FIV sau inseminare cu donatoare/donator(16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

eu acum sunt z 2,pe 2 aprilie am programare la monitorizare
va cer si eu unsfat: dr mi-a zis sa nu iau pt stimulare nimic, ca nu ste nevoie dar pe mine ma tot incearca un gand sa iau iar ovamit ca data trecuta
ce sa fac?voi ce ziceti?
ce se poate lua pt endometru?sa iau ceva?
offf iar incep emotiile si grijile...

mai fetelor eu sper sa nu va deranjeze ca scriu din nou...dar n-am cu cine vorbi decta cu voi...

minunea mea

Mergi la inceput

moni felicitari pt fetitele miscatoare!

iuca ce faci?cum esti?

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

dodo sa te ajute D-zeu sa fie totul bine si sa ne anunti de II ,ai dreptate nu te grabi cu testul mai asteapta....sigur va fii bine D-zeu nu te-a uitat

Asteptand o minune

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

dma ia chiar 2 ovamit pe zi
rau nu are ce sa iti faca
decat niste foliculoi grasi si frumosi
pt endometru poate stiu fetele

Mergi la inceput

montz as lua dar mi-e frica sa nu se sparga apoi prea devreme...of nici eu nu stiu ce vreau

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

a pai daca e vorba de galerie....vin si eu cu pompoane
Hai dodolina,te asteptam cu II liniute

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

dma,doamne fereste ce spui tu..cum sa ne suparam ca intri iarasi pe aici,pai nu tu dischisai subiectul ?si chiar ne face placere sa te avem iarasi pe linga noi

si eu as zice ca poti sa iei ovamit sau closty cite 1 zi.. as zice ,din z3-7 ,ca daca tu ai organismul mai sanatos ,dupa cum ne-ai dovedit-o se poate sa faci 2-3 foliculi si poate mai multa cantitate nu ai nevoie avind in vedere caci stimulatorii sintetici subtiaza rau endometru

pt endometru eu am luat fiole de royall jelly +ginseng+ginko biloba 1zi dimineata pe stomacul gol urmat de un pahar cu apa plata din z1-pina la PREGNYL si cred eu ca mi-a facut bine(asta am citit pe la fiv Ungaria ca le dadea dr sa ia pe timpul stimularii) si am mai auzit la copilutzu ca a baut ceai de cretisoara ....

ne tii la curent ,da?mult succes

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

eva,scumpa de tine dar nu e asa greu de facut injectiile ,intradevar iti trebuie curaj...dar nu e bine ca te-ai intepat cu acelasi ac de mai multe ori ,hai ca a2a v-a fi mai usor de facut
daca foliculul nu e suficient de matur sa nu te grabesti cu inseminarea caci vei da gres,gasesti tu o metoda ,te duci cu trenul sau ramii acolo,vezi tu...simbata a cita zi esti?sper ca dumnezeu sa le rinduiasaca pe toate sa fie bine

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

am sunat azi la gynera sa aflu pretul la iad cu de la cryos, si au zis ca ma suna ei...pauza
cum ma suna va spun

bytzi cred ca asa am sa fac singura mea temere este sa nu se sparga inainte de z 11 (luna trecuta in z 11 aveam folicul de 20mm pe ciclu natural)-ce crezi?
ma bucur ca nu va deranjeaza prezenta mea

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Sper din tot sufletul sa pice pe sambata...offf am prins si noi asa nasol ,ca duminica nu lucreaza si luni nu poate sotul sub nici o forma....sambata sunt in Z 11 si am avut la o monitorizare anterioara pe CM natural un folicul de 17 mm in Z 9 ....ce ziceti???? eu asa apreciez ca in Z 11 Va fii matur...dau si eu cu presupusul acum om vedea joi ca ma duc la monitorizare

Asteptand o minune

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"

Mergi la inceput