FIV sau inseminare cu donatoare/donator(16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

diana,acum e prea tirziu sa mai iei ceva ,mie mi-a dat sa iau din z1 a CM ceva estrogenic...dar daca foliculii sint de 11-12mm are timp sa mai creasca si endometrul ,cred ca se va echivala endometrul cu dimensiunea foliculilor ,e ok
nu ti-a zis citi foliculi sint mai mari de 11-12mm..in a cita zi a CM esti?

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

bytzi ieri, cand mi-a facut eco eram in ziua 10 a cm, dar m-a intrebat si dr cam ca cate zile imi vine mie in mod normal si s-ar putea de asta sa am si o mica intarziere peste ziua 14. Mie in mod normal imi vine cm in ziua 34-35. Sa speram ca o sa fie bine. Nu mi-a spus cati foliculi am de 11-12 mm, tot ce stiu este ca sunt de marimea asta pe ambele ovare.

Mergi la inceput

dodo ti-am trimis un mesaj la private. te pupic si te asteptam cu vestea cea mare.

Mergi la inceput

diana,eva ,voi nu vreti sa va trec pe listutza noastra?

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

bytzi pe mine poti sa ma treci. sa-mi spui ce am de facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

bytzi poti sa ma treci si pe mine pe lista

Am facut 2 gonal si deja am intepaturi la ovare,e normal nu? si mi-e si un pic de greata asa Doamne atat mi-e de frica sa nu se intample ceva rau acolo.......

Asteptand o minune

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Hei sunt aici si sunt bine. Simt fetitele cum misca. Deja sunt mari si au putere (300 gr si 320 gr).

Am 2 fiole de puregon de 100 Ui fiecare, cu valabilitatea inclusiv iunie 2009. Le-am tinut pentru mine dar vi le ofer cu mare drag daca aveti nevoie de ele.

21+

Mergi la inceput

dodo ti-am raspuns pe privar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

bytzi, iti multumesc mult. Ieri m-am cam speriat putin pt ca incepuse sa ma doare capul si spatele, exact ca la CM, dar m-a certata sotulica pt ca nu-ti ascult sfatul si sa gandesc pozitiv, sa raman optimista pana la capat. Incerc dar de multe ori ma pierd printre ganduri. Te pup si-ti doresc tot binele din lume.
moniland, ma bucur mult pt tine, cred ca e un sentiment grozav cand le simti cum misca, mai ales dupa cata lupta ai dus sa le ai. Omeriti cu prisosinta. Iti doresc sa fiti toate 3 sanatoase si sa ai o sarcina usoara. Mai treci din cand in cand pe la noi sa ne ridici si noua. Esti o dovada a faptului ca se poate si nu trebuie sa ne dam niciodata batute pana nu ne indeplinim visul.
evanescence, nu-ti mai fa atatea probleme, cazurile de hiperstimulare sunt destul de rare, de ce crezi ca va fi si cazul tau? Vorba lui bytzi: gandeste pozitiv caci asa va reactiona si organismul tau. Iar intepaturile sunt normale, e o veste buna, inseamna ca ovarele isi fac treaba. Incearca sa nu te mai gandesti numai la rau, cu siguranta totul va fi bine.
diana,inca mai e timp sa creasca si endometru, pt ca foliculii inca sunt mici. Important e ca ai cate unul mai mare pe fiecare ovar. Iti tin pumnii in continuare.

Mergi la inceput

diana,eva,v-am trecut pe prima pagina si sa dea dumnezeu imediat sa scriu ca ati si reusit
dodo,stiu ca ti-e greu ,mai ales acum ultimile sint cele mai grele,eu iti doresc liniste si mult optimism,hai ca dumnezeu trebuie sa intoarca fata si spre noi
eva,hai ca totul v-a fi bine,ai sa vezi ,daca ai intepaturi inseamna ca ovarele lucreaza ,pe mine tot timpul ma intreba dr daca simt vre-o durere la ovare...circ ai mai facut , si mult optimism
copilutzustiu ca ti-e f greu ,nici nu vreau sa-mi imaginez cum e ,lasa un timp rana sa se vindece si apoi poate vei putea sa-ti faci din nou planuri de viitor,te asteptam sa mai intri pe aici
inna,ti-ai pregatit bagajelul ?noi ne vom gindi la tine
iuca,ce mai face gravidutza mea scumpa -ici pt fiecare

toate fetele mele dragi

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput