Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 11
_giulianna_ spune:
Joy Sofia este bestiala! M-am uitat de 4-5 ori la filmulet!
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
claudinna spune:
super e Sofia in filmuletul ala!!
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
tzitziri spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui EvaF
pai il masuram eu prost, are 72 cm, nu e asa lung cum il masaura prostia din capul meu. Il masuram pana la varful degetelor, desteapta de mine, copilul stand la orizontala intindea talpica. Trebuia sa il masor pana la calcai si atat. E greu cu neuronul asta. Desi cred ca aveam unul singur inainte si l-a luat fi-miu asa ca... Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008) Sunt cel mai frumos din Universul acesta ----------------------------------------------------------------------- Fara criza nu exista duel, fara duel viata este o rutina, o agonie lenta. Fara criza nu exista valoare. Īn perioada crizei īnfloreste ce-i mai bun īn fiecare, pentru ca fara criza orice vant este o mangaiere. (Albert Einstein) |
Poate te gandeai ca sta pe varfuri, ca balerina Sofia.
Atunci ii desemnez gemeni prin telepatie....ca si noi tot atat avem
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
anca81 spune:
Claudinna, nu mananca asa tot timpul, ieri a fost dezastru cat s-a foit, trebuie sa-i dau mereu ceva in manute altfel intoarce capul si imi da peste lingurita. Azi a hipnotizat-o camera, era foarte atenta la ea. De acum tin camera in fata ei, sa pape cumintica . Dar a papat tot castronelul, cam mult zic eu - a fost cam 200 g, o banana si o para, branza si o lingura de cereale (era prea fluid), dar mananca atat de rar cu pofta incat mi-a fost cumva sa-i iau mancarea din fata, desi nu-mi place sa o indop chiar asa, trebuie sa-si mentina silueta. Chit ca azi nu mai papa nimic pana diseara
Multumim de aprecieri
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
kllemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Anca ce frumos papa banana !!!!! Tot asa sa o tineti Si poti sa te numesti norocoasa , ca papa banana, mie mi-a stranutat cu morcov crud pe bluza alba Un deliciu, ce sa zic Iar ieri mi-a prins lingurita si am tras amandoi, dar el a dat drumu' brusc la un moment dat si sincer, nu imi imaginam cat poti sa murdaresti dintr-o singura lingurita Avea piciul si in par si pe fata si pe scaun si pe jos....peste tot...Iti dai seama daca prindea bolul ???? Si el radeaaaaaaaaa Kllemi e pachet de 66 bucati de la 4 la 9 kg. Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit |
ok, atunci vreau si eu, ai spus 5 ron pachetul, nu??? numai sa imi spui unde stai si poate diseara iti facem o vizita, evident cand vine soatza acasa....
mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008
Joy21 spune:
citat din mesajul lui babytza Joy e incredibila , doarme in jumper Si nu sta pe varfuri ci chiar pe poante !!!! M-a terminat balerina asta mica Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit |
Ma pufnea rasul intr-un mare fel cand am filmat-o, abia m-am abtinut sa nu stric momentul
Victoria, binecuvantata de Anna Sofia
Poze Anna Sofia Ma fac mare
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
babymom75 spune:
Despre jumper, cand era Victor mic am intrebat eu chirurgul-ortoped pediatru ( am un prieten dr. la Timisoara ) despre varsta ideala, inaltime si alte alea...
Mi-a spus ca e bine sa astept pana pe la 6 luni, cand sta copilul in fund; coloana e oarecum sustinuta in jumper de catre "chilotul" ala strans, dar... e mai sigur pt. coloana vertebrala sa pui copilul doar dupa ce-si poate sustine singur coloana.
Inaltimea trebuie reglata astfel incat sa atinga cu varfurile, pt. ca spre deosebire de mers, saritul se face pe varfuri. Si noi cand ne dam avant tot pe varfuri ne impingem. Daca ar atinge solul cu toata talpa in timpul tzopaielilor s-ar putea impinge cu calcaiul si impactul se transmite destul de puternic spre coloana.
Jumperele sunt sigure, spre deosebire de premergatoare, deoarece nu au nimic de-a face cu invatarea mersului, ci sunt mai degraba o activitate de divertisment, asa sa nu stea tot intinsi in pat sau in bratele lu' mama.
LE: Joy e atat de dulce Sofia!! . Si lui Victor i-am facut poze in ipostaza "adormit in chiloti" ( camera video nu aveam atunci ). Hi-hi! Ma amuza teribil fatzuca lor adormita! Pe Victor doar asa reuseam sa-l adorm altfel decat leganat in brate sau pe san.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
claudinna spune:
Anca, iti amintesti cand nu mai vroia Razvan sa pape si am apelat la aparatul foto? si pe el il hipnotizeaza!
iar cu viteza si cantitatea: pai sa profitam cat au ei pofta, ca daca n-au...
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babytza spune:
Klemi stai putin ca am primit deja comanda de la o mamica de mai multe pachete, sa imi fac o socoteala , ca sa numa trezesc ca raman eu fara , ar fi culmea
Si am zis ca las cate 5 ron la fiecare pachet fata de pretul din oras. Scuze de confuzie. Iti trimit pe Pm dupa ce ma socotesc cu cati mai am.
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
EvaF spune:
citat din mesajul lui Joy21 Aaa... si in Fr am gasit si salata "ca a noastra", nu doar creata. |
norocoaso! unde? eu am mai nimerit salata dulce, care nu e amara adica, numai la restaurant. In market sau la piata normala numai creatza sau ca a noatsrta dar amara, nu cu acelasi gust. Poate o fi prin sud. In regiunea pariziana si in Alsace chiar nu am gasit.
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------