Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 8
andy.p spune:
Elsa Maria de Piolica
Maya Mihaela de Cosmy
Amalia Andreea de klemmi[/i]
Crina Alexandra de Angelynna[/i]
Ce repede trece timpul!Sa cresteti mari si sanatoase printzeselor.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
EvaF spune:
http://www.didactic.ro/index.php?cid=stiri&what=afiseaza&nid=2883&type=0&did=1
doar linkul asta si nu mai divaghez.
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
babytza spune:
Moni daca nu ma insel azi intri in 13 + Sper ca te simti bine si esti mai linistita
Edit : ce tare ...tocmai ai scris si tu
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tzitziri Babymom, imi pare rau ca aveti atata de tras cu casa..dar eu incerc sa iau partea buna si sa ma gandesc:oare nu era mai rau daca se intampla asta cand deja erai mutata si eventual erai singura acasa cu doi copii mici?Asa ca fruntea sus ca odata si odata o sa se rezolve toate. |
tzitziri, exact asta mi-a spus si sotul meu ieri. Sincer ieri nu m-a prea consolat, dar azi vad deja viata in nuante mai roz; noroc ca sunt o optimista din fire .
Cu siguranta se vor rezolva lucrurile, chiar daca mai tarziu decat am dori noi. Pana acum viata mi-a demonstrat ca daca ai rabdare ( ce greu e!), toate se aseaza chiar mai bine decat ai sperat initial. Am incredere in D-zeu ca toatea se desfasoara spre binele nostru.
Cineva ( scuze, dar nu mai stiu cine ) mi-a sugerat sa chem preotul inainte de a ne muta; aveam in gand sa fac asta oricum, dar acum, parca mi s-a confirmat ca asa e bine sa fac. Nu vreau sa sune a supersitie, dar poate ca e nevoie de "ajutor specializat".
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
tzitziri spune:
Eva, regulile le cam stiu.....dar ori sunt eu mai greu de re-obisnuit, ori nu inteleg musai de ce trebuie sa re-inventeze noi reguli in materie de limba.Adica eu inteleg progres in materie de medicina, de cercetari spatiale, de orice vrei tu, dar niste oameni care stau sa se gandeasca cum sa mai uneasca pe 'nici' cu 'o' doar pentru ca unii scriu 'vre un'...
Sunt rea, stiu, dar am un tata literat si in legatura directa cu Academia, asa ca incerc sa ma pun de-a-ndoaselea (asa se scrie?)
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
EvaF spune:
citat din mesajul lui tzitziri Eva, regulile le cam stiu.....dar ori sunt eu mai greu de re-obisnuit, ori nu inteleg musai de ce trebuie sa re-inventeze noi reguli in materie de limba.Adica eu inteleg progres in materie de medicina, de cercetari spatiale, de orice vrei tu, dar niste oameni care stau sa se gandeasca cum sa mai uneasca pe 'nici' cu 'o' doar pentru ca unii scriu 'vre un'... Sunt rea, stiu, dar am un tata literat si in legatura directa cu Academia, asa ca incerc sa ma pun de-a-ndoaselea (asa se scrie?) Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |
Pai logica e simpla: limba e un "organ" viu, in evolutie, asta era definitia la scoala, altfel si azi am scrie si am vorbi ca in sec 16 daca toti erau refractari, nu? eu ma gandesc ca nu e asa greu, adica nu am dificultati in acest sens. Si in franceza am prins usor "verlainul" (generatia asta vb de la coada spre cap, zic meef in loc de femme, de ex) etc Daca nu te conformezi nu poti comunica ok cu ceilalti. Ma gandesc si eu
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
monica_dicut spune:
citat din mesajul lui babytza Moni daca nu ma insel azi intri in 13 + Sper ca te simti bine si esti mai linistita Edit : ce tare ...tocmai ai scris si tu |
DA, intru in trimestrul doi, nu-mi vine sa cred. Ma apuca plansul. Am fost sambata la eco la doc a mea si bebe e un zgubilitic si jumatate. Nu a vrut o clipa sa stea sa-l masoare. Ne-am chinuit o ora, a trebuit sa vorbesc cu el, ne-am rugat in toate felurile. Pana la urma am reusit . Seamana clar cu ta-su care toata ziua batzaie sau isi freaca picioarele Luni am facut si DT, azi vine rezultatul si maine la 9 mergem si la Iosup, poate aflam si culoarea caruciorului ...
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 13+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
tzitziri spune:
Bine...atunci o sa incerc sa nu mai am NICIO obiectie....hm...de fapt nu o sa mai zic nimic ca acum ma gandeam ca eu trebuie sa il invat pe David 'cum trebuie'....asa ca daca eu o sa scriu 'nici o' el dupa cine o sa se ia..sau o sa ma considere pe mine inculta.
Eva, nici David nu doarme deloc singur.Doar in carut afara adoarme fara interventii.In rest doar la san sau in brate
Babymom, eu nu eram deloc optimista inainte sa vina David...adica fetele mai vechi de aici poate isi aduc aminte cum am intrat eu pe forum (ca mi-a adus aminte Felicic acum cateva zile).Dar de cand cu David incerc sa ma bucur ca suntem noi sanatosi si atat.Nu mai pun la suflet altele....
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
babytza spune:
Moni DB o sa iasa bine , cu siguranta
He he he maine afli culoarea caruciorului Sa intri sa ne spui , sa nu ne lasi sa fierbem
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
Nerantula spune:
Babytza, ma intereseaza pe mine un pachet-doua, daca nu e complicat sa ne intalnim ..
Moni, mie mi se pare ca trece asa repede timpul, deja esti in trimestrul doi, parca ieri ne vesteai cele II!
Sa dea DD sa fie sanatoasa si astept si eu cu emotie culoarea caruciorului!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008