Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI! Alinuta si Alex@Sara

Eu tot ff prost stau cu timpul...asa ca mereu incerc sa recuperez in WE..
oricum am mai citit din cand in cand..si m-am bucurat pentru vestile bune aduce se Patricia si micaalsa.

Multa sanatate celor bolnavioare si felicitari celor care au aflat culoarea carucioarelor.

Moniland-ma bucur mult ca sunt in grafic printesele tale...cred ca e tare haios sa le simti pe amandoua

pogos-impotriva arsurilor am citit ca mai e bun ceaiul de galbenele.

Noi suntem bine...tot bocanici...e o scumpa bebelina...raspunde la povestile Inei cu cate un sutulet.

Ne pregatim de mers la socri...pe langa Gaesti...si asa ma indispune vremea asta...ca nu as iesi nici pana la coltul strazii.

WE placut va doresc

Ania & Inutza (23 oct 2004) si 24+
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Eu nu am somn.. pe la 6:30-07:00 ma trezesc mereu. Sotul doarme asa frumos...si bebelina cred ca ii seamna ca e puturoasa dimineata .

Cred ca ma apuc de trebaluit dar nu vreau sa ii trezesc ca doar e weekend..vad eu ce fac....

La multi ani ALEX&SARA sa fii sanatoasa si sa faci un bebe superb

21+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionik76 spune:

Neatza, fetele! Nu prea ma ragaz sa scriu prea des dar va citesc aproape in fiecare zi si mai ca nu fac fata la atatea subiecte.
Abia astept sa merg si eu sapt viitoare la eco morfo sa vad ce face papushica mea (sper ca nu s-a transformat intre timp in papushel).
Voi cum simtiti miscarile lui bb? Al meu are zile cand e mai vioaie, si zile cand cred ca prefera sa recupereze somnicul. Desi mi s-a spus ca si daca se agita prea mult nu e tocmai in regula, pt ca inseamna ca nu e bine oxigenat, si atunci e recomandat sa te intinzi pe partea stanga o perioada de timp.
La voi cum e? Desi am mai trecut printr-o sarcina, nu sunt cu mult mai linistita decat prima data, temerile sunt aceleasi, parca nici n-am mai fost vreodata gravi, cred ca am uitat. Oare asa o fi si cand vine bb? O sa-mi mai amintesc oare cum se ingrijeste un nou nascut? Ca acum sunt obisnuita cu goblizanul de ficior'miu, parca a fost dintotdeauna mare, am uitat tot.
Va pup pe toate.

ionik76, 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

WOW abia am apucat sa va cites.ca tare mult ati mai scris de ier la pranz
LA MULTI ANI SARBATORITELOR!!
MULTUMESC tuturor pentru felicitari,intradevar sunt foarte fericita,ALINA,sigur deja ti-l imagnezi pe smechereasul mic,si vei fi fericita sa ii cumperi avioana,trenuletze si dinozauri.
La nume m-am gandit ,EDUARD ANDREI,eu cu fii-mea am votat,mai lipseste doar tati sa voteze..sau sa dea o alternativa pt EDUARD,andrei ramane oricum.
Amuzanta intmplarea MQQM, la mine printesa mica l-a simtit pe fratior ,tati inca nu ..ieri la cumparaturi am ales si am cumparat mpreuna cu Printesa primele lucrusoare ale lui bebe.
WEEKEND PLACUT TUTUROR!! Voua si bebeilor!
Ne mai auzim azi..
Ylla21+ asteptnd zmeuricul sa se coaca si mami de 8.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

BUna dimineata, mamicute!
Uite ca m-am trezit si io acum ceva vreme si acum savurez cafeluta.
Vroiam sa le urez sarbatoritelor Alex&Sara si Alinutzei LA MULTI ANI !!! , multa sanatate lor si bebeilor, sa fie fericite!!
Eu azi cred ca o sa-mi fac program de stat in pat si odihnit, am inca starea asta de tensiune si griji si cred c-o s-o am pana la ecografie. Acum mai nou m-am masurat la burtica si vad ca am exact aceeasi circumferita ca acum 2 saptamani. Poate nu e nimic ciudat, poate asa trebuie sa fie, oricum trebuie sa ma linistesc cumva, din afara nu se vede ca as avea mari probleme, dar tot timpul ma gandesc numai daca e bebe bine.
VA doresc sa aveti un weekend foarte relaxant!!! Va imbratisez cu drag!

Iulia 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

LA MULTI ANI!!!! Alex&Sara!!!

