Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (30)
Raspunsuri - Pagina 13
micaalsa spune:
Stiti ce v-as propune eu? Cine vrea modificari in listuta, sa-mi trimita PM ca atunci sigur nu omit. Si acum am tot cautat in urma ce mai trebuia modificat, dar se poate sa sar peste mesaj sau partea in care se scrie ... si nu e intentionat.
Eu asa zic ca ar fi mai bine ...
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
20+ cu 
BB-lina noastra 
lucialu spune:
Alinutzaaaaa,cuscra draga LA MUUUULTI ANIIIII!!!

Sarcina usoara, la termen cu BBeu sanatos si sa fii iubita!!!Petrecere frumoasa!

Eu aseara am venit rupta-n gura ca chetzu de ghinda.Am deschis la viteza pc-ul sa vaz vestile si m-am retras la dormitoare multamita.
Patricia
FELICITARI!!!Stati la patuc sa odihnitzi fetele.Bine ca ai trecut de hopul asta.
Micaalsa
FELICITARI pt vestile BUNE primite!Vezi daca spuneai ceva,te linistea canadianca noasta:Mqqm
.Acum lasa panicile ca alea sunt nocive gravideniei, ne luam si noi la tranta cu panici mai mici,carora le putem face fata![]()
Ylla
FELICITARI PT CUC!!!Sa va treaiasca ferciorul ,sa creasca mare!
Moni
felicitari pt eco la printzese!Mi-o fost mila cand ai zis ca le-a trezit mai ales pe somnorica nr 2.Pe a mea numai in action am nimerit-o.
Bine ai venit Ioana
din Arad!
Felicitari pt sarcina!Sarcina usoara si BBel sanatos!
Giova
sunt buni ciorapii.Eu una sunt multumita de ei.Initial credeam ca-mi ies ochii afara,ca strang un pic,dar pe urma parca au fost acolo toata viatza.Parca tin si de sale si de altele un pic-sprijina.Si sunt fini.Bafta la prajiturit!
Clara
sa bagi o piatra-n buzunar si pt noi daca mergi la casa mamei lui Scarletta
Suuuper!O sa aveti we frumos!
Pisicutza mea de ieri dupa-amiaza a crescut in fortza.Loveste puternic si toata seara si-a facut simtita prezenta.
Si asta fara ca eu sa stau intinsa.
Oricum sunt bestiale senzatiile,hihi si ma bucur numa' eu de ele![]()
As mai scrie eu,fiecareia
,ca va citesc pe toate,dar mi-e ca raman incotzopenita la birou si va dati seama cat s-ar face un mesaj de-al meu?![]()
WE FRUMOS!!!
KISSES
my little sunshine
andreea_1979 spune:
Buna fetele! Si eu mai sunt putin racita , imi mai curge doar putin nasul , sper sa treaca o data ! In rest miscam , nu am mai facut ecograf de pe 10 februarie . De abia stept sa fac eco de 24 saptamani , nu mai am rabdare ca sa vad ce face bebelusul meu drag ! Mai am o problema pe care desi am trata-o cu ovule meclon tot mai am o scurgere galbuie de la vaginita asta ...
.Mai are cineva dintre voi scurgere galbuie ? 
20+
http://family.webshots.com/album/570401353GKJXEn
http://family.webshots.com/album/570410368TBPnlD
lucialu spune:
Sanatate burticior racite!
Nu va dati batute,sigur tre sa gasiti o solutie sa scapati.La mine paracetamolul iese din discutie,ca sunt alergica,de-asta am bagat homeopate,ceaiuri si lamaie cu miere la greu si a functionat.Musetele si tei am folosit mult.
Laurairina mi-am adus aminte ca am fost la o nunta cu o graviduta,demult care era in 4 luni.Si a avut crinolina si corset.Si a fost o frumoasa!
Ce poti tu face si e cel mai sigur asa,daca chiar nu vrei sa renunti la model:mergi la cei care ti-au vandut-o si roaga-i sa ti-o schimbe cu neste numere mai mare.Eventual plusezi ceva,ca sa se simta saritori,daca trebe,dar mai bine e sa fie burtica in largul ei,trust me.Am 17 saptamani si pana am reusit sa-mi iau pantaloni de gravi am zis ca-mi plezneste burtica in tzoalele vechi,e horror senzatia si nici nu vreau sa ma gandesc cum era pt BB daca eu m-am simtit ca naiba.Si daca e mai mare la vremea nuntii,poti sa mai modifici ceva pe ici pe colo,dar stramt sa faci laarg,daca nu e de unde, mai va!
my little sunshine
Giova spune:
Micaalsa si marco tot la desene ar sta. ca norocul ca el numai dupa ora 16 vine de la gradi, ne mai jucam si tot sta cam 2 ore/zi la tv. cand are inot sta si mai putin.
Uite aici reteta:
250gr de faina, 125 g zahar,125g unt topit,2 galbenusuri, un pic de sare...
amesteci faina cu zahar, pui galbenusurile, untul topit, un pic de apa si framanti.faci aluatul, faci o minge il invelesti in staniol si il lasi 30 min in frigider.
il intinzi in tava, pui dulceata deasupra si il lasi cam 30 min in cuptor la 180-200 grade.
Vally insanatosire grabnica! ceaiuri si multa lamaie, miere.
Ylla ma bucur ca ti s-a indeplinit dorinta si vei avea un baietel. acum sa dea DD sa semene pe tine, ca sa fii pe deplin fericita. Inainte de toate sa fie sanatos!
Lucialu mersi de info referitoare la ciorapi. Bine ca-ti vin si sunt comozi, macar nu regreti.
_
Gio
21+ si Marco(06.01.2006)
poze
lorelay_28 spune:
Buna burtici!![]()
ce repede scrieti....de 2 ore va citesc si acum am reusit sa termin. Daca nu intri o zi e greu de recuperat dupa.
Felicitari mamicilor care au aflat culoarea carucioarelor.Ylla cred ca esti foarte fericita pentru baietel.
LA MULTI ANI fetelor care isi serbeaza ziua.
Rallu M-am distrat de minune cu poza copilasului nostru. mie mi-a iesit cu ochii verzi iar sotului cu ochii negri![]()
nu stiu de unde ochii negri ca eu ii am caprui si sotul albastri.
Dya ma bucur ca esti mai bine. Eu nu am respectat intru totul ce a zis dr su am fost miercuri 3 ore la lucru si ieri vreo 6 ore desi sunt in cincediu. Asa ca durerile nu m-au lasat. Azi m-am trezit ametita, cu o stare de rau, dureri de burta...si nu m-am ridicat din pat pana la ora 13.
Zilele acestea o sa stau linistita.
Va las ca am obosit stand pe scaun.
Va pupic pe toate.
17+viitoare mami de
Maya Luisa
laurairina13 spune:
Lucialu, multumesc ca mi-ai spus ce si cum

