Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (30)
Raspunsuri - Pagina 14
CriPOD spune:
Alinutza, la multi ani fericiti!
Vezi cat inchini pe-acolo, ca "aburesti" baiatul!![]()
micaalsa, la treaba asta nu stiu dimensiunile, doar ca e pe ambele parti, la dilatatia de pelvis renal stiu ca era de 4.3 intr-o parte si normal in cealalta. Din statistici reiese ca doar 1% din bebeii care prezinta asa ceva la echo morfologica au alte probleme, si eu as merge pe mana dr daca el crede ca-i o alarma falsa.
Tu ai facut echo morfofetala de 18-20 de sapt sau urmeaza? Eu am vb la tel, am programare pe 26 si o sa intreb atunci detalii de dimensiune.
Moniland, ma bucur pentru reintalnirea fericita si progresul in parametrii! Tu ai vazut c-ai scris "cand stateam pe dreapta o simteam pe cealalat"?
O fi vreun semn divin???
IoanaR34, bine ai venit in grup!
uliiasi, uneori cititul asta pe net poate sa faca tare mult rau, eu iti doresc din suflet "sa scapi pipi", oricat de degradant ar suna
!
Sanatate racitelor!
lucialu, la ce specializari lingvistice ai fost tu, draga mea, ca scoti niste expresii ca io una ma tavalesc pe jos de amuzata de fiecare data cand scrii!
Felicitari pt suturile fericite!
Ylla, felicitari pt baietel! Esti in al 9-lea cer, sunt sigura si cunosc sentimentul, e minunat!
Lorellay, stai in patuc, mama draga, ca nu merita nimic in lumea asta sa risti. Nici macar daca ti-ar face statuie. Daca e chiar asa nevoie sa ajuti si la giob nu mai pot fara tine, pune-le picioru'n prag sa-ti pregateasca si sa-ti aduca acasa sa lucrezi din pat. Daca nu, lasa-i incolo.
Alina, felicitari
, in doi timpi si trei miscari te-ai si obisnuit cu gandul, garantat. Si-apoi ce-i mai frumos decat sa experimentezi vast, hai nu fi speriata de "learning curve", sa vezi sotul tau o sa jubileze cand merge in parc cu el cu mingea. Mai vorbim in cateva zile sunt sigura ca o sa te umfli in pene pe-aici cu cavalerul tau de mandra ce vei fi. 
Pooh, pai te uiti ca le pun alea in fata, asa fac si-aici, pana gasesc hainele de baieti obosesc.
Daca am ratat anuntarea vre-unui alt carucior, scuze si felicitari!
Io's in stare depresiva, iar e vremea de pus henna pe sfecla, aiaiai ca azi treb' s-o comit iara.
Aseara m-am dus in pat ci Dedi a mea sa mai discutam una alta. Si-a pus copila mana pe burta sa vada daca face ceva farte-su si scurt dupa i-a tras pepitul una ca pe mine m-a usturat pielea, iar ea s-a apucat de urlat si chiorait, asa intensa a fost senzatia. A zis ca cine stie ce am in burta ca nu-i posibil un copil asa mic sa loveasca asa tare. Ok, am calmat-o, s-a intors cu spatele si ea inca mai "sta pe scaunel", adica eu indoi genunchii si ea se muleaza dupa mine. Imediat dupa ce s-a lipit de mine, i-a tras pepitul iar vreo trei una dupa alta cu aceeasi putere, ca asta a sarit din pat, pur si simplu. La comotia ce s-a produs, a aparut paulul, care inca nu l-a simtit. A pus ala mainile pe burta si stam... si stam... nimic. Zice denisa "uite pui mana asa si stai un pic". Unbelievable, i-a tras asta mic una puternica iar ca s-a apucat iar de chiorait asta. Sa va mai zic ca asta mare a mai stat vreo 5 minute dupa degeaba? Pur si simplu, nu a vrut cel mic sa-i faca "high five". Eu m-am distrat ca acum am febra musculara de la ras. Eu cred ca pe ea deja o cunoaste dupa mana si cadouri, ca si ieri s-a dus in mall cu o colega si i-a cumparat niste ciorapei de 4 cm din banutii ei.
Hai ca m-am intiiiiins, de cand am venit la treaba tot scriu, voi mai postati pe cand sa trimit, mai adaug.
O sa am un weekend atata de ocupat ca mi-e si groaza...
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
lucialu spune:
Alina
tare faza cum s-a aratat BB
lasa ca va fi bine!Trust me!Pup grasunelul si e excelent sa aveti pereche!Important e sa fie sanatosi copiii,restul...figuri
.Doamne cand ma gandesc ca acu ceva ani "ii alegeam cica zodia"
Habar nu aveam cu ce se mananca Berzele astea.Parca la Otelul e o strada de case plina cu magnolii de sa-nebunesti!
La Germanistan ne intalnim cu gandul,ca daca pana la Arad simt ca nasc...
Laurairina ma bucur ca ai rezolvat.Acolo trebuia sa ajungi din prima.Ca aici discutia e pur teoretica![]()
Mai fetelor ati vb ieri de secretii,chestii pe chilotei.Sa va spui ca toata noaptea mi-am visat chiloteii murati si ma intrebam o fi bine?o fi pipi?o fi lichid amnio?o fi scurgere?

