Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

ANCA, BABYMOM, COSMYB, ANDY.P va -acesc mult ca v-ati adus aminte si de noi si pentru ca azi este ziua noastra tati trebuie sa vina acasa cu o floare, nuuuu.......

BABYTZA m-ar interesa si pe mine vre-o doua pachete, de fapt cati pampersi are???

MONI felicitari, ma bucur tare pentru tine, dabia astept sa ne spui si noua ce culoare o sa fie caruciorul....

mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Mai intru repede sa incurajez pe babymom :)
ce pot sa iti spun decat curaj si incredere?
Eu cred ca s-au saturat relele sa tot apara, si vin si bunele repede repejor :P
Din propria experienta pot spune ca greul va fi doar pana va mutati, dupa aceea o sa va simtiti ca intr-o vacanta permanenta, numai ca unii dintre voi vor merge zilnic la servici :))

Gandeste-te numai ce frumos o sa fie, casa e locul ideal de crestere al copiilor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Babymom se aude asa ca la astmatici de aceea voi merge iar cu el azi la dr.Am sunat-o acum pe dr si mi-a zis ca se aude secretiile care flutura acolo dar trebuie vazut sa nu se infecteze si azi la 3 merg cu el ca ea nu poate sa vina acasa ca are f multi copii de vazut.

Da stiu unde este pt ca si noi facem casa in grigorescu si tot pe apateului mergem.O sa fim vecine de la vara.

Mersi de raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Eva, eu cand ti-am zis ca te urmaresc indeaproape pentru ca au cam aceleasi manifestari (si crestere in greutate).....stiam eu ce stiam
La inaltime nu cred ca va 'prindem', dar in rest l-am regasit in multe din ce ai scris tu despre voi.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

'Neatza!

Vorba lu' Feli, azi piti a avut bilet la trenul de 6. Nu prea mai sunt obisnuita cu treziri asa matinale. Ea poate ar mai fi dormit saracuta dar am gasit-o uda si maraita in pat, patul ud, cu tot cu pampers. N-am mai patit asa de la 2-3 luni, uff...

Multumim de aprecieri!

Piolica, ma faci sa rosesc . Si tu ai o bebelina minunata, i-am admirat toate pozele, inlusiv cele cu mami . Sofia asa s-a nascut, cu par. Evident, intre timp, parul a mai crescu, dar s-a si deschis la culoare. Eu sincer ma asteptam sa cada, cum se intampla la multi bebei, dar uite ca a ajuns sa ii intre in ochi. L-ar prinde cu o clema, ceva dar mi-e ca se trage de ea si Doamne fereste, poate incearca s-o pape. Eu chiar as tunde-o dar o sa-mi sara mama si nasa in cap ca nu respect traditiile (stii cum e cu tunsul doar dupa 1 an)

Nerantula, in jumper am inceput s-o pun de miercurea trecuta, mai intai cate 15' pe zi. Acum o pun cam 2 reprize pe zi si ar sta oricat, uite aici. La inceput n-a stiut cum e cu topaiala, a fost mai timid. Inaltimea am fixat-o ca in instructiuni: cum sta ea cu piciorusele putin flectate, atinge cu varfurile podeaua. Si asa vad ca are cel mai mare "spor" la topaila. La orice inaltime as pune-o, se impinge tot cu varfurile picioarelor cand sare (mi se pare normal) si asa am vazut in toate filmuletele de pe youtube cu alti bebei "topaitori". Ce am observat in filmulet la voi este un prag de lemn. Acela il va cam incomoda pe haiducel cand se va apuca serios de treaba

Eva, pertinenta observatia insa sariturile, prin natura lor se fac folosind varfurile picioarelor, nu toata talpa, adica tehnica difera de cea a mersului. La orice intaltime as fixa jumperul, ea tot pe varfuri sare, asa ca l-am fixat ca in instructiuni. Acum nu stiu, sincer, cat de bine i-o fi facand la sold, iar pe chirurgul care ne-a spus ca nu are nimic la sold dar ne-a interzis premergatorul, mi-a fost teama sa-l intreb

Aaa... si in Fr am gasit si salata "ca a noastra", nu doar creata.

Anca, ai scapat de adormit cupilu' Super, cum papa Carla. Eu nici nu te cred ca ea nu a papat asa din totdeauna (kiddin')

Andeea_ada , am ramas fara cuvinte. Ca la noi, la nimeni. Trist.

Aundreutac, pe instructiuni se recomanda 15' insa Sofia ar sta oricat. Vezi raspunsul dat Nerantulei mai sus. Salteluta de joca nu are succes f mare nici la noi. Imi fac sperante pt mai incolo.

Babymom , nu am trecut prin asa ceva dar cred ca va este tare greu.Vorba Ankussei, casa ati sfintit-o?

, merg la spalat bibe

PS: o tot cu cratima voi scrie, asa, in semn de protest

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

Poze Anna Sofia Ma fac mare

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Anca ce frumos papa banana !!!!! Tot asa sa o tineti Si poti sa te numesti norocoasa , ca papa banana, mie mi-a stranutat cu morcov crud pe bluza alba Un deliciu, ce sa zic
Iar ieri mi-a prins lingurita si am tras amandoi, dar el a dat drumu' brusc la un moment dat si sincer, nu imi imaginam cat poti sa murdaresti dintr-o singura lingurita Avea piciul si in par si pe fata si pe scaun si pe jos....peste tot...Iti dai seama daca prindea bolul ???? Si el radeaaaaaaaaa

Kllemi e pachet de 66 bucati de la 4 la 9 kg.

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Eva, eu cand ti-am zis ca te urmaresc indeaproape pentru ca au cam aceleasi manifestari (si crestere in greutate).....stiam eu ce stiam
La inaltime nu cred ca va 'prindem', dar in rest l-am regasit in multe din ce ai scris tu despre voi.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

pai il masuram eu prost, are 72 cm, nu e asa lung cum il masaura prostia din capul meu. Il masuram pana la varful degetelor, desteapta de mine, copilul stand la orizontala intindea talpica. Trebuia sa il masor pana la calcai si atat. E greu cu neuronul asta. Desi cred ca aveam unul singur inainte si l-a luat fi-miu asa ca...

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

Fara criza nu exista duel, fara duel viata este o rutina, o agonie lenta. Fara criza nu exista valoare. Īn perioada crizei īnfloreste ce-i mai bun īn fiecare, pentru ca fara criza orice vant este o mangaiere. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Anca, este absolut delicioasa Carla! pai asta e copil care nu mananca??
pai sa-l vezi pe Razvn cum se foieste in toate partile, cum te trage de mana si cere lingurita, cum, cu gura plina, mai indeasa si o jucarie dau bavetia!
hehe, mi-a placut cum a stranutat (sau a tusit? ca n-am avut sonor)
eu daca ma prind ca vrea sa stranute, ii pun mana mea aproape de gurita:)
oricum, imi place mult cum mananca si stati bine si la viteza!

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Joy e incredibila , doarme in jumper Si nu sta pe varfuri ci chiar pe poante !!!! M-a terminat balerina asta mica

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Uitati-va cum papa Carla banana & para. E o faza bestiala spre sfarsit

Edit: mi-e atat de draga, imi vine sa o manac.

exceptional! e delicioasa!!!

de-abia astept sa trecem si noi la chestii yummy, banana si para

fi-miu se uita la Carla si mi-a jumulit ditai ciuful din frunte. ce o insemna asta? se oftica? vrea si el?

le: si Noah mi-a "stranutat" niste morcov pe moaca.

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

Fara criza nu exista duel, fara duel viata este o rutina, o agonie lenta. Fara criza nu exista valoare. Īn perioada crizei īnfloreste ce-i mai bun īn fiecare, pentru ca fara criza orice vant este o mangaiere. (Albert Einstein)

Mergi la inceput