Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

astazi nu m-am simtit prea bine. am avut o stare de greata si niste arsuri...mama, mama. imi ardea si fata . acum parca mi-e un pic mai bine. bine ca bebe misca energic.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

pogos, nu stiu cum e cu arsurile dar vad ca nu e bine. Oricum pe bb nu-l afecteaza, iar tu, cred ca ai rabda orice ca sa-l tii sanatos in brate. Poate niste biscuiti, sau chestii fara E-uri???

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya08 spune:

LORELAY iti urez multa sanatate! Sa stai in pat si sa te odihnesti si sigur te vei simti mai bine!
Va pup pe toate, un weekend placut!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni stiu ca tu vrei 2 fetite. de aceea ziceam...sa nu ai surprize.
Pogos nasol cu arsurile. eu am avut putine, in ultimele luni si a fost naspa. am prietene care au avut parte de ele toate cele 9 luni, chiar si pe masa de nastere.

_
Gio21+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

da, sunt oribile. le mai stingeam in ultimul timp cu iaurt si lapte dar azi nu au avut efect. am luat un rennie si s-au domolit. mai rau a fost ca am avut o stare generala proasta. dar sunt zile mai bune si zile mai proaste. doar arsurile sa fie problema...

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Buna fetelor!
Am si eu o intrebare: mai ia cineva utrogestan?
De doua zile a inceput sa ma doara burtica si sa simt ca un fel de intindere a uterului (eu am uter fibromatos, unicorn si cu un nodul in crestere - toate belele la meu). Durerile le simt la efort, atunci cand merg mult stau stau in picioare mai mult de cat e cazul.
Am sunat dr. si mi-a zis sa iau nospa si utrogestan dar m-am uitat pe prospect si scrie ca se iau doar in primul trimestru de sarcina (utrogestan).
Voi ce stiti de asta?
Multumesc.

Sanziana si Codrin Marius (15.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Sanziana, eu am luat utrogestan pana in sapt 16. Utrogestanul este progesteron, dar in timpul sarcinii placenta produce progesteronul. Probabil de aceea scrie in prospect ca se ia in primul trimestru caci atunci placenta e in formare. Eu zic ca poti lua linistita, stiu fete care au luat toata sarcina, si un plus de progesteron chiar nu are ce strica. Iar no-spa max 3/zi.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

sanziana daca dr ti_a spus sa iei utrogestan at ia linistita si sa stii ca si eu am luat si sincer am vazut ca mai multe dintre noi iau inca asa ca asculta dr si incearca sa nu te obosesti
noapte buna gagici si pupici la strunfii din burtici

monica mamica in devenire+23denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

moniland vad ca numai noi suntem active la ora asta.restul creca facpupici la printesele din burtica

monica mamica in devenire+23denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Sanziana eu sunt in sapt 20 si inca iau utrogestan... dr mi l-a dat pt ca am uterul rigid iar utrogestanul il ajuta sa se inmoaie, sa se elasticizeze ca sa poata creste normal.
asa ca nu e problema... mie mi-a zis ca sa il iau intravaginal ca sa aiba efect mai bun.

20+ cu

zmeurica mea

Mergi la inceput