normal ca dimineata la trezire am facut un control rapid
si sunt ok.

my little sunshine
micaalsa spune:
mQQm, am facut morfofetala si la 16 saptamani si acum la 20. Totul a iesit ok, nici o alta modificare sesizata. Acum, la Cluj, mi-a zis dimensiunea chistului, zicea o doctorita ca e cam mare ...
Super faza cu suturile trase surioarei
.
Giova, mersi de reteta. Poate ma incumet si o fac. Dulceata cam cat pun? Doar ung sau cantitate mai mare?
Alina, felicitari pentru bebe baietel. lasa ca e bine, sanatosi sa fie. Pun caruciorul acusica in listuta ca altfel uit ![]()
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
20+ cu 
BB-lina noastra 
clauf1000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreea_1979 tot mai am o scurgere galbuie de la vaginita asta ... .Mai are cineva dintre voi scurgere galbuie ? ![]() 20+![]() Andreea |
si eu am o scurgere galbuie de=a dreptul enervanta..dar culturile din col au fost ok asa ca mie nu mi s=a recomandat nimic. initial am dat vina pe utrogestan, dar si dupa ce l-am terminat de luat este cam la fel...la tine s-au facut culturi?
(gravida) 20 saptamani
lucialu spune:
Mqqm
look who's talking!
Sa-ti zic ca de fo 5 minute rad de se cutremura scaunu' sub mine?Probabil ca la Turturiea -i fac vibromasaj
Pepitelu-i figurant!Parca-l vad mic-mic si cu un zambet smecher pe toata fata cand face si desface![]()

my little sunshine
Giova spune:
Alina of...imi pare tare rau ca nu e
, stiu cat iti doreai. Trebuie sa mai fim si dintr-astea dezamagite de aflarea sexului, nu se poate sa multumeasca DD pe toata lumea. Bine ca totul e ok si macar tu ai o printesa. Eu....astept sa-mi aduca baietii mei peste vreo 20 ani
.
Micaalsa eu am uns aluatul, de fapt putin mai mult uns, dar nu strat mare ca si cum ai pune crema pe blat.
Trebuia sa mai pun deasupra niste fasii, din acelasi aluat, dar am uitat
. Nu stiu cum ii zice la noi, cred ca e praji cu gem din aluat fraged, stiu ca am mai mancat facuta de bunica. Chestia e ca se face super repede si e foarte buna.....
laurairinabine ca ai rezolvat-o cu rochita. acum esti si tu linistita si-ti vezi de pregatirile pt. nunta. Sa ai parte de o sarcina usoara si o nunta ca-n povesti.
Lorelay de ce nu ai ascultat de medic? mai bine asculta si stai in concediu, da-l in colo de job.
_
Gio
21+ si Marco(06.01.2006)
poze
Moniland spune:
Elena, pai numai maine nu-i poimaimaine si iti vezi puiutii. Sa vii cu vesti bune. De fapt de acum numai bune pot fi.![]()
Siacob, te asteptam si pe tine cu vesti despre bebelus.
danielle, suspans, suspans, dar placut ![]()
bibuga, dr. a zis sa nu bat covoare, sa nu tai miel, sa nu fac plimbari lungi cu masina. daca la primele 2 nu am reactionat ca nu-mi intra in obicei, la ultima chestii l-am intrebat ce inseamna mult. Mi-a zis sa nu ma duc pana la Bucuresti si inapoi in aceeasi zi. Dar un drum doar dus pana acolo ar putea fi ok, daca las scaunul pe spate sa stau ca intr-un fotoliu si fac opriri dese.
Eu inca lucrez, si o sa o fac cat pot de mult ca imi face bine sa mai ies din casa. Oricum am un program lejer.
Giova, eu vreau fetita nu vreau baietel
. Sa va distrati bine maine la party!
ioanar34, bine ai venit!!! Sa ai o sarcina usoara si un copilas santos!!!
monica, ine ca il simti pe Denis Stefan si stii ca e ok, chiar daca faci asa rar eco.
20+

Moniland spune:
vally, ma bucur ca bebelina e bine si a luat avans.
Pentru gat eu am luat faringosept L ca in prospect scrie ca e ok in sarcina.
pogos, sper sa ma primeasca si pe mine in jocul lor si sa nu ma bombardeze cu suturi cand vor fi puternice.
Ylla, Felicitari pentru baietel! Si eu am colul inchis si lung de 34,5 mm. Dr zice ca trebuie sa fie de minim 30 deci deocamdata fara griji.
lucialu, si la mine le gasea mereu treze, dar cred ca acum tusea le leagana si doooorrmm.
Alina, o sa fi topit adupa baietel, inca un pic si te obisnuiesti cu ideea.
mqqm, doar greseala de redactare a fost
. Sotul zice cum sa facem o fetita mare si un baiat mic (20 gr diferenta
), si a doua este tot fetita. Asa ca ...
Deja copilasii tai se inteleg, ce frumooos.
20+

Moniland spune:
Deja intru la banuieli, Cred ca Muffi si Motana vorbesc pe la spate despre mancaruri. Haideti fetelor doar cu un salut sa stim ca sunteti bine.
Tine cineva legatura cu Muffi? Ne poate zice doar ca e ok? la cum a plecat....
20+

monica2008 spune:
moniland bine ca bebe al meu e activ si stau mai linistita.azi am fost sa imi iau analizele la sange si e totul ok si daca tot eram acolo am fost si pana la materna sa vada un pic ce e cu contractiile aste ca nu mai aveam rabdare pana joia viitoare cand trebuie sa ma duc la dr mea.e totul bine col lung de 3 cm si inchis,denis al meu dormea cu spatele la noi si era ok.mi_a spus dr ala ca se poate contractiile sa fie si de la faptul ca eu sunt mica in bazin si bebe fiind un grasun cand se misca brusc sa imi provoace contractii
.acuma eu sper sa fie de la asta.bine ca l_am vazut pe bebe ca pana pe 7 mai inebuneam.oricum mi_a spus sa stau mai mult in pat si daca am contractii sa zicem 2_3 in zece minute de urgenta la spital,sper sa nu fie cazul inca
laurairina imi pare bine ca ai rezolvat cu rochita
ylla felicitari pt grasunel
te_ai gandit ce nume ii pui?
alina felicitari pt baietel lasa nu mai fii suparata cand ai s_al vezi ai sa fii foarte fericita
monica mamica in devenire
+23
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi