Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Buburaza, . Ce zicea nenea ala stiintolog acolo e ca e ok o melodie. Cel mai bine e daca e muzica clasica, pt ca datorita tonalitatii si inflexiunii e perceputa f apropiata vocilor umane si are efect linistitor. Nah, dar cine sa stie ce-i de fapt adevarul. Doar bebelul.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.17]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Salutare mamicute,

In primul rind as dori sa le felicit pe Micaalsa si Patricia si ma bucur din suflet cind totul se termina cu bine. Bravo, mamicute curajoase!

LUCIALU - da, ai dreptate, Atlanta este orsaul in care o mare parte din actiunea filmului "Pe aripile vintului" se petrece. De asemenea, tot Atlanta, este orasul scriitoarei Margaret Mitchell cea care a scris romanul, iar in weekend planuim o vizita la casa ei memoriala. Abia astept. Poate o sa pun si o poza, doua.

Noi suntem bine, mai avem de stat vreo saptamina si un pic aici, dupa care ne intoarcem a casuta in LA. Sunt foarte fericita ca am cumparat si biletele pentru Romania. O sa ajungem acasa de Paste. Iar pe 1 aprilie avem si noi eco de 20 de sapt.
Deci, multumim bunului Dumnezeu ca suntem bine ceea ce dorim tuturor mamicilor de pretutindeni si bebilor lor.

Va pupam,
Clara

Mami lui Bryce Mihai 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Patricia ma bucur ca ai scapat cu bine. stai cat mai mult in pat, asa se recomanda.Stii tu mai bine ce e de facut.
Micaalsa ma bucur ca te-au lamurit dr. si te-au mai linistit. Totul va fii bine sunt convinsa, numai ca atunci cand este ceva....nu putem sa stam linistite. Sper sa dispara chistul pana la nastere, am auzit de multe pers. care au patit asa ceva si nu au fost probleme.
va , revin maine...acum vreau la pat, sunt cu burta prea plina.

_
Gio21+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Micaalsa si Patricia ma bucur ca ambele aveti venit cu vesti bune.
Eu stau cu burta in sus ca tare mare mai este,ma intreb cum voi arata la 9 luni .

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 20+tot cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Buna dimineata gravidutze

Patricia sa stii ca m-am trezit expres sa citesc DC sa vad daca ai postat. Aseara am ajuns acasa dupa 10 si vorbeam limbi straine, darmite sa mai deschid si laptopul. Nici nu stii cat de mult ma bucur ca ai scapat si ti-ai vazut bebelina activa si voioasa la echo. Acum stai linistita, relaxata...odihna multa la pat..si asteptam vestile bune..sunt sigura de asta

micaalsa ma bucur ca te-ai mai linistit. Nici nu vreau sa imi imaginez prin ce ingrijorare si stres ai trecut in ultimele saptamani. Si sa nu spui tu nimic surorilor tale. O sa fie bine...vorba Buburuzei..suntem odisee de luptatori. Ajugem cu bine toate la finish!!

alina si pentru tine un gand bun. Incepuse capitolul cam sumbru..dar totul e bine cand se termina cu bine. Ma bucur ca te-ai linistit

missy felicitari pentru rezultatul la TT. Si felicitari pentru bebel smecher...si eu sper ca medicul sa fie baietel...daca arata degetul asa precoce

Moniland multa sanatate si asteptam vestile bune de la echo. Daca nu ai scris pana acum inseamna ca-ti revii din betia de dupa vestile bune. Ma bucur ca simti printesele

Rallu stai linistita, calma...si mai mult optimism. Mai e putin...si or sa vina alte griji

Lucialu (cuscra)...eu am baietel caruia ii place tare mult sa "miroase" cremele mele si parfumurile...sunt innebunita cand intru intr-un magazin de profil...ca un ogar miros toate parfumurile...nu pot decat sa sper ca strumfului meu o sa-i placa fetele...si nu sa se dea cu creme si parfumuri non stop

buburuza m-a impresionat pana la lacrimi povestioara ta cu bebelul care vine si se cuibareste in palma. Doamnee..de-abia astept sa simt si eu miscarile bebelului. Devin deja obsedata de fiecare miscare care se petrece in burtica sau stomac. Si bafta la kg...si eu vreau bafta la kg dar in minus

ylla2009 eu te inteleg perfect. La noi fiind primul copil poate nu conteaza atat de mult sexul...dar nu puteam sa nu ma gandesc egoist ca un baietel o sa ia mai multe trasaturi de la mine..egoista de mine. Si multa bafta la echo..si la cumparaturi pentru bebe

bibuga felicitari pentru rezultatul la echo...dar mai ales pentru baietel. Si bine ai venit in "runda" a doua..venim si noi vertiginos din urma

blanca si pe mine ma mai opreste sotul de la mancare. Cred ca face deja experiente pe mine cu gandul la copil. Cumpara dulciuri..le ascunde si imi da cu portia. Recent, am descoperit rezerva...si ma furisez noaptea, tiptil, tiptil...fur o bucatica de ciocolata si fugutza in pat..dupa 5 minute sotul: "Sa stii ca te-am vazut!"...si eu "Soacra!!".

michellee felicitari pentru fetita..sa-ti traiasca, sa fie frumoasa si desteapta..

uliiasi stai linistita cu scurgerile..sunt normale in sarcina, dar decat sa stai stresata da un telefon medicului tau si intreaba-l. Uite, eu in primele saptamani de sarcina aveam o scurgere mai consistenta..dar de 2 saptamani si la mine scurgerea a devenit mai lichida si sunt nevoita sa port protege slip.