...am fost deja la magazinul de unde am luat-o si ei mi-au zis ca sa vin cu 2 sapt inainte de nunta si sa o laas la modificat ca au ei o croitoreasa, si cica o sa puna elastic in talie si un surplus la corset la spate sub snurulet..Acum mi-era mai mare corsetu..a avut de unde tot strange corsetul..sper pana at sa fie nevoie doar sa modifice putin...
Alina spune:
Fetelor,
Am fost si eu la doctorita azi,totul e f bine,bebe e in grafic,are 260 g si....intr-un timp si 2 miscari s-a cracanat si doctora mi-a zis"vedeti ce sex are?"...fara nici un dubiu,treceti un
.
Am luat-o pe aratura cam rau,am izbucnit intr-un plins acolo,abia m-a linistit doctorita,imi curgeau lacrimile siroi si mai apoi,pe strada,abia am ajuns acasa.
Atit de mult imi doream a doua fetita dar asa a vrut Doamne-Doamne sa fie pereche,sa aiba printesa mea un fratior.
Ea a rectionat neasteptat de bine...dar mi-a zis ca nu o sa mai putem sa economisim bani pt ca va trebui sa-i cumparam masini,trenuri,vapoare,dinozauri
.
Mai revin...
_
Alina,mami de printesa si baby 
uliiasi spune:
Alina, vai, draga de tine, ce dulce esti 

.
Stii doar ca atunci cand va veni bebe o sa-l iubesti asa de mult ca nici n-o sa mai tii minte ca ai vrut vreodata altceva. Doamne Doamne stie mai bine, o sa vezi ce fericiti veti fi cu totii.
Si o sa-i cumperi avioane si masinute, ce-o sa faci. Si-o sa le cumperi cu cea mai mare placere, o sa vezi.
Te imbratisez cu drag, lasa ca ai timp sa te obisnuiesti cu ideea. 
Iulia
22+ 
pooh spune:
Alina,te inteleg perfect....La fel de dezamagita am fost si eu,cand am aflat ca voi avea un baietel.....Nu stiam ce o sa fac cu un
cu putulica.......Acum m-am obisnuit cu ideea si abea astept sa-l tin in brate
,insa in magazine tot la hainute de fetite ma uit prima oara
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
23+