Sezatoarea canadiana (135)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Myrrha, bine ai revenit! Si cu doi copii pe deasupra, cu asa ocupatie, orice absenta se motiveaza.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

FETELOR CUM DAU DE TRY? ARE CINVA NUMARUL EI DE TELEFON?

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Am nevoie de ceva informatii/sugestii de la fetele care au fost cu copii la Disney-Orlando; am trei zile libere la inceputul lui aprile, coincid si cu aniversarea lui Tudor, si m-am gindit sa mergem la Disney, daca financiar iesim mai ieftin decit cu o vacanta in sud;
care ati fost, ati magazinat separat avion/hotel/masina/pass-uri acolo sau tot inclus? se poate face si plaja in perioada asta? ne ajung 3-4 zile?

sugestii si informatii sunt binevenite ;

mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Servus fetelor dragi
Hai ca nu am intrat de vreo 2 ziulici si acum recuperez... pt vreo 2 sapt... ca deseara vine mamicutza si eu intru la regim de... sesiune... adica adio calcu´de placere (ramane utilizarea lui doar de `nevoie`... adica pt lectzii )... In 31 martie am examenul de `nivel`... si NU VREAUUUUUUUUUUUU!!!! Nu am absolut nici o motivatzie! Imi e o jena CRUNTA fatza de profa... care e o dulce si o finutza si asa-i de dedicata si de devotata profesiei si o vezi ca face cu drag si plina de entuziasm (desi e o d-na de vreo 55ani+) Musai tre´sa ma prezin in 31 martie ca ea asa ma place si ma vrea promovata... Uffff! (e cumplita presiunea cand profii cred ca esti bun... si nu vrei sa-i dezamagesti... I REALLY-BADLY HATE THAT!)
Nelia - FELICITARI si un buchet mare-mare-mare de flori de la mine! Multa sanatate puiutzului mic! BTW: eu nu as putea s-o trimit singurica pe Gabisor in Ro... Nu stiu de ce... chiar daca ar fii `pe maini sigure` la mama... tot nu as putea...
Mi-a placut enor art cu `Lenea`... si sotzul (care a fost sportiv la viatza lui - si i-a placut sa `traga` la fiare) mi-a spus ca autorii au dreptate... mai ales ca de catziva ani incoace omul meu citeste Tai-Chi si Qiqong si s-a apucat si de exercitzii... Mai bine acumuleaza si stocheaza energie decat s-o irosesti... si s-o epuizezi...
Ana - BRAVO M-am bucurat nespus pt tine Itzi doresc ca bunul Dumnezeu sa tea jute sa gasesti in sfarsit un colectiv bun si sa te simtzi bine (atat cat cineva se poate simtzi bine la scarbici )... Bineintzeles ca eu tot... pt `la Guvern` (ca si restul fetelor) te-as sfatui
Magda, Try, DanaP, Bebitzu - multzumesc frumos pt felicitari
DanaP - tare ma bucur ca tzi-au iesit analizele bune! Cineva acolo sus te iubeste ... (si nu numai ) multa sanatate itzi doresc in continuare! BTW: Iberostar e o retzea buna - noi am fost anul trecut la Iberostar Averroes (4 stelutze, all inclusive) in Tunis si a fost fain.
Try - in Suedia pana si pe aer e taxa (just kidding - of course )... Dar fara gluma viatza aici este extrem de scumpa... tocmai de aceea intrebam eu in ultima postare de pretzurile de acasa din Canada (si nimeni nu m-a bagat in seama sa-mi raspunda )... ca aici in Stockholm/Suedia au luat-o razna efectiv...
http://www.thelocal.se/17964/20090303/ (de fapt cred ca stitzi deja unde se duc banii jupuitzi de pe amaratzi care mai si muncesc http://www.thelocal.se/17630/20090217/... ca oricum nu prea mai sunt multzi care muncesc... iar viitorul nu e `roz` http://www.thelocal.se/18220/20090314/)
Diana, Olga, Mqqm, Simonna - va doresc multa sanatate si sarcina usoara in continuare!
Carmen - multa bafta oriunde va vor purta pasii si va vetzi hotari sa va asezatzi!
Mama mi-a spus un lucru interesant: e un factor (in plus) de STRESS (in viatza noastra) sa potzi alege si sa ai de unde alege ... asta apropo ca noi nu suntem multzumitzi de Suedika... Ei, parintzii nostri, NU aveau cum sa aleaga prea multe (nu aveau posibilitatea noastra de a se plimba dintr-o tzara in alta, de ex) si erau multzumitzi (sau cel putzin consolatzi) cu ceea ce aveau... Mama mi-a spus ca noi de aceea nu ne gasim linistea pt ca PUTEM ALEGE! Interesanta idee... mi-a dat de gandit ceea ce mi-a spus ea... si intr-o oarecare masura i-am dat dreptate...
Oana - m-ai dat gata cu art cu sampoanele... pe Gabisor o spalam pe capsor (de cand s-a nascut) numai cu J `fara lacrimi` eu acum ce ma fac?
Margott si Myrrha - bine atzi venit printre dragele noastre fete de la Sezatoare
Va tzuck si daca o sa mai am ocazia... poate ca o sa mai citesc... dar nu cred ca o sa mai apuc sa scriu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Nelia, sa sti ica ieri imi amintisem de ciuperci si mi-am dat seama ca nu ti-am scris de ele, desi noi nu le mancam crude decat f rar. De regula la petreceri in platoul de legume crude noi punem si ciuperci crude. Daca le mananci cu sos de-ala Ranch sunt foarte bune. Nu vad nici o contraindicatie in a le manca crude, nici pt copii. N-au cum sa fie toxice ca altfel ar scrie mare pe cutie, nu? N-am incercat sa dau la copii ciuperci crude ca sigur nu le accepta, dar se pot manca lejer si crude daca voi le aceptati. Felicitari pt examele si pt note. Bravo ce exemplu dai agatei, sigur e motivant pt ea.

