Sezatoarea canadiana (135)
Raspunsuri - Pagina 17
valen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana Stroe Fetelor, voi ati citit mesajul pus de gabi/Dragaica pe mailul sezatorii? stie cineva ceva despre asta? Eu as trimite un cec, dar tot caut si nu gasesc nici o alta informatie. Dumnezeu s-o odihneasca pe femeie! |
oanagabriela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui valen
Eu am trimis mailul dar din pacate nu stiu foarte multe amanunte; inteleg ca este vorba despre Sanda Rupa (avea in jur de 30 de ani si trei copii ff mici)care a decedat vineri seara in urma unui infarct; in prezent se afla la morga spitalului Cite de la Sante iar sotul nu are bani pt. a o lua de acolo. Am luat legatura cu o anume doamna Gabriela Stefanescu care stie de cazul cu pricina de la alti cunoscuti si incerca sa mobilizeze cat mai multa lume pt. a strange bani. Daca doriti sa luati legatura cu aceasta doamna imi puteti scrie pe privat sa va dau telefonul dumneaei.(eventual intrati si pe mailul nostru comun si dati fw tuturor cunoscutilor) Eu una nu-mi revin de cand am citit cele intamplate. Dumnezeu s-o odihneasca si sa aiba grija de bietii copilasi! |
Si eu am aflat ieri seara de la o cunostinta, persoana o cunoaste pe nasa lor de cununie. Voi incerca sa aflu mai multe amanunte (unde si cum putem ajuta) si va scriu. Se pare ca totul a inceput de la o gripa, care a dat complicatii, dar nu stiu daca este exact asta, sau doar o coincidenta. Este intr-adevar o mare tragedie, mi-a dat si mie o stare de angoasa, la gindul ca mi-as putea lasa fetita fara mama
maru spune:
le-am luat de aici, ca eu am platit, mi-a facut o oferta buna Diana si le-am si luat
Citat: |
citat din mesajul lui ange cand le luati parintilor biletele de avion le cumparati de aici sau din Romania? o zi buna. |
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
maru spune:
noi din Ontario putem face ceva?
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
oanagabriela spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui oanagabriela
Si eu am aflat ieri seara de la o cunostinta, persoana o cunoaste pe nasa lor de cununie. Voi incerca sa aflu mai multe amanunte (unde si cum putem ajuta) si va scriu. Se pare ca totul a inceput de la o gripa, care a dat complicatii, dar nu stiu daca este exact asta, sau doar o coincidenta. Este intr-adevar o mare tragedie, mi-a dat si mie o stare de angoasa, la gindul ca mi-as putea lasa fetita fara mama |
Am vorbit cu nasa familiei (pe care o cunosc de multi ani), din pacate se pare ca este un caz clar de incompetenta a doctorilor: a fost de 3 ori la urgenta si a fost trimisa acasa de fiecare data si in final a facut o embolie pulmonara Se va face ancheta si au luat si un avocat.
Dumnezeu sa o odihneasca
Eu ma ofer sa string donatiile voastre si le voi da familiei respective. Deci cine vrea, poate sa ma contacteze pe email sau PM.
Podeanu spune:
Ce veste trista... Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca in pace.
Toronto, felicitari- sunteti grozave.
Nu mai am nici elan la scris, ma duc sa citesc si eu
simi spune:
Doamne sfinte, ce tragedie! Dumnezeu s-o odihneasca!
Oana iti trimit un pm!
Smile,tomorrow could be worse!
Podeanu spune:
Cristina Abrudan, 3888 rue du Senateur, Laval, H7E 5N4
la adresa asta s-au facut donatii. Oana tu cum preferi? Iti trimit cec, ne intilnim cumva zilele astea sau sa trimit si eu direct la adresa de sus? Inteleg din mesaj ca este urgent, daca nu stringe banii pina marti (adica miine) o mai tin o saptamina.
oanagabriela spune:
Dana P, eu nu am intrebat exact cind vor sa o ia din spital, din ceea ce am inteles familia a cerut autopsie, deci probabil ca va mai dura putin. Oricum, ceea ce vom stringe noi va fii folosit dupa necesitati, deci o zii in plus sau in minus nu cred ca va face o mare diferenta. Iti trimit PM.