FIV sau inseminare cu donatoare/donator(16)
Raspunsuri - Pagina 14
cipcirip spune:
Va mai aducet\i aminte de mine? Mi-am impus o pauza de DC iar acum cand m-am hotarat sa ma intorc am gasit multa tristete.
Dodolina imi pare tare tare rau, sper sa-tzi revii repede shi sa mai faci o incercare. Shtiu ce simtzi pt ca la fel am simtzit shi eu dupa prima inseminare facuta pe CM natural.
Bytzi sigur FSH-ul nu e cel adevarat, dupa AC vei avea un FSH mult mai mic. L-ai intrebat pe Ispashoiu dc in luna de dinaintea stimularii potzi face dipherelin? Shtiu ca asha fac fetele care fac FIV , poate vei raspunde mai bine la stimulare.
Eva mult succes, shi eu sunt pacienta dr Mutuliga.
Iuca ce au mai crescut bbii tai, mai ai putin shi ii tzii in brate.
Monty, Gabri_ela, Diana, Inna, Simonete, Rodicutza....
Eu repet anal de infectzioase shi dc ies bine voi incerca din nou dupa sarb de Paste. Acum tzin post shi vreau sa ma spovedesc sa plec cu sufletul curat la "drum".
Odata si odata va ieshi soarele shi pe strada noastra.
Cirip
evanescence spune:
CIPCIRIP Cum sa uitam de tine???? Prin noiembrie am scris prima data la subiectul asta si tu mi-ai dat multe raspunsuri si m-ai ajutat asa am ajuns pacienta la doamna Mutuliga
Dupa pasti deci incepi si tu procedurile? E bine sa stii ca tii post....noi din pacate am comis-o dar tot nu ne pierdem speranta in ajutorul lui D-zeu....odata si odata se va indura si de noi toate
Asteptand o minune
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
simonete spune:
Va multumesc pt. incurajari ! Cip bine ai revenit ! Si eu am luat o pauza cam lunga . Eva , mult succes ......Gabriela , te poti programa la oricare din cei 3 dr., e bine sa te duci cu cateva zile inainte de ciclu , eu asa am fost si vezi si daca ai chist , ca sa poti incepe stimularea ....... asa am impuscat 2 iepuri ,am facut si prima consultatie si mi-a dat unda verde pt. stimulare , ca n-am avut chist .
@dodo@ spune:
Va multumesc din tot sufletul ca sunteti alaturi de mine, v-am simtit aproape, imi sunteti cu adevarat prietene si ma faceti sa trec mai usor peste aceasta dezamagire. Aveti dreptate, trebuie sa continui aceasta lupta, sper sa ma intareasca Dumnezeu si sa pot merge mai departe. Inca nu stiu ce voi face , las sa treaca sarbatorile apoi vom hotari ce mai e de facut.
cipcirip, cum poti spune asa ceva, cum sa te uitam, nu tu ai fost cea care ne-ai dat atat de multe informatii despre Polisano. Ma bucur mult ca ai revenit si mai ales ca vrei sa continui.
BYTZI, IUCA,DIANA, EVANESCENCE, CIPCIRIP, GABRI-ELA, SIMONETE, RALUCA, MONTYTAIANA, DMA, , va multumesc mult si va doresc sa va indepliniti visul cat mai repede.
@dodo@ spune:
bytzi, poti trece in dreptul meu 1 iad la Sibiu cu dr Ispasoiu nereusita, urmeaza un nou fiv.Multumesc
diana23ct spune:
buna fetelor.
evanescence multa multa bafta maine la Sibiu. Eva ai facut vreo ecografie la Sibiu sau toate le-ai facut la tine in oras? Eu ii multumesc lui bytzi ca m-a invatat sa ma duc la eco la Sibiu pt ca altfel pateam ca si ea. Nu intotdeauna ecografiile facute in orasele noastre sunt ceea ce vor ei sa vada sau ce le trebuie lor. te asteptam cu vesti bune de la Sibiu.
cipcirip bine ai revenit, iti doresc sa te apuci de treaba cat mai repede si sa reuseeasca din prima sa se prinda un bebe.
dodo o sa vezi ca totul va fi bine si o sa vine si la tine barza.
va pupic pe toate si sper sa reuseasca cineva sa sparga gheata si sa alunge tristetea de aici.
inna30 spune:
dodo imi pare sincer tare rau, sper ca d-zeu sa-ti dea putere sa te ridici si sa mergi mai departe, trebuie sa lupti pentru visul tau, noi toate suntem alaturi de tine si iti dorim sa treci cat mai usor peste toata nereusita, sunt sigura ca ai sa-ti gasesti puterile sa te ridici si sa mergi mai departe pt ca esti o fire puternica si o luptatoare.te pupic dulce si ai grija de tine, noi te iubim mult.
va multumesc si va pupic pe toate fetele, sunteti niste scumpe si va doresc mult succes celor care incearca o noua inseminare, treb sa fie bine
Fetelor eu inca nu am nascut, dr meu nu a fost in localitate sap asta, astazi ma internez si ma vor pregati pt operatie si maine dimineata la prima ora ma opereaza, doamne ajuta, sper sa ne auzim cu bine saptamana viitoare cand venim acasa .pupicei dulci la toate fetele si sunt alaturi de voi.
39+
diana23ct spune:
inna30 multa bafata la nastere si te asteptam sapt viitoare cu bebelusul. pupici si iti tin pumnii stransi
evanescence spune:
Multumesc fetelor ca mi-ati tinut pumnii
Diana monitorizarile toate le-am facut la Sibiu am umblat ca nebunii am facut 1500 km dar a fost totul sincronizat bine...am avut muti foliculi si endometru bun am scris mai in fata...
noi eram decisi sa facem in functie de spermograma ori cu sotul ori cu donator si suntem atat de bucurosi ca am reusit sa facem IAS Sincer nu ne asteptam si nici medicul...dar D-ZEU a fost bun cu noi si ne-a dat astazi cea mai buna spermograma din viata noastra 15 mil/ ml
Mobilitatea A -0%
B-37 %
Forme normale-21 %
Dar dupa preparare au iesit 3 mil/ml si Biologul si Medicul au zis ca este o spermograma buna pt IA si bineinteles nu am ezitat
Mai revin si maine sau luni cu detalii ca suntem foarte obositi
Bytzi Pe unde umblii? Nu te-am mai vazut demult....
Asteptand o minune
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"