Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (30)
Raspunsuri - Pagina 12
laurairina13 spune:
La cate arvune am platit pt diversi furnizori(restaurant, biserica,muzica , fotograf)..nu pot da inapoi..plus ca daca e de facut mai devreme..nici o sansa sa mai gasesc local si toti aia cu care stabilisem deja..Nici o sansaaa..
Rallu spune:
LauraIrina, eu ti-am scris si la Aspirante.
Burtica mea s-a vazut din afara pe la 4 luni dar foarte devreme dupa ce am ramas insarcinata (cam la 2 luni)nu am mai suportat nimic pe burta.
Nu ca nu suportam sa ma stranga ... nici macar nu suportam un elastic mai tare.
Sustin parerea Blancai, corsetul strans la spate cam iese din discutie la varsta aia gestationala....si nici fustita pe burtica nu e o idee prea buna.
Daca totusi nu vrei cu nici un chip sa renunti la vestimentatie atunci asuma-ti riscul, si asteapta pana atunci sa vezi cum va fi.
Din pacate ai mari sanse ca, cu 1-2 saptamani inainte de nunta, sa alergi prin oras dupa o rochita noua.
Poti incerca sa negociezi la magazinul de unde ai cumparat-o sa dai rochita la schimb cu alta (eventual mai dai tu o mica diferenta). In acest fel ei nu pierd nimic pt. ca oricum iei de la ei si pierderea ta va fi minima.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica 23+

Asa arat eu acum
vally spune:
credeam ca am scapat de viroza asta nenorocita ....
dar se pare ca nu 
cu fiecare zi care trece e mai rau...si iau oscillo,Sirop Stodal,am luat si paracetamol,ceai cu miere si lamaie...dar nu au nici un efect 
nu stiu ce sa mai iau
inca nu am facut febra dar azi-nopate am transpirat nu gluma
si nu mai zic de gat care ma doar ingrozitor,de fapt cu gatul am si inceput
oooffff
voi ce ati mai luat?
am fost si noi la eco si bebelina creste avea 218gr si era mai mare cu 2 zile
;placenta este jos inserata..sa speram ca se ridica ea pana la urma....
si la mine la sevici este "urat rau" cu concedieri si scaderi de salariu; si e din ce in ce mai rau; e groaznic....
eu am luat 6 kg pana acum
bebelina sa fie sanatoasa 
alinutza 

"pe burtici" !
vally
18+ 
blanca000 spune:
Vally...poti lua si Homeogene si Homeovox pentru gat..si spirt putin incalzit pus pe vata si apoi legat la gat cu un fular..si baga multa vitamina C...si in pat la caldurica cu tine.
20+ 
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
pooh spune:
Vally,multa sanatate!Si pe mine ma incearca o raceala,incepe sa-mi curga nasul,sunt molesita,n-am chef de nimic si ma doare gatul ingrozitor.....M-ar interesa si pe mine ce ati luat pt. gat.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
23+
pogos spune:
buna dragelor!
moniland ma bucur ca fetitele tale sunt bine si cresc frumos. ce bine de ele, sunt doua, nu se plictisesc. se joaca de-acuma impreuna ![]()
fetelor, eu pt gat am luat faringospt si mi-a mai recomandat hexoraletten, dar nu a mai fost cazul, ca-mi trecuse deja cu faringosept.
ce mai face oare muffinuta? nu a mai intrat de mult timp. sper ca e bine.
eu aseara am facut o tava de pizza, dar sunt un pic in pana de idei cu gatitul...voi ce mai faceti?
am avut o noapte ingrozitoare...am visat toata noaptea numai ecografii, masuratori, ecografii si tot asa...m-am trezit chiauna. cred ca stau cu gandul la saptamana viitoare cand am morfofetala si ma streses aiurea.
va pup si sanatate multa!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
ylla2009 spune:
LA MULTI ANI ALINUTZA
AHHHH fetelor daca m-ati vedea..sunt ca vremea buna si ziua insorita ce e azi in bucuresti...nu va tin in suspans..verdict:BAIETEL..Si diseara o sa scanez eco sa va arat putzica lui strumfi al meu ..Sunt in al noualea cer
..Voi avea un baietel..Rog pe mamicile care se ocupa cu asta sa imi adauge si mie caruciorul bleu...V-as pupa pe toate si v-as imbratisa de bucurrie:).Bebe e bine are 460 de grame ..DPN dupa calcule 3 17.07.dupa eco e 19.07...daca asteapta o zi in plus pana pe 20 ..va fi exact la 6 ani de la ziua nuntii mele cu sotul..dar nu conteaza data..important e ca e bine..sanatos..colul inchis si de 35mm..AHHHHHHHHHH este cel mai fericit vineri 13 din viata mea..
Va
pe voi si pe bebei !
Sanatate ca-i mai buna decat toate!!!!
Ylla
21+
si mami de
8.10.2003
micaalsa spune:
alinutza, La Multi Ani!! anticipat. daca tot pleci sa fim primele care te ureaza.
Giova, nu e asa frumos din pacate, mai picura, mai bate vantul ... dar noi iesim pe orice vreme. Ii pun la gagica pelerina pe ea si ne aventuram. In casa, ar sta tot la desene, asa ca prefer s-o scot.
Ia pune aici reteta de crostata cu gem 
ioanar34, bine-ai venit la zmeurici, sarcina usoara si bebe sanatos. Daca vrei in listuta, da-ne datele si te trecem. 
uliiasi, hai capul sus si fara griji. Din pacate stiu cum e
dar chiar nu e bine pentru bebe. Eu desi gaseam un o gramada de lucruri pe net, toate nasoale rau, imi tot spuneam ca bebele meu n-are cum sa aiba asa ceva. 
laurairina13, nu toata lumea ia la fel in greutate, sunt fete care au luat doar 3 kg (ma numar si eu printre ele, ma mir, pt ca la sarcina trecuta luasem mult mai multe) .. dar sunt fete care au depasit 10 kg, au ajuns chiar la 20. Oricum, burtica creste orice ar fi, corset m-as mira sa poti suporta la 19 sapt. Acum eu stiu ca te ingrijoreaza din cauza ca ai nunta, dar nimic nu conteaza decat bebele, el sa fie sanatos.
vally, multa sanatate ... n-am idee din pacate ce poti lua. Eu cu Iulia am avut o raceala nasoala, acum Doamne multumesc, nu m-a prins. dar cu ea am baut fff mult ceai "Hapciu", de la fares, cu lamaie multa, si cu el mi-a trecut. acum sa aflu ca-i contraindicat in sarcina ... de ce, nu stiu. Mie una nu mi-a facut rau atunci, a mea e sanatoasa ![]()
ylla2009, felicitari pentru [baiete]. trec imediat in listuta. Trebuie sa mai rasfoiesc paginile sa vad cine ce a mai descoperit ca ascunde burtica
.
alfa_anca, muffinutza ... cine a mai disparut, pai haideti cu vesti. ce faceti? Sper ca sunteti toti bine.
u all
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
20+ cu 
BB-lina noastra 

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si