Eu azi am zi de shopping . Ma duc cu o prietena in Cj la fataiala si sigur voi trece si pe la Cora sa vad caruciorul. Oricum nu ma intereseaza numai lucruri de bebeluse. Si chiar daca nu o sa cumpar cel putin stiu cum arata caruciorul si cum se manevreaza. Daca as gasi si clame sa prind doua carucioare ar fi si mai bine.

Sa aveti un we minunat!!!!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna dimineata mamici de zmeurici!
si eu foarte matinala, trezita de la 7.30, am mincat, baut cafea, vazut un film...
ma si doare spatele de atita stat in pat, nu mai pot.

Alinuta, iti urez din inima "La multi ani", sa fii sanatoasa si iubita si o mamica super fericita!!petrecere frumoasa in sanul familiei si prietenilor!!

Alina, imi imaginez cum te-ai simtit, si eu eram in aceeasi tabara si sincera sa fiu, nu stiu cum as fi reactionat sau cum as reactina daca s-ar schimba ceva acum. insa cred ca cel mai bine e sa privim partea buna a lucrurilor, bb sa fie sanatos si sint convinsa ca sentimentele vor fi la fel de puternice!

Ylla, ma bucur din suflet ca ti s-a indeplinit dorinta!!

Clara, ah ce frumos trebuie sa fie la casa memoriala!
neparat sa pui si niste poze.

Yonika, eu simt miscarile bblinei cel mai bine de joi. nu stiu daca e coicidenta cu ziua amniocentezei, insa de atunci am simtit=o si la mana, chair si tati a simtit.
programul ei este seara inainte de culcare, o apuca o repriza de joaca si cred ca face tumbe de simt asa de tare. dimineata este mult mai delicata, insa seara sint zvacnituri in toata regula, jos pe linga vezica le simt.

va multumesc inca o data tuturor pentru toate gindurile si rugaciunile voastre!
mi-au prins tare bine, ma simt bine, nu ma doare nimic, m-a tinut doar joi asa un junghiuletz. am stat la pat de mi-a trecut os prin os.

felicitari celor care au mai fost la ecografii si au aflat vesti bune!!

Muffi stiu ca e in vacanta, dar asa mult dureaza? sper sa fie totul in regula cu ea!!

Patricia s19 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

neata burticiastazi denis sa trezit inaintea lui mami si mi_a dat desteptarea,se vede ca ii era dor de mine
uliiasi nu mai sta stresata ca il superei pe bebe si eu inainte ma speriam daca aveam cinconferinta la burtica ramanea la fel 1 sau chiar 2 sap dar mi_am dat seama ca bebe creste cum vrea el si nu cum vrem noi
alex&sara

monica mamica in devenire+23denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

EU NU MAI IAU UTROGESTAN DE 3 SAPT. AM RAMAS CU NO-SPA-UL INSA...SI FIER CU ACID FOLIC...CAM ATAT

(gravida) 20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

uliasi si cine crede ca pierde lichid.

si mie mi se intimpla la sarcina trecuta cind aveam secretiile de sarcina mult mai abundente, sa fie la un mom dat foarte apoase. dar cu siguranta nu era nici lichid nici pipi. la eco si la consultatii imi iesea totul ok, iar pipi sigur nu era, si va spun si de ce. ar mirosi foarte puternic daca ar fi pipi.
eu vomitind dimineata cum ma trezesc, mi s-a intimplat de multe ori sa merg la baie si sa fac si pipi rau de tot pe mine si spasmele de voma in acelasi timp, ca nu mai aveam timp sa ma asez pe toaleta, asa ca la un icnet de voma scapam si pipi pe mine. nu m-am schimbat intruna din zile imediat, am stat asa vreo jumatate de ora (nu scapasem decit putin pipi) si cind m-am dus sa ma schimb mirosea foarte puternic. asa ca v-ati da seama imediat.

tot la prima sarcina, prin saptamina 28, am pierdut cu adevarat lichid, desi dr nu si-a putut da seama cum, totul era inchis, ok la spital. cica se mai intimpla sa se dezlipeasca cite o membrana si in cazurile fericite se sudeaza imediat la loc.
senzatia a fost ca a curs ceva fierbinte, care a trecut prin chilot, dres si pantaloni, era galbui si lipicios si este inconfundabila starea.

asa ca eu cred ca este leucoree sau alta secretie specifica sarcinii, nu lichid si nu pipi. oricum, pt linistea voastra e bine sa va consultati si cu dr.

Moni, succes la cumparaturi!

Patricia s19 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput