Sezatoarea canadiana (135)
Raspunsuri - Pagina 15
columbiana spune:
Ina, daca fata merge la un club ar trebui sa primesti de acolo un pliant/fituica cu tot echipamentul necesar: desene, tip, etc; Noi asa am avut pentru copil acu'doua ierni cind a inceput, a gasit ta-su un magazin second unde s-a dus cu hirtia si a cumparat toate de acolo; altfel nu l-ar fi lasat sa intre pe ghiata; nu merge sa investesti mult pentru ca copila creste si oricum trebuie sa schimbi ghetele si casca;
Mona_B spune:
Buna tuturor, ontarienelor si montrealezelor!de=-abia acum am reusit sa accesez forumul, ca am avut niste probleme cu internetul, dar sotul l-a fixat rapid.
Inca sunt emotionata dupa intalnirea de ieri...multumesc inca o data din suflet fetelor dragutelor in ordine alfabetica: Anca-Inacanada, Andrei- nasica noastra draga si inimoasa-Denisei, Doniei, Danei Mario, Iulianei/Margot- ce mamica draguta si cu un baietel asa cuminte-, , Magdei, Maru, Simonei, Mihaelei-mi-ro, Ritei- pentru surpriza frumoasa si generoasa
ca si pentru timpul fain petrecut impreuna. Mi-a facut mare placere sa le cunosc direct. As fi dorit sa fi fost si Mqqm acolo- stiu cat isi dorea si ea- ca si Romanitza de altfel, insa le pe amandoua aici si le doresc all the best si Cristinei mult fun in vacanta.
Montrealezele, va multumesc si voua pentru gandurile si cuvintele frumoase, sunteti niste dragute toate!eu am salvat faza lacrimogena pentru cand am ajuns acasa, si am impartasit bucuria cu sotul si fiul mai mare, care a adormit cu baloanele in manute.
Simonna, chiar asa slaba sunt???? e drept ca-s mai slaba decat la prima sarcina, da tot ma simt greoaie...sa stii ca uneori sunt pe punctul de a cadea in nas din cauza burtii
Va doresc tuturor un rest de weekend cat mai placut si o noua saptamana usoara.
Mona
nelia spune:
Ina, cadrul e ala de care se sprijina copilul la inceput, ca sa nu cada rau. Dupa aceea va invata sa cada si nu va mai fi chiar atit de periculos. Uite, www.nouvellessaint-laurent.com/imgs/dynamique/articles/gros/NoelMED.jpg&imgrefurl=http://www.nouvellessaint-laurent.com/article-62374-Noel-sur-glace-pour-une-trentieme-fois.html&usg=J8mRMtQEi1adzSl7WFnJ3yyLP90=&h=703&w=458&sz=32&hl=en&start=37&um=1&tbnid=tyPOi1wevZaZIM:&tbnh=140&tbnw=91&prev=/images%3Fq%3Denfant%2Bpatiner%26ndsp%3D21%26hl%3Den%26sa%3DN%26start%3D21%26um%3D1" target="_blank">asta e.
Mimitete, da, ma intereseaza, tu locuiesti destul de aproape de mine si daca tu esti multumita, nu vad de ce nu as fi si eu. Cind ma hotarasc, voi suna la amindoua si vedem pe cine vom chema. Desi, acum tocmai ce i-am luat Agatei, adica fetelor, ca si Tudora va incepe muzica la McGill din toamna, pianul mult visat... de mama. Si a fost aproape 500 cu tot cu suport si taxe, ma indoiesc ca luna asta si cealalta scap de curatenie.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
inacanada2005 spune:
Nelia, cadrul ala trebuie sa-l cumpar tot eu????Nu au ei acolo? De cadru...nu mi-a zis nimeni nimic la club. Oricum am trimis un mail cu mai multe intrebari, asa cum m-a sfatuit Ana Stroe( merci Ana)
nelia spune:
Ina, noi nu am cumparat, dar sint unele unde se cumpara, altele unde chiar daca il ai, nu ai voie sa vii cu el de acasa. Fetele mele au folosit cadru doar in prima oara, nu e fun sa te tii de el, mai bine cazi pe gheata, te lungesti pe ea... si astepti pe cineva sa te ridice...
Eu sint pe aici pentru ca am vazut pozele de la intilnire. Superbe gravidute, superbe forumiste (sau sezute cum a spus marea absenta). Ma bucur ca v-ati simtit bine si gravidutelor le doresc sarcini usoare in continuare si nasteri de vis! De bebelusi nu spun nimic, pentru ca vor fi sigur cei mai cei, cum sint toti copilasii care formeaza generatia viitoare a Sezatorii!
