Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

[/quote]

Fetelor eu week-endul asta dau o fuguta in provincie la parinti..ca sa-mi petrec ziua de nastere in sanul familiei...si cu prietenii mei. Asa ca pana luni, slabe sanse sa mai prind laptopul si sa va citesc. Va doresc un week-end placut si multa odihna, optimism si sanatate

Pup toate burticile

Alinutza 18+ viitoare mamica de strumf baietel
[/quote]

Pai daca pleci atunci iti urez inca de pe acum un LA MULTI ANI si multa bucurie, sanatate si succese....si cel mai important un bebic sanatos, frumos si norocos

20+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

neata gagici

Ce la vesti bune , moniland,patricia si binenteles micaalsa , ma bucur sincer ptr voi!Nu reactionez des ptr in cursul zilei sunt la servici si Dc este blocat acolo (virusi etc)si pana ajung eu acasa ati scris deja cateva pagini si schimbat cateva subiecte si nu mai stiu la care si cum sa reactionez , dar va citesc in fiecare zi si ma gandesc foarte des la voi si problemele voastre.
Moniland , sotul meu are o sora geamana si nu seamana deloc dar la caracter sunt ca 2 picaturi de apa, au o relatie fantastica.

Am vazut multe carucioare roz, fetitele ne ajung din urma nu gluma.
O zi buna
ps , vad ca muffinuta lipseste de la apel de ceva timp , este ok?

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata mamici
ce bine ca vine weekendu`

patricia,bine ca a trecut si amnio asta,ti-ai luat de-o grija,stai in pat cateva zile si o sa fie ok,eu una nu as avea curaj sa fac amnio. nus` de ce,mii frica :(( desi mi-a fost recomandata si nu platesc nica` ptr ea :((

micaalsa,ma bucur ca te-ai mai linistit daca zice nea` profesionostu` ca e toate bune,atunci

buburuza ce il inervezi tu cu muzica plictisitoare,ia baga la baiat o disco ceva sa vezi ce reactie are,la fata cand ii puneam po****ra sau disco dansa in burta de numa numa,imi facea matele franjuri

moniland frumos cresc printesele tale,si eu abia astept eco. pe 25,nu mai am rabdare :(((
poate aflu si eu ce e bebe din burtica,offfffff atata suspans cu bebeii astia

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

alinutza

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

va multumesc pt urari! pup U

pooh-cred ca da,desi pe thomas l-am nascut la spit nou...
oricum asa stiu peste tot sint med.f buni,dar in ultima
vreme am auzit numai laude la adresa mat.vechi,f multe
colege si sotiile colegelor au nascut fara probleme in conditii
civilizate acolo.stau mai putine in camere,au doua moase etc..
oricum mai este pina acolo,vom vedea...

moni-merci pt info...mai mergeti la servici?pina cind?
sotul mi-a facut o morala de zile mari ca de ce nu epuizez orice
posibilitate de a sta acasa,mai ales acum ca e sezon de gripa...
asa ca am cerut hartie de la serv.cu care ma duc la med.de fam.
sa-mi dea conc.medical....

michelle-bravo pt fetita!

uliiasi-asa am citit undeva ca e alarmant doar daca tamponul se uda
in totalitate,o pata doua e normal.se intimpla si mie.apuca-te de
exercitii kegel....vad ca deja te-ai linistit

la multi ani alinutza!!!

intrebare-voi stiti ce semnificatie au scurtarile gen DTA,CC,CA,
MRF de la masuratorile echografice?eu stiu doar DBP si LF..
poate ma lamuriti voi-merci.

un we placut!

bibuga +21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Nu bag mana in foc dar parca asa erau :

CC - CIRCUMFERINTA CRANIULUI
CA - CIRCUMFERINTA ABDOMENULUI

dar repet nu bag mana in foc....celelalte nu le stiu...:(

20+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni super vestile de la eco. Poate ai surpriza si va fi un in loc de fetita.
Micaalsa e vreme frumoasa la voi de iesiti la plimbare? la noi ploua si e urat.
Alinutza , multa sanatate si fericire! sarcina usoara in continuare si un bb sanatos!
Blanca mersi de info referitor la vopseaua de par. Te-ai facut frumoasa? cum ti-a iesit?

Azi vreau sa fac o crostata cu gem...mi-a facut sorella pofta, asa ca musai....sa vedem cum iasa, caci nu ma am eu cu dulciurile astea...
In rest astept sa se faca ora 16 sa iau puiul de la gradi si sa vina weekendul. Maine mergem la un party a unui coleg de grupa, asa ca avem act. pe vremea asta nasoala.

_
Gio21+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanar34 spune:

Buna,numele meu este Ioana sunt din arad si sunt insarcinata in 18 saptamini.La fel ca si voi DPN este in august si mai exact intre 10 si 16 august.
Va urez la toate mamicile multa sanatate si sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna burtici
micaalsa si patricia stai linistite ca totul o sa fie bine,dumnezeu are grija de noi si de bebelusi nostri si sunt sigura ca peste putin timp o sa ne laudam care mai decare cu puiutii nostrii
alinutza
denis al meu se face din ce in ce mai puternic imi trage niste suturi,doamne abia astept sa treaca si astea 16 sap si sa il vad mai repede
ce mult mai am pana la eco urmatoare abia pe 7 mai si au spus ca e ultima ca nu mai fac nici una pana nasc,daca eram in romania faceam in fiecare luna dar asata e ne adaptam.sotul a spus ca ma duce la particular de pasti ca vrea sa vada cum sarbatoreste printul lui pastele si cam cat e de gras

monica mamica in devenire+23denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna, dragele mele!
Bibuga, ultumesc mult, starile mele variaza intre ingrijorare mare si stari in care ma linistesc... Dar o sa fiu cuminte si-o s astept pana la ecografie, nici eu nu cred ca e nimic grav, dar am citit atatea porcarii pe net ca din cauza asta m-am agitat asa tare. Netul asta poate face si foarte mult rau...Am inceput de azi exercitiile Kegel, o sa fac in fiecare zi. Ma gandesc ca eu beau f multa apa, poate e scapare si de pipi...
Azi am o zi tare aiurita, am citit toate chestiile alea de dimineata de m-am ingrijorat din nou, dupa care a venit una de la HR cu act adictional prin care se scade sal cu 20%...si eu care credeam ca am scapat, la noi deja au fost dati multi afara, si s-au scazut salariile de la 20% la 50%. O sa ma duc mai tarziu sa discut cu directoarea economica, poate reusesc sa negociez ceva, sa ma mai lase frate 2 luni, ca doar intru in concediu si scapa de mine. Eventual imi iau un medica, sa ma plateasca doar 85%, important e sa nu mi-l scada pe cartea de munca, ca ma faulteaza la calculul indemnizatiei...
Ma rog, sa fie bebe sanatos, ca ne descurcam noi, doar ca am starea asta tampita care sigur il afecteaza pe bebe. SI-mi aduc aminte ca zicea dr Iosup sa nu mai fiu stresata, sa ma relaxez si sa ma odihnesc, ca sa-si revina artera aia uterina. Si de atunci mai tare m-am stresat...
Cred ca ar fi timpul pentru un medical...
Va pup pe toate!

Iulia 22+

Mergi la inceput