Sezatoarea canadiana (135)
Raspunsuri - Pagina 16
ritah spune:
M-am bucurat mult sa va vad din nou chiar daca pentru foarte putin. Super organizarea, multumim mult Andra ca te-ai agitat atat.
Inacanada un magazin foarte bun pentru echipament sportiv la mana a doua e Play it again http://www.playitagainsports.com Noi de acolo am cumparat schiurile lui barbate-miu, probabil ca la anul o sa-mi cumpar si eu. Ca am incercat sa ma dau cu snowboard-ul anii trecuti. Dar ma intorc la ski.Au multe locatii peste tot. Intereseaza-te de pretul normal si apoi incearca si acolo.
Pentru hainute de sport de firma, precum si "adidasi" pentru fiecare sport exista un magazin foarte bun http://www.svpsports.ca/ Si Vous Play. Eu ma duc la locatia de la Hwy 27 and Steeles care e Warehouse Outlet, au aproape tot ce doresti in materie de haine si sunt pe la jumatatea preturilor de la magazinele obisnuite sau chiar mai jos. Nu stiu celelalte locatii cum sunt insa,stiu ca asta e foarte mare in comparatie cu altele, gasesti Adidas, Nike etc si firme mai exotice ca Umbro.Uita-te pe website, au fotografii din magazin, e huge.
nelia spune:
'neata la ! Intrasem sa-i pun Inei linkul cu magazinul second hand de unde luam noi echipament sportiv, imi adusesem aminte aseara ca au magazine peste tot, dar mi-a luat-o Ritah inainte: Play It Again Sports se numeste.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
ange spune:
cand le luati parintilor biletele de avion le cumparati de aici sau din Romania?
o zi buna.
biscu spune:
va salut, sa nu credetzi ca iar am disparut de pe aici.
incerc sa citesc din urma, dar abia am terminat capitolu' 134 si vad ca sunt 16 pagini deja la 135 . oau. eu am fost intr-un training de 3 zile, asa ca nu am putut sa tzin pasul. acasa nu prea dau pe la calculator, doar daca n-am incotro. imi ajunge cat il vad la servici .
de la multi ani la toti sarbatoritzii din ultimele zile, felicitari lorelaim si try pentru realizari si sa o tzinetzi tot asa.
am vazut in celalalt capitol ca vorbeatzi de peshte. asa e, e recomandat sa mancam peshte pentru omega3. din pacate e foarte greu de gasit peshte care sa nu contzina toxine si altele. se pare ca cel de ferma e cel mai periculos pentru ca ii trateaza cu antibiotice. ce m-a uimit pe mine cand am vazut peshte organic. cum sa fie organic? ca daca ala salbatic e cel mai sanatos, cum poti sa-l controlezi sa fie organic. in fine. despre vitamina D si de aia am citit si cercetat. se pare ca nu contzine metale grele ca si peshtele pentru ca prin procesul de extractie nu se culeg si ele. si cu toate astea iar conteaza compozitia uleiului de peshte. cel mai bine e sa mancam peshte mic, care nu apuca sa adune metale si sa fie wild caught. uf, si mancatul a devenit complicat
imi pare rau ca nu am reusit sa ajung la intalneala, ca au intervenit altele. sper ca data viitoare o sa reusesc.
va doresc o saptamana frumoasa
Magdone spune:
Buna dimineata,
Si noi am cumparat patine de la Play it again sports si au fost Ok.
Ange, eu am cumparat de aici bilete pentru parinti.
Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (9 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Denisam spune:
Ange-mereu am luat de aici bilete pt parinti- sigur te ajuta Diana dc ii scrii ca e o dragutza
Si eu am luat patine de la Play it again si sunt ok!
Ina- si noi incepem patinajul,dar la sf. lui sept- oare nu era mai usor asa?Si Emma ca pregatire pt dansuri- in sept va merge la cele latine sau ceva in genul asta(in nici un caz balet ca nu e genul)- face gymnastica, f. ok si buna si innot.noi pe timp de vara-toamna vom face innot si dansuri iar pe timp de iarna patinaj/ski si innot sau muzica, treb sa vedem dc o primeste din ianuarie la pian-dar cred ca da ca va avea 4 ani.
O zi buna ca sunt tare suparata si am un birou plin de acte dar am intrat sa va salut si
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
inacanada2005 spune:
Merci pentru informatii, fetelor!
Ritah, nu crezi ca ar fi bine sa...scrii o carte? ceva de genul " De unde sa cumparati bun si ieftin"? Ca vad ca ai cunostinte in toate domeniile...
Denisa, eu vreau sa o incerc pe Thea cu ce i-ar place. Ca am inscris-o la 3 activitati dar...nu sunt sigura ca va sta si la care va sta...Ca, nici nu vreau sa ma gandesc cum o face cand oi iesii eu pe usa. Pentru ca in afara de innot, unde am ales "sea turtle" unde, la inceput pot sta eu cu ea, la dans si la patinaj, n-am voie sa stau cu ea.... Chiar si eu sunt curioasa cum se vor desfasura ..."ostilitatile" . La tine e mai simplu (zic eu) ca Emma vorbeste bine si din cate am citit eu pe aici mai si intelege ( in sensul ca...asculta ce-i spui). La mine, Thea, intelege exact ce-i spun, numai ca face cam totul invers...uitandu-se candit la mine... Unde ai gasit cursuri de ballroom ( latino, etc...) pentru grupa asta de varsta? Ca am cautat si eu pentru Thea dar...n-am gasit.
O saptamana placuta va doresc, la toate!
nelia spune:
Gata, am luat-o, in sfirsit... www.sears.ca/gp/product/B000V4T06U/sr=1-5/qid=1237211370/ref=sr_1_5/184-4874769-8816243?ie=UTF8&searsBrand=core&mqnodeid=397151011" target="_blank">pianina... adica. V-am mai spus, dar nu si de care... Am asteptat atit ca sa o luam tot online, din lipsa de timp de a merge la magazin.
Si eu sint tot la capitolul ales/inscris cursuri si activitati pentru primavara-vara si toamna. Si ii dau dreptate mamei lui Lorelaim, a avea de unde alege este un adevarat stres. Uite asa am creierul... Am gasit un curs de muzica pentru pitici, in engleza, la McGill. De fapt, il stiam de la gradinita de anul trecut, dar Agata era prea mare si inscrisa deja la altele, iar Tudora prea micuta. Vrem sa incercam din toamna. Pun www.mcgill.ca/conservatory/courses/" target="_blank">linkul pentru cine este interesat:
I-am gasit Agatei tabere de zi, macar trei saptamini sa faca ceva, cu pauze de stat si trindavit acasa, in curte sau prin parcuri... daca s-o linisti cu Romania si o vrea sa mearga. Una la gimnastica, de unde o duc ei si la piscina de patru ori pe saptamina (bilingva), una la McGill (in engleza, cu teme de muzica, teatru, dans - inca studiez) si una de arte (in engleza, dar din cite stiu e bilingva, profesorii vorbind in ambele limbi). Pun linkurile pentru cine e interesata: 1, www.mcgill.ca/conservatory-camp/programs/" target="_blank">2, www.centredesartsvisuels.ca/e/school/yt_summer.php" target="_blank">3 si www.championsdaycamp.com/flash/index.html?gclid=CNzW_6bT4ZgCFQw9GgodgndLcw" target="_blank">4, cea gasita mai de mult si recomandata si de voi, de unde ma intereseaza in special inotul. Sa vedem daca o vrea la ceva, ca in Romania sint aproape sigura ca nu va merge anul asta.
Am reeditat linkurile, ca erau multe si cam greu de citit.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
CriPOD spune:
try, chapeau!
Am vizionat si eu pozele, Mona si Olga sunt "glowing" si prin monitor, frumusele gravidutze. Nasteri usoare si bebei sanatosi (nu chiar inca, mai stati un pic)! De restul ce sa mai zic, sunteti un bunch minunat, imi era dor de voi. M-am gandit la voi sambata la ora hash.
Diana, mersi de info, daca-i pe raspundere proprie o sa fie simplu, ca io-s iresponsabila.
Mersi in continuare de urarile de calatorie, dar uite cu ce vreme buna ramaneti si voi, o minunatie. Nici macar n-am ajuns la appointment la epilat, si tot muream de epuizare aseara. Azi plec de la job si continui cu erandsurile.
Mai vorbim noi soon!
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
columbiana spune:
Fetelor, voi ati citit mesajul pus de gabi/Dragaica pe mailul sezatorii? stie cineva ceva despre asta? Eu as trimite un cec, dar tot caut si nu gasesc nici o alta informatie.
Dumnezeu s-o odihneasca pe femeie!