Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 12
EvaF spune:
eu vazusem numai 3 filme cu dansul, nu il vazusem pe ultimul cum motzaie in jumper. e de mare exceptie momentul. E de-a dreptul hipnotizant momentul, parca e un om mare care motzaie in metrou. Am ras copios.
Eu ma duc sa "aburesc pastarnacul", sper azi sa papam asa ca la carte.
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
babymom75 spune:
Fetele, hai sa va povestesc una amuzanta:
Ieri l-am dus pe Victor cu mine la spital sa o vada si el pe aia mica. Eu cu mama fetii am inceput sa discutam, in detalii, despre cum se face toaleta zilnica la "pruna" fetitei Victor era si el pe-acolo, evident, si la un moment dat vine si ma intreaba: "Mama, da' ce e aia pruna ??" Si-a dat el seama ca nu despre fructe vorbim . Si explicatia mea: "Asa se mai numeste vulva la fetite". El: "Aaa..."
Va dati seama, copilul meu nu stie ce e aia pruna, da stie ce e vulva . Tz, tz, ce parinti, ce parinti!
Va las ca fug sa-l recuperez de la gradi.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
Paula-Laura spune:
Fetele trebuie sa ma laud:
Avem un dintisor!!!
Da Doamne sa iasa toti la fel de usor
Era cupilu agitat de dimineata (a vomat dupa masa, dar pt ca am insistat eu sa manance), am fost la inot a fost ok si la pranz iar agitatie. Si il mai caut odata la gingii(ca nu prea ma lasa) si ce sa vaezi avem un dintisor!!
Am baiat mare!
Va pup si intru pe dupa-masa ca mergem la plimbare!
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
anca81 spune:
Babymom, super funny. Totusi cred ca e mai bine sa stie de la inceput denumirile "oficiale" decat sa-i pacalim cu tot felul de fructe, pasari si mamifere
Paula, felicitari pentru dintisor
Anamona, tnx , am terminat contractul, n-am gasit nicaieri dictionarele dar m-am descurcat. Esti o scumpa.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
anamona spune:
Declar ziua de astazi - ziua Anei Sofia e pur si simplu delicioasa :) micuta balerina:)
Apropo de salatele frantuzesti, gustul amarui l-am intalnit in mai multe tari vestice.
Dar in franta la mare inaltime declar salata de MACHE...in romaneste valeriana, englezescul www.babylon.com/definition/Mache/English" target="_blank">corn salad - arata ca niste fruzulite de trifoi
In Romania am gasit-o doar in combinatie de salata mixta in niste pungi de la Carrefour.
anamona spune:
Iesim si noi la plimbare in curand...doar sa se trezeasca micuta mea
Trebuie sa va marturisesc ca sunt intr-o stare de melancolie/tristete de cateva zile ...ma tot gandesc cum o sa fie cand ma intorc la servici....cu siguranta foarte greu....a trecut infiorator de repede timpul.
In fine cred ca asta simte oricine atunci cand vine momentul intoarcerii la job, indiferent de varsta copilului, ca e la 6 luni, la 1 an sau la 2.
Nici nu stiu cum asa putea profita mai mult acum in zilele ce au mai ramas de aceste momente in care suntem doar noi doua toata ziulica...oricum stam nedezlipite.
De cateva zile, am inceput sa o imbrac frumos si prin casa (inainte recunosc din comoditate o tineam mai mult in body si in sleepsuit). Astazi e imbracata in salopetica gogosari - i-am mai pus la shto si o palarioara de soare pe capshor...e super haioasa mai ales ca e la faza cand a descoperit sunetele ascutite - e numai chiuiala in casa din zi pana -n seara. Imi vine sa o tin strans in brate tot timpul...ma opresc in schimb....imi e sa nu o sperii , ea vrea sa se joace, sa dea din maini din picioruse. Norocul meu as zice e ca e la un fel de puseu..ar vrea sa suga non-stop.
...am depistat niste miscari in patut...e cazul sa ma opresc.
andy_galro spune:
Salutari si de la noi!!!
vazut balerina Ana si pe Carla cum papa banana....delicioase fetitele astea....
ce sa va zic?...Andrei nu papa nici prea bine, nici prea slab, depinde cum are el chef.... dar in schimb suge foarte bine la prietena lui tzitzi...acuma nici nu stiu ce sa fac...nu a luat decat 150 de grame luna asta si peste o saptamana face 7 luni...sa fie oare vreo problema? ma ingrijorez putin...
vreau si eu sa uploadez un video pe utube si mi-l tot incarca de nu stiu cand....
Pupici tuturor!!!!
de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
andreea_ada spune:
fetelor spuneti voi de nu sunt eu ghinionista??
imi ardeau degetele sa scriu pe aici si cand am ramas fara curent pana acum , nu-mi vine sa cred am iesit afara si cred ca a venit postasul cu "pensia" acum trebuie sa ma duc dupa ea la posta doamne am o saptamana .....
am vazut filmuletul cu printesa carla super m-a bufnit rasul , se uita bubu la mine cu niste ochi
300 inseamna ca ne salutam de la balcon de azi???
mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica
andy_galro spune:
CUM SE PUNE AICI UN VIDEO???? PLEASE HELP!!!
de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
Paula-Laura spune:
mda ...astept sa termine masina de spalat, asa ca raspund scurt la mesaje:
Babymom imi pare rau de situatie, dar ma bucur ca esti optimista si azi evzi situatia mai bine. Ajuta intr-adevar sa aduci un pretot sa iti citeasca.
Legat de jumper in instructiuni scrie ca se recomanda exercitii de maxim 15 minute, nu spun de cate ori pe zi. Mihnea in primele zile statea 5-10 min, acu merge spre 15, dar dupa ce il dau jos de acolo respira greu grasanul meu si doarme super-bine.
Eu il pun o data dupa-masa si odata seara(cand devine irascibil si nu ii mai convin prea multe). A inceput si el sa scoate sunete si sa topaie rau de tot, incerc sa pun si eu un filmulet.
Cu acest jumper greutatea e mai mult pe burtica, nu pe coloana, de aceea ei spun ca se poate folosi de la 3 luni, insa intr-adevar e bine sa il pui dupa ce isi tine bine capul.
De asemenea greutatea lor e preluata de arc, deci nu apasa cu toata greutatea pe varful piciorului
Nerantula pe langa prag cred ca e si putin cam sus Gruia. Trebuie sa atinga cu calcaiele cand sta in pozitie relaxata(nu cand se lasa greu)astfel incat sa se poata impinge pe varfuri.
si acum chiar plec la plimbare
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete