machiata bine de tot, cu care m-a obisnuit.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
mikiion spune:
Ce sa fie Donia, imbatraneste si ea, ca doar n-o fi zana nemuritoare
carmen77 spune:
Mihaela, da, m-am tuns, in rest is la fel , as vrea io sa slabesc da de unde .. cantarul e cam la fel ... da cum nici nu tin diete, ar fi culmea sa slabesc
Si eu ma uitam pe pozele Pamelei Anderson si la asta ma gandeam si eu, de ce nu i-o fi fost bine cu ce a inzestrat-o natura?? , ca la corp arata ok, insa decolteul e ... scary de-a binelea.
Daca va hotarati pentru o intalnire cu copiii undeva indoors cum a fost la corabia de la mall incerc sa ajung si eu ... ca dupa aia cine stie daca sau cand v-oi mai vedea ... incarc copiii si bag mare, daca e in weekend .. sau chiar vinerea.
Podeanu spune:
repede pe fuga....tocmai m-a sunat doctora de familie. A primit ecografia, sunt 6 noduli si a primit si analizele de singe care sunt toate bune, inclusiv tiroida. M-am mai linistit un pic,daca era ceva rau cu mine se vedea la analize nu?
A mai zis ca din experienta ei mai multi noduli e de bine (Donia)decit unul izolat dar ca cunostiintele ei sunt limitate in acest domeniu. Acum astept sa vad cind capat rendez vous.
Ana, of course ca la guvern.Pe termen lung nimic nu se compara cu institutiile de stat.Ai vazut ca se rezolva pina la urma?
Cristina (mqqm) am taiat Ro din cauza de buget in recesiune.
Denisa, noi de regula plecam 2 saptamini si acum platim 4 bilete de adulti, asa ca vacanta sare de 6,700 (asta in cazul bun) . m-am uitat la Aruba, dar e f scump din Montreal. Sunt anumite vacante unde sunt zboruri doar din Toronto.(tot asa mi-a placut mult Los Cabos-Riu santa fe, dar nu se pleaca din Montreal).
Sotul vrea sa incerce Cuba, eu tot fug....Am vazut insa ca se deschide in may un resort nou in Varadero Iberostar si are preturi bune. Insa nu a fost nimeni (inca) sa posteze impresii.
carmen, succes in orice faceti si poate ne mai vedem si noi pina plecati.
camelia, ce cadouri de suflet ai primit, se vede ce iubita esti.
tre sa fug acum
Denisam spune:
Dana-Iberostar e retea buna, e peste tot- in Mexic era ok-si in general la inceput astia trag tare ca sa atraga clientela.
Carmen-numai bine, dar unde va relocati,sorry ca is aeriana.
Dana-dc treb sa platiti 4 belete- de ce nu mergeti in Florida-zburati si apoi inchiriati o masina, asa vedeti cam tot ce s epoate si te opresti si stai mai mult la plajeel si statiunile care iti plac- in max 2 sapt vezi tot.
Try--multumim de rezervare-deci maine incepind cu 4.30 avem liber la
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
CriPOD spune:
Dana, ma bucur ca te-ai mai linistit!
Ce Pamela, mah? Unde ca io nu vaz...
Mikiion, mama, da' daca la counter e fo tzitzica d-aia de doojdoi de ani fara copchii ori fun personaj masculin chiar crezi ca au tabele cu limitele cirumferintei abdominale pe saptamani de gestatie? Nu-i de ce cred sau arat io, e de procedurile lor, de-asta intrebam.
Nu mai tec cateva ore, si mai treb sa apar si luni...
Ontariencele, distractie placuta maine, sa fiti cuminti si sa papati tot, sa discutati multe si de toate si sa va ganditi si la mine o secunda. Ca de ma canceleaza pe mine cumva cosmeticiana, numa apar.
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
DanaMario spune:
Dana P noi am fost la Iberostar dar in Puerto Plata frumos mie mi-a placut dar desi e 5 stele este cu mult mai jos decit Bahia Principe din Punta Cana
Bine ca nu sint probleme si te-ai mai listit
khristin spune:
mQQm, vacanta placuta sa ai si sa sezi la soare in moderatie sub umbrelutza
DanaP, ma bucur ca nu e nimic grav cu nodulii. Noi am fost in Varadero acum vreo 5 ani, si ne-a placut destul de mult, am reusit sa vizitam si Havana chiar si cu copil mic dupa noi, asa nebuni eram . Ce nu mi-a placut a fost atitudinea staffului, de a astepta la orice miscare un tip mic, deh atittudine comunista . Nu stiu ce sa-ti spun de Iberostar. M-ai ingrozit cand mi-ai spus ce ne asteapta si pe noi peste cativa ani cand vom trebui sa platim 4 bilete de adulti. Auzisi Denisa???? Sa ma grabesc acum macar cat e asta baby mic
Donia, chiar si eu ma uitam la Pam...dar nu e de bine cu galmele alea de deasupra sanilor....cred ca e vreo consecinta a implanturilor.
Carmen77, pe ce taram vreti sa va relocati? Scuze daca ai mai spus si n-am fost pe faza...tot invinovatesc neuronii in ultima vreme
Ana, cred ca in vremurile astea incerte de criza, un job la guvern ar reprezenta o oarecare siguranta.
Danamario, foarte frumoase pozele...ati stat la Riu? Pe mine ma inebunesc palmierii din Punta Cana...cred ca nici o alta plaja nu arata asa virgin ca cea din Dominicana.
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
khristin spune:
mQQm, poza cu Pam e in partea dreapta la SuperEva si asta e articolul : http://www.supereva.ro/info.asp?id=1700
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".