Denisam spune:
Andra-multumim mult pt tot.
Olga si Mona-sunteti superbe-sper sa ne vedem cu comorile soon.DanaM-saru'mina si mi-a facut placere.
Pe restul va pup si va multumesc pt companie.
Simona-mersidar sa stii ca maine-poimiine fac 35 si doar parul scurt ma avantajeaza..
mQQm-ne-ai lipsitsa aveti fun si sa vii bronzata si cu kg in plus.
Va pup si o sapt.,usoara- mergla puii mei sa ii spal si bag la nani.
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
Magdone spune:
Nu stiu ce as mai putea spune si eu, au spus fetele tot
Desi am stat putin, m-am bucurat sa vad 2 gravidute infloritoare, care radiau. Olga si Mona si nasteri usoare!
Pup restul fetelor si multumim de organizare Try si de suport restul fetelor care nu au reusit sa ajunga.
Am vazut si eu pozele, sa stiti ca eu arat mai bine in realitate nu va luati dupa poze
Donia, Danamario, Margott ma bucur ca v-am cunoscut personal
Mi-am adus aminte, Salina where are you? n-ai mai scris nimic demult.
Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (9 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Donia spune:
Ne-am adunat si noi pe la casile noastre, dupa 2 zile de petreceri si prieteni dragi.
Inca imi pare rau ca intalnirea s-a terminat atat de repede!
M-am bucurat mult sa le cunosc pe cele doua gravidute frumoase, care inca o data mi-au facut pofta de bebe 3... ce ma fac, ce ma fac?
Olga care se da batrana, dar care nu arata o zi mai mult de 35! Eu mereu mi te imaginam bruneta cu parul scurt, a fost o surpriza sa te vad blonda cu parul mai degraba lungut.
Si Mona (pe care nu o cheama Monica:)), pe care eu o credeam mult mai inalta decat mine, care e o gravida atat de "fit" incat de la spate nici nu pare gravida!
Mare placere mi-a facut sa va cunosc/reintalnesc pe toate, desi cu adevarat mai degraba am simtit ca v-am reintalnit pe toate, ca parca va stiam de cand lumea!
Inacanada, patine si casca am luat de la Canadian Tire. Daca ceri asistenta unui vanzator, iti cauta ceea ce ai nevoie, daca nu gasesc ce vrei poti sa le ceri sa se uite pe computer si sa vada daca au la alte magazine sau in depozit, eu am gasit ca vanzatorii de acolo sunt foarte helpful.
Si daca incepe marti poti sa o duci linistita cu snow pants, pentru ca la inceput va fi tot pe jos si altfel o sa-i inghete toate alea.
Cadru nu ii trebuie, nu invata cu cadru. Cand a inceput Roxana aveau multi voluntari care ii tot ridicau pe astia mici de pe gheata. Sa nu fii dezamagita daca nu face progrese rapide, acum e important sa invete sa stea in picioare si sa stie sa se ridice cand cad. Cu timpul invata si sa alunece...
Roxana a inceput cu patine de patinaj artistic, dar din cele ieftine, cum zicea si try, 30-4o de dolari, de altfel din astea are si acum, ca nu face performanta. Si tot la Canadian Tire iti si ascut patinele, costa vreo 5 dolari in plus parca.
Ana, felicitari pentru contract!
Ica, imi pare rau ca soricelul e bolnavior, sper sa treaca repede!
Salut toata sezatoarea si ma duc sa vad si eu poze.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
nelia spune:
Am culcat si eu trupa... greu! Sint multi, agitati si mici!
Ica, stiam eu ca mai am de spus ceva... imi pare rau sa aud despre fetita ca e bolnavioara. Nu stiu ce sa-ti spun mai multe decit stii, la copii e mai greu de depistat adevarata cauza a infectiilor. Ai mei nu au avut pina acum, in afara de Agata la 13 luni. Ce stiu ca i-au facut atunci, un test cu sonda sa vada daca are reflux si nu avea, dar mi-au spus ca ii fac asta, pentru ca pina in patru ani, cea mai intilnita cauza a infectiilor urinare este ca pipi se intoarce la rinichi... scuze ca nu stiu exact sa explic. Si da, i-au luat singe la greu, orice infectie se vede in singe, e cea mai sigura cale rapida care iti arata ca organismul lupta cu ceva.
bolnaviorul mic si sper sa se faca repede bine!