Mqqm m-a distrat tare mult faza cu "promovarea" de 10 kg.

Fetelor eu week-endul asta dau o fuguta in provincie la parinti..ca sa-mi petrec ziua de nastere in sanul familiei...si cu prietenii mei. Asa ca pana luni, slabe sanse sa mai prind laptopul si sa va citesc. Va doresc un week-end placut si multa odihna, optimism si sanatate

Pup toate burticile

Alinutza 18+ viitoare mamica de strumf baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Patricia,Micaalsa,ma bucur enorm ca aveti vesti bune!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Da,da totul e ok cu noi fetitele.
Dormeau amandoua. A trezit-o pe prima sa o analizele. Are 322 gr si are fix 20 sapt. Si-a deschis ochisorii si i se vedea si irisul. I-am zis dr. ca are ochi albastri si mi-a spus ca daca a fost in Austria singur va fi blonda cu ochi albastri. V-am zis eu ca mi-am nimerit dr.?
Cea de-a doua dormea in continuare si nu vroia sa se trezeasca. A invartit-o, a sucit-o si pana la urma s-a trezi ca nu e dupa ea. dar nu a vrut sa-si arate sexul. Dr. nu era sigur ca-i fetita, si ne-a intrebat prima data ce ne-a zis ca e. Eu zic, fetita., pai atunci o lasam fetita. Sper sa nu am surprize la baietel. E un picut mai micuta ca are "numai" 300 gr, si 20 sapt fara 1 zi.
Dar culmea e ca pe asta mica o simt ca ma loveste cu piciorusele.
Dar aseara pe la ora 11-12 cand m-am bagat in pat le simteam pe amandoua. Cand stateam pe stanga simteam una, si cand stateam pe dreapta o simteam pe cealalat. Le iubeeeesc
Peste o luna am o lista de analize de facut ceea ce ma buucra ca pana acum nu am facut chestiile din urina si sange, gen anemii, calciu.... Si doar peste 6 sapt ma duc la un nou eco. Poate pentru ca totul merge bine si nu are niciun sens sa ma duc doar asa de drag. dar eu m-as duce si asa .

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Micaalsa, of Doamne ce tiisi cu dr. astia. Stiu ca Stamatian e cel mai bun ecografist asa ca poti merge pe mana lui.
Patricia, ma bucur ca a fost totul ok la amnio si va fi si rezultatul pe masura.
Buburuza, imi faci pofta cu muzica la bb si o sa incerc si eu genurile muzicale sa le vad preferintele. Misto ar fi ca la una sa-i placa un gen si la cealalta altul . Am citit ca Mozzart e indicat sa fie ascultat in sarcina ca face copii destepti , iar ca sa-i adormi sa le pui muzica "balenelor cu cocoasa". Dar mai avem 2 sapt sa exeprimentam.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

mQQm, nu stii marimea lor in cazul vostru? Mie mi-a zis ca e de 8/6 mm, ca e putintel cam mare, dar nici dr. acesta nu s-a aratat ingrijorat si mi-a spus ff sigur pe el ca o sa se resoarba pana la nastere. Deci la Cluj mi-a zis ca e vorba de un chist de plex coroid, ca trebuie urmarita evolutia, ca alte modificari la bebeu nu exista deci el incadreaza chistul in categoria acelora care se vor resorbi. M-a distrat la un mom dat doctorul, cred ca m-a vazut asa disperata si ca sa ma bine dispuna, a zis ca doara un copil are nasul carn si unul drept ... asa si aici. Ca e mai mult o particularitate si ca nu pune in pericol sanatatea bebeului. Legat de amnio, nu mi-a recomandat-o, a zis ca n-are rost sa o facem ... ca ar fi gradul de risc mai mare la o varsta gestationala asa inaintata. Asa ca eu n-am insistat cu ea, mai ales ca n-a vazut-o el necesara. ma gandesc ca daca vedea ceva mai grav, nici nu statea pe ganduri si imi facea.
O sa ma mai documentez eu si pe net, ca oricum tre' sa stiu tot tot cu lux de amanunte, nu pot sta indiferenta

Mersi mult inca odata pentru sustinerea voastra, imi sunteti tare dragi.
iesim la plimbare, toate 3 fetele

Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 20+ cu
BB-lina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Ce de vesti bune!.... asa sa auzim mereu...ce fete curajoase avem noi aici la odisee .

Noi ne-am facut frumoase aseara, ne-a placut la coafor...suntem 2 zane acum ..si sotul a fost de acord.

Of Doamne abia astept si ecografia noastra, sa dea DD sa fie totul bine, caci la cate aud...dar mai am putin si vedem noi ce si cum. Mi-e un dor de bebita ..aproape de o luna nu am vazut-o si la mine e cel mai lung timp de pana acum. Dar vine ea si ziua de miercuri.

Ce bine ca azi e vineri si vine we.....

20+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput