Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 7
babytza spune:
Neata mamici
Ada multam de cafeluta
Andreea ce porcarie....si cum ai venit pana acasa ? Ai mers dezbracata ? Uof ce de idioti ...
Vazut poze cu pui mici seretosi scumpicii
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
babytza spune:
Fetelor am si eu o problema. Mie imi trimite soacra pampers din Suedia, ca acolo a gasit cu elastic la toate etapele. Numai ca acum mi-a trimis prea multe pachete nr 3 si o sa raman cu ele ca mai avem putin si trecem la nr 4. MAi foloseste cineva nr 3 ? Ma scapati si pe mine de cateva pachete ? Le dau cu 5 ron /pachet mai ieftin ca in oras numai sa nu raman cu ele Heeeeeeelp !!!
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
LUCUTTA spune:
Andy.p si la mine s-a foit bb de la ora 3 pana la 5 nu s-a mai culcat ,am crezut ca o iau razna .Eu am zis ca la anul in ianuarie sa raman insarcinata si nasc tot asa pe toamna dar sicer ma mai gandesc ...mi-e greu ...macar daca as avea ajutor.
Off ca nu-i mai trece la Sergiu tusea asta urata cu expectoratie si pieptul se aude in continuare.Dr a zis ca ar trebui sa-i treaca cu antibiotic dar nu vad prea mare schimbare...o sa merg iar cu el.
Baybymom ce zici de sfaraiala asta din piept la bebelusi se poate complica si daca face tratament cu antibiotic?
In ce zona faceti casa?
Felicic am PM daca vrei si poti atunci te rog sa-mi trimiti si mie diversificarea.Mersi.
gabrielaene spune:
CD mi-am activat mesajele private. nici tu nu ai activata optiunea .astept sa vorbim sa-mi spui si mie la ce medici ai mai fost pt eco.
pupici
tzitziri spune:
Babymom, imi pare rau ca aveti atata de tras cu casa..dar eu incerc sa iau partea buna si sa ma gandesc:oare nu era mai rau daca se intampla asta cand deja erai mutata si eventual erai singura acasa cu doi copii mici?Asa ca fruntea sus ca odata si odata o sa se rezolve toate.
Joy,intr-adevar superba Sofia.....de statul pe varfuri (cum zice si Eva) si eu stiu ca nu trebuie incurajat - e acelasi principiu ca la premergator...
Piolica,eu nu am vazut pana acum decat la tv sau in unele ziare scris 'nicio'..si mi se pare ca arata rau.Nici eu nu scriu asa si sincer nici pe aici nu cred ca am vazut scris, ca mi-ar fi sarit in ochi.Eu nu cred ca toate regulile astea noi au legatura cu vorbitul si scrisul corect si ca poti fi catalogat ca agramat daca nu le folosesti...adica baza e tot ce am invatat in scoala.
Si eu auzeam tot de 'babeta' dar am tot vazut pe siteurile de copii (cum imi fac eu cultura cu chic bebe) ca e baveta...si m-am conformat
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
babymom75 spune:
Elsa Maria de Piolica
Maya Mihaela de Cosmy
Amalia Andreea de klemmi
Crina Alexandra de Angelynna
La multe lunite, sa cresteti mari!!!
Mai, mai, numai printzse se sarbatoresc azi! pe toate!
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
CosmyB. spune:
Neata fetele!
Ada multumim de cafea! Tocmai am facut si eu, vine o prietena, nu e pentru mine. Imi place muuult cum miroase a cafea proaspata in bucatarie eu n-am baut de mai bine de un an, ma multumesc cu mirosul, ca mi-a trecut si viciul asta
Babymom imi pare tare rau pt intamplarea cu casa. Totul o sa fie bine si o sa va mutati in curand, o sa vezi
andreea_ada bine ai venit!
Imi pare rau ca ai ramas fara lucruri, in ce tara traim, offff
Multumim pt urari, azi facem 6 lunite ce repede a trecut!
Elsa de Piolica
Amalia de klemmi
Crina de Angelynna82
Cuscra multumim de urari si de pupikul dulce de la soricel pe mine ma da gata cu ochisorii lui albastri azi ne sarbatorim mergem si la medic sa ne vada, ne si cantarim si apoi la plimbare ca e fff frumos afara. Sarbatorita inca doarme, nu s-a trezit deloc de aseara, dar a adormit mai tarziu, pe la 12.
Pozici
Mamica deMaya
anca81 spune:
eu am auzit foarte des prin parcurile de pe la noi "barbetica", cica vine de la barba, m-a educat pe mine o mamica
Ada, da, maine avem 7 luni. 7 luni . Doamne cum trece timpul! Multumim ca v-ati gandit la noi
Elsa Maria de Piolica
Maya Mihaela de Cosmy
Amalia Andreea de klemmi
Crina Alexandra de Angelynna
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tzitziri Piolica,eu nu am vazut pana acum decat la tv sau in unele ziare scris 'nicio'..si mi se pare ca arata rau.Nici eu nu scriu asa si sincer nici pe aici nu cred ca am vazut scris, ca mi-ar fi sarit in ochi.Eu nu cred ca toate regulile astea noi au legatura cu vorbitul si scrisul corect si ca poti fi catalogat ca agramat daca nu le folosesti...adica baza e tot ce am invatat in scoala. |
Oana , e noua regula impuisa de Academie acum 3 ani, asa se invata copiii in scoli, asa scrii pt bacalaureat. in dictuionarele noi, in subtitraje, peste tot vezi niciun, nicio. Inteleg ca nu vrei sa schimbi, e ca faza cu "sunt" in loc de "sint", se schimbase regula cand am dat eu bac-ul, s-a revenit la forma latina. Asa a evoluat limba, si "sunt" tot de Academie a fost impus. Asa ca intr-un inscris oficial va trebui sa scrii niciun. Nu mi se pare asa greu. cum spuneam, l-au aliniat cu "vreun", legat. Pt ca lumea nu mai stia sa scrie, incepuse sa scrie "vre un", ca "nici un"
Si Fr se lupta ca lumea sa scrie corect, e jale si acolo cu ortograful. Mai nou seara au "pastile" TV de 5 minute pe seara unde ii invata pe francezi sa ortografieze sau sa foloseasca corect obirectul direct. Trist!
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
monica_dicut spune:
Remember me ?
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 13+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata