FIV sau inseminare cu donatoare/donator(16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

buna fetelor eu m-am intors acum de la sibiu si nu am venit cu vesti bune. Ovarele mele nu au reactionat la tratamentul cu closty si peste 2 zile trebuie sa iau duphaston ca sa imi vina cm si luna viitoare incep cu gonal, primele 5 zile cu 1 injectie pe zi si apoi vedem daca imi mareste doza sau raman asa.
dodo cand iti faci analizele sa aflam si noi rezultatul?
inna nastere usoara si sa ne "auzim" cu bine.
pupici la toate fetele si in aprilie incep iar lupta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

diana ! capu sus luna viitoare va fi bine!

dodo????????????ia zi.........

poate primim ceva vesti de la inna!

minunea mea

Mergi la inceput

eva stai linistita o sa fie bine, nu-ti mai fa griji, se va rezolva totul!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Va multumesc tuturor pentru sustinere si pentru galerie. Inca mai sper, iar maine dimineata imi voi face un test de sarcina. Spre sa fie bine si imi pare rau ca va tin in suspans.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

noi facem galerie in continuare

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Buna fetelor ! Am iesit si eu de la hibernare , nu de alta , dar mi-a soptit cineva ca maine deschidem sampania si nu pot lipsi de la petrecere ( ce zici Dodo ? ). Diana , cum adica nu ai raspuns la stimulare , nu ai avut foliculi ? nici macar unul ?? Dma am vazut ca acum iei closty , dar ce ai luat pt. endometru ? Stie cineva ce se ia pt. endometru ? Eu la CM urmator voi lua closty 2/zi. Bytzi ai inceput anticoncept. ?

Mergi la inceput

simonete nu am raspuns la tratament pt ca foliculii mei nu s-au dezvoltat suficient, au ramas la 12 mm. endometrul era bun sar foliculii nu au mai crescut. luna viitoare incep tratamentul cu gonal.
dma2007 multumesc frumos. cu siguranta luna viitoare sunt iar pe baricade.inca mai am psihicul tare si am putere sa lupt.
dodo mult ne mai ti pe jar, hai cu testul , vrem sa vedem 2 liniute
pupici tuturor.

Mergi la inceput

Diana , la fel am patit si eu , din pacate , endometru bun ( la injectii , nu la closty )foliculii cresc pana la 12-13 mmm si raman asa . Acum voi incerca si pastile , sa vedem......tu din ce zi ai inceput pastilele ?

Mergi la inceput

simonete din ziua 3 am inceput si am luat 5 zile

Mergi la inceput

Diana , pot sa te intreb ce FSH ai ? La mine crede dr. ca e din cauza FSH mare ..... As vrea sa stiu daca se intampla si la valori mici ......daca nu vrei sa-mi spui aici, poti sa-mi dai PM.

Mergi la inceput