Ana, jobul la guvern. Alege firma ma isanatoasa dintre toate .Colectivul nu-l poti simti decat dupa ce incepi sa lcurezi acolo ,deci e mereu o loterie de la un anumit punct incolo, insa groso modo, din prezentarea ce-ai facut-o tu, as aalege cu ochii inchisi guvernul, chit ca e doar contr. pe 3 ani. Asta da bine la cv-ul tau in timp. Ca sa nu ma izic ca-n 3 ani ai posib. sa gasesti altceva tot prin ei, cunosti sistemul dinauntru. La firma cu romani, te poti astepta sa ti se promita ceva si sa se intample altceva (ai riscul asta, ca doar stim de udne venim), pe cand la guv nu vad astfel de treburi. Cuvantul dat e cam lege pt ei. Eu in locul tau n-as sta pe ganduri, as alege guvernul clar. Oricum de ceva timp te tot straduiesti sa intri la ei, deci macar sa vezi cu ochii tai ce inseamna.
Si nu-n ultimul rand: felicitari ca stiu ce mult iti doreai sa pleci de la firma asta. Ai vazut ca a venit soarele si pe stradutza ta? Mai mult optimism te rog, ca daca tu nu esti optimista, altul nu poate face “treaba” asta in locul tau.

Denisa, rezervarea e facuta la ora 5. O sa fii singurica pe acolo daca vii asa repede.

Inca o data merci tuturor care m-au felicitat pt job. Diana, e exact ceea ce aveam nevoie acum, mi-am scurtat drumul la jumatate (deci si ceva economie la bezina). Faptul ca am program flexibil si tipa de la HR mi-a zis ca putem lucra mai mult in anumite zile si lua din cand in cand libere in contul acelor ore suplimentare e super pt mine (care am nevoie din cand in cand de 2-3 ore libere sa mai fug cu adrian pe la un dr. evaluare etc.), am crezut ca permisivitatea ce-am avut-o la serviciul vechi nu o intalnesc usor la un alt job, dar uite ca am avut noroc.

Lorelaim, n-am vazut mesajul tau cu preturile. Din pacate frunzaresc sezatoarea de 2 sapt. incoace, nu stiu cum se face ca desi sunt acasa n-am timp deloc. Dupa ce-oi incepe serviciul oricum adio forum ca nu-mi permit sa intru de acolo. Dar promit sa citesc atent in urma sa vad despre ce era vorba.

Si-acum sunt tot pe fuga din pacate, am o gramada de rezolvat pana plec la intalnire. Iar adutzu e mereu agatat de picioarele mele pe unde ma vede. Dar sunt bucuroasa ca si-a dat drumul la pisu la veceu. Olitza e de decor, nu vrea sa stea pe ea, insa daca il org sa faca din picioare in cutia de la olitza face daca-l trece. Seara ianitne de cuclare a devenit ritual, dimineata la sculare (dar nu imediat, ci cand ne schimbam, spalam etc.) iar e ritual. Insa de pampersi n-am scapat, o sa mai vrea. Important e ca a inceput sa accepte idea sa faca in alta parte pisu. De kk inca nu poate fi vorba.
Mi-ro, am ajuns tarziu in diminetaa asta la calc. sa-ti vad mesajul. Sorry! Si merci frumos pt oferta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ana, si noi am studiat oferta cu Disney Orlando, dar am lasat-o balta pe motiv de bani.

Dupa calculele noastre, iesim mult mai scump decat o vacanta in Sud (dar noi suntem 4, si copiii in Sud nu platesc decat avionul parca, la Disney platesc tot).

Noi am fost la Disney Paris de 2 ori, si nu am stat in parc.
Si acum am vrea sa stam in parc, daca am merge.

Noi ne-am uitat pe site-ul de la Disney.

Simonna, ce faci ? Absentezi motivat de pe Sezatoare ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Ana eu am fost in 2004 dar am inchiriat casa in Cocoa Beach (in iulie- ff cald) am condus pina acolo si mergeam alternativ o zi la plaja o zi la Disney.(45 minute de condus) Deci nu te pot ajuta prea mult in sensul asta. Stiu ca si Camelia a fost anul trecut parca. Dar ptr voi cred ca este cel mai bien sa luati bilete direct in resort, au sistem de transport (gen trenuri suspendate) ptr citeva parcuri. daca te hotarasti la ceva iti pot da info despre parcuri. intra pe Disney-orlando, ca poti cere (gratuit) cd si vezi cite un pic din fiecare parc. Mie una mi-a placut la nebunie.

parca am vazut si ceva reclama la TVa, cumparai 3 nopti si iti dadeau gratis inca 3

nelia, eu de abia am stat fara copii o saptamina asa ca nu stiu ce sfat sa-ti dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Khristin, multumesc
Dar nu e ea:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Ieri am primit cetatenia canadiana. Am pus ceva poze de la primirea cetateniei pe contul comun.
Try- aceeasi problema o avem si noi cu pisu. Insa a descoperit o chestie noua. Sa faca in cada direct in gaura de la canal si cauta sa se directioneze bre! Ii face funduletul ca la dansurile lambada sa caute sa se duca pisu direct in gaura. Caca nici vorba. Vorba e ca are doua faze cand poate face: una cand sta ascuns in debara si face bau cu noi si a doua cand isi gaseste de lucru cu vreo masinuta si nu pot sa-l prind la nici una din faze. Oricum am inteles de la ama ca nu are rost sa stresezi copilul decat o data cu inceperea timpului cald. Cat e frig il mai faci sa si raceasca si e stresul mai mare.
Acum ori imi spune pisu face nani si nu mai scot nimic de la el, ori plange si-mi spune ca n-a facut si iar o dau in cealalta extrema.
Ana _ du-te pe jobul de guver. E cel mai bine. Capeti si experienta si ai ceva la resume de la guvern. E mai stabil in vremurile astea oricum jobul de la guvern
Nelia - mama pleaca cu copilul meu in Romania in aprilie ca altfel ti-ar fi luat-o si pe Agata. Oricum daca ai ocazia eu zic sa o trimiti. Si mie mi-a fost greu fara Tudor anul trecut 4 luni dar am vazut ca s-a dezvoltat frumos la tara la mama. A invatat de toate animalele, le imita, le stie cateva obiceiuri, nici nu mi-a racit anul asta, a scapat de eruptia de pe piele(cum vine in Canada ii reapare) si parca nici nu am mai fost asa dependenti unul de altul Dadeam telefoane in fiecare zi sa vad ce face dar asta e. Situatia financiara la noi nu e asa de roz ca sa-mi pot permite sa stau cu el 4 luni acolo. Si apoi pana la 3 ani nu vreau sa-l dau la gradinita. Am socrii batrani si nu pot veni aici si vor sa-l vada totusi.
Va mai scriu dupa intalneala
Numai bine la toata lumea

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Mi-ro, un mic sfat, daca l-ai vazut ca deja incepe sa se screama si sa faca, nu-l intrerupe, momentul e pierdut pt tine. Nu e ok sa-l intrerupi odata ce a inceput sa faca. Asteapta sa termine si apoi zi-i una alta despre kk. Maica-mea are un talent sa-l intrerupa, nu-si da seama si din dorinta de a-l contientiza ca face se apuca sa-i spuna "faci kk?" si el imediat se opreste si nu se termina. Nu e ok psihologic vorbind. La alex a mers simplu: l-am conditionat cu bomboane si se aseza pe olitza sa faca doar la gandul bombonicilor ce le primea. Cu adrina nu merge, e mai greu de motivat, nu-l pacalesti cu una cu doua.
Daca il vezi ca incepe sa faca kk pe ascuns, ceva nu e ok, trebuie sa nu-l presezi ca are efect advers pt uni icopii si pot da in constipatie din motivul asta pt ca se abtin sa nu faca.

Mergi la inceput