FIV sau inseminare cu donatoare/donator(16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

bytzi multumim frumos si vreau sa vedem si la tine scris ca s-a intamplat minunea.
inna nastere usoara si te asteptam cu bratele deschise sa ne povestesti cum a fost. Multa sanatae si sa nasti cat mai usor.
dodo estu sigura ca vei avea 2 liniute, ceva din interior imi spune ca o sa fie, ai incredere. mai ai foarte putin si deschizi sampaniile.

Mergi la inceput

fetelor eu m-am gandit si o sa ma duc la urmatoarea ec tot la sibiu, sa fiu mai sigura, oricum monitorizarea este gratuita si platesc doar drumul. In buc dau 2 mil pe o eco si nici nu stiu daca este bine facuta.

Mergi la inceput

fetelor, maine plec la sibiu, sper ca de data asta sa fie suficient de mari si foliculii si endomentrul. O sa incerc sa gasesc un net sa va tin la curent in cazul in care o sa raman mai multe zile acolo.
inna nastere usoara
dodo curaj, o sa iasa 2 liniute, pregateste paharele de sampanie.
bytzi cand te apuci de anti?
va pupic pe toate si abia astept noi vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Diana drum bun la Sibiu si sa dea DD sa ai o productie buna. Ai sa vezi ca va fi bine si cu mare succes
Eu abia mi-am reparat calculatoru si acum incerc sa recuperez tot ce am pierdut
Eu maine dim merg sa-mi refac HSG-ul si sper ca si acesta sa iasa bine
Bytzi eu in mai mi-am propus sa ajung la Sibiu pt control si in iunie daca totul decurge bine sa ajung sa fac inseminarea
Pupici pt toate fetele si nastere usoara lui inna maine
Dodo gata am terminat si cu antibioticele, deci am de gand sa ma imbat de data asta cand ne vei da vestea cea mare
Pana atunci stai cumintica si ai grija de amandoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

inna,nastere usoara
dodo,am niste emotii,deacum poti face test ,simt eu ca v-a fi bine...nu ne tii mult in suspans,da?
diana,mult succes
gabisucces ,sa-ti iese planurile asa cum le-ai programat...
eva,cum merge injectatul?esti ok

va pe toate cu drag!

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

diana23 mult mult succes, sa dea d-zeu sa te intorci cu bebe mic in burtica, doamne ajuta, tinem pumnii.SUCCES.
bytzi; gabri-ela, monty, dodo va multumesc din tot sufletul, va pupic dulce pe toate si cu d-zeu inainte, sper sa ne auzim cu bine saptamana viitoare cand ajungem si noi acasa, sper cand ma intorc sa sarbatoriti reusita lui Dodo, sunt sigura ca va fi bine.Va pup pe toate fetelor si va multumesc tare tare mult ca sunteti alaturi de mine ca mare frica imi mai este.

39+ george andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

bytzi ieri am facut-o singura injectia a fost al meu la servici...a fost tare greu m-am intepat de 3 ori nu stiu nici eu ce tot am facut...intai nu a intrat lichid am apasat tare am scos acul l-am bagat iar....a fost tare nasol ce sa fac daca sunt asa fricoasa si neindemanatica....mai am azi si maine de facut si joi mergem la Sibiu la Eco.

Sper sa fie ok sa am foliculi multi si grasi....sper din tot sufletul sa fac IA sambata ca luni nu poate sotul deloc are testari la servici....deci inca un stres...sa-mi tineti pumnii sa pice sambata ca altfel nu stiou ce ne vom face

Asteptand o minune

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Fetelor, nu vreau sa va tin prea mult in suspans, dar parca nici nu vreau sa mai vad un test cu o singura liniuta. Asa ca vreau sa mai traiesc putin timp visand ca voi fi graviduta, inca nu mi-a venit, sper, sper ca BUNUL DUMNEZEU s-a indurat si de mine. Las sampaniile sa se raceasca bine, ca sa pocneasca dopurile cat mai tare
bytzi,nu am curaj sa fac test, trebuie sa va mai tin putin in suspans. Iti multumesc ca esti cu gandul alaturi de mine. Iti multumesc mult si sper sa nu te dezamagesc.
inna, sper sa depasesti cu bine emotiile, gandeste-te ca noi toate suntem alaturi de tine, sper sa ne simti cat mai aproape, vom sta cu pumnii stransi si te asteptam cu vesti cat mai bune. Nastere usoara si multa sanatate. Iti promit ca pastrez si pt tine un suc fara acid, caci tu sampanie nu vei mai avea voie.Te pup
diana, evanescence, drum bun la Sibiu si va asteptam cu vesti cat mai bune.
gabri-ela, bafta maine la Hsg, sigur va fi bine si iti vei putea continua drumul spre indeplinirea visului.
Ah, daca ai stat atatea zile pe antibiotice, deci nu ai putut "servi" nimic, inseamna ca trebuie sa bei mai multa sampanie ca sa recuperezi,nu?Sa speram ca vom avea motiv de sarbatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

dodo pana maine sau poimaine cand te vei hotara sa faci testul
noi nu vom renunta la galerie si rugaciune pt tine asa ca

hai dodolina noatra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

hai dodo

inna Doamne ajuta! maine vine bebe!sa ne anunti si pe noi!

minunea mea

Mergi la inceput