Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neata, fetelor!
Imi cer scuze ca va deranjez, eu sunt o proaspata graviduta in 5 saptamani, si voiam sa va intreb cam cate kg ati luat in sarcina pana la 19 saptamani..
Eu urmeaza sa am nunta pe 13 iunie, si doar ce am aflat ca sunt insarcinata, am deja rochia mea de mireasa cumparata, nebanuind nimic ca o sa fiu o fericita mamica dejaAdik voiam un bb dar vad ca a iesit mai repede decat speram.
Rochita mea mult visata e cu corset si fusta,si nuuu as vrea sa renunt la ea.,..asa m-am visat eu mireasa..si acum..imi fac mari griji cam cat as putea sa am la 19 saptamani cate o sa am la nunta!
Please, nu va cer sa imi scrieti romane, doar asa cate kg ati luat pan la 19 saptamani, sa imi fac si eu o idee.. please
Va pup si va urez sarcina usoara in continuare, si bb-ei sanatosi si mancaciosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Laurairina eu nu am luat multe kg pana acum (21 sapt maine), am cca 4 kg luate...dar problema este la burta ca a crecut in circumferinta...e umflata si tuguiata si nu ma incape nimic nimic din ce aveam....de corset nici nu as putea vorbi iar de talia fustei never ever.....o sa ai 5 luni tu la nunta...si o sa se vada....mai bine incepti sa te gandesti la un model superb pentru mirese viitoare mamicute caci sunt o gramada.

Ca ex eu pot sa iti spun ca am cununtat, iar fina era insarcinata in 3 luni....nu e vedea f tare dar a deranjato mult rochita care avea un gen de corset legat de fusta dar care se inchidea cu siret la spare...asa ca eu zic ca poti sa alegi din timp sa fii confortabila si superba in ziua nuntii..

20+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Patricia Micaalsa ma bucur ca v-ati intors cu vesti bune. Sa va dea Dumnezeu bebelusi sanatosi si voiosi.

Moniland felicitari pt cele doua printese sanatoase si grasunele. Ma bucur ca sunt bine sanatoase.
Abia astept sa merg si eu la eco morfofetala luni la fix 20 de sapt. O am seara pe la 7. Mie asa un dor sa ii vad pe pitici ce fac ei acolo.

Andreea La multi ani multa sanatate si bebe sanatos.

Pupici la burtici

elena +19
Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Offf..pai era rochia mea visata..., bani cheltuiti cu sacul, voal la fel.. Si de fapt, nu stiu daca asta conteaza, eu am avut ovulatia sigur pe 21 febr..e posibil sa fiu cu ceva saptamani mai putin la nunta?adica sa nu fie 19 ci 16?
Tot mai sper si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Fetele...ce de vesti bune.
Eu luni dupa amiaza merg la eco morfo-fetala si sper sa vin si eu, la fel, cu vesti bune. Abia astept sa treaca weekend-ul .

Va pup,
Stef

Mergi la inceput

Cred ca de fapt, v-am mai intrebat acum cateva zile...dar tot mai sper sa astept mai multe raspunsuri..poate poate./...sa nu fiu nevoita sa renunt la rochie..o nunta presupune deja ft multe cheltuieli..nu imi cumpara nimeni rochia luata deja..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am aflat ieri, ca o tipa de pe forum, face wrapuri sau slinguri.
Pt. cine e interesat uitati aici linkul:
www. sling. ro
scoateti spatiile de dupa puncte.

Ioana bine ai venit. sarcina usoara in continuare si un bb sanatos.
laurairina eu am luat doar 3 g pana acum. Nu stiu ce sa zic, depinde de fiecare...eu am ramas cu burtica de la primul bb si acum s-a vazut foarte repede. sanii cresc, bazinul se mareste....chiar daca nu iei foarte mult in greutate, tot vor aparea modificari ale corpului. cat de mari sau mici vor fi, nu se stie....depinde de constitutia, corpul tau, cat de rau iti va fii sau nu,.

_
Gio21+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Tot eu te dezamagesc....la 16 - 17 saptamani de sarcina tot nu mai poti purta corset strans legat la spate si fusta....parerea mea..o sa ai patru luni si jumatate cam asa..poate bebe va misca deja si nu vrei sa il strangi acolo sa nu ii lasi spatiu deloc.

Poti merge la firma de unde ai luat rochita sa vorbesti cu ei sa o inapoiezi si tot de la ei sa iei un model care te va avantaja atunci si care sa fie o rochie perfecta...

20+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

indiferent de cate kg vei lua...problema este constitutia. la cum ai descris rochita...nu cred ca este posibil..dar de ce nu programezi nunta mai devreme daca tii atat de mult la rochita si nu vrei sa o schimbi?

(gravida) 20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Laurairina,eu la 19 saptamani aveam deja 7-8 kg luate....si nu ma puteam imbraca doar in panmtaloni de graviduta,bluzite gen baby-doll,rochite largi.....Insa sunt fete care au luat fff. putin.....Burtica oricum o sa ti se vadaPooh,mami de Timea(15.06.05) si 23+

Mergi la inceput