FIV sau inseminare cu donatoare/donator(16)
Raspunsuri - Pagina 15
simonia spune:
bytzi, am intrat la voi pentru ca ma intereseaza si pe mine procedurile de fiv, acum ma informez ce presupun si apoi ma decid daca fac sau nu, m-a contrariat faptul ca iei o combinatie cu ginkgo , pentru ca la noi nu e recomandat pentru infertilitate. iti trimit si lincul, sper sa reusesc Atentie: Plantele medicinale nu trebuie luate impreuna cu alte tipuri de medicamente pentru tratarea fertilitatii, iar unele plante medicinale pot chiar reduce fertilitatea, ca sunatoarea (hypericum perforatum), Ginkgo si Echinacea. paragraful acesta este undeva jos, si poate trece nevazut.http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1483
Citat: |
citat din mesajul lui bytzi dma,doamne fereste ce spui tu..cum sa ne suparam ca intri iarasi pe aici,pai nu tu dischisai subiectul ?si chiar ne face placere sa te avem iarasi pe linga noi si eu as zice ca poti sa iei ovamit sau closty cite 1 zi.. as zice ,din z3-7 ,ca daca tu ai organismul mai sanatos ,dupa cum ne-ai dovedit-o se poate sa faci 2-3 foliculi si poate mai multa cantitate nu ai nevoie avind in vedere caci stimulatorii sintetici subtiaza rau endometru pt endometru eu am luat fiole de royall jelly +ginseng+ginko biloba 1zi dimineata pe stomacul gol urmat de un pahar cu apa plata din z1-pina la PREGNYL si cred eu ca mi-a facut bine(asta am citit pe la fiv Ungaria ca le dadea dr sa ia pe timpul stimularii) si am mai auzit la copilutzu ca a baut ceai de cretisoara .... ne tii la curent ,da?mult succes doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe "Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul; nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder) |
diana23ct spune:
eva ma bucur tare mult ca ati reusit cu spermatozoizii sotului, felicitari si te asteptam sa ne dai vestea cea buna. Tu ai facut cu dr Mutuliga, nu? Sa-mi spui si mie cum a fost. Si eu tot la dansa sunt.
bytzi spune:
simonia,pe astea le-am luat pt endometru ,chiar nu stiam ca nu sint recomandate ,oricum eu m-am hotarit ca nu voi mai luat absolut nimic decit acid folic...nu stiu ce sa zic de echinaceea care eu o iau de 5 ani pe timp de iarna cite 7 zile pe luna pt intarirea sistemului imunitar,nu stiu daca chiar nu mi-a facut si astea rau..merci
eva,doamne iti dai seama asta e chiar o minune sa fie spermograma buna chiar acum la inseminare ,sa dea dumnezeu sa reusiti
simonete,eu zic sa mergi acum daca ti-ai pus in gind ,iti tin pumnii
cirip,iti tin pumnii sa-ti iese anal bune si ma bucur ca ai revenit printre noi
iuca
dodoma bucur ca te gindesti sa mergi mai departe
inna,ne tii in suspans
toate fetele
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
evanescence spune:
Multumesc fetelor chiar am mari sperante ca voi vedea II numai D-zeu stie cat de mult ne dorim.Si voua va doresc exact ce imi doresc mie.
Inseminarea a decurs super...am fost ultimii pacienti ca sambata au program pana la 14 si noi am plecat de acolo la 13.30.
Doamna DR.Mutuliga a fost extraordinara,am simtit-o aproape si s-a bucurat si ea de spermograma la fel si asistenta acceea tanara cu parul lung si Doamna Biolog...toata echipa a fost super.
Dupa Inseminare am stat in camera de rezerva a venit si sotul si ne-au lasat acolo sa stam cat vrem...am stat acolo 30 minute apoi ne-am dus in fata am completat niste formulare si am primit o reteta pt Duphaston ...Am fost numai noi cu Dr....ne-a vorbit foarte frumos si ne-a spus ca avem sanse bune si sa o anuntam de rezulat,si ca ea ne tine pumnii sa fie pozitiv si ne mai asteapta la ei pt eco la sarcina deci acum incepe partea cea mai grea cele 14 zile fermecate in care ma voi simti deja Gravi si sper sa se si implineasca de data asta .
Asteptand o minune
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
diana23ct spune:
eva ma bucur f mult pt tine si iti tin pumnii stransi sa iasa cele 2 liniute atat de asteptate. Vroiam sa te intreb cu ce ai facut tratamentul de stimulare? Eu am facut prima luna cu clostibegyt si in aprilie mi-a dat cu gonal, primele 5 zile una pe zi (seara. Ceea ce nu am inteles eu a fost dc ti-a prescris duphaston...Poate imi explici si mie. Te pupic si iti tin pumnii stransi.
bytzi spune:
diana,duphastonul se da pt mentinerea sarcinii ,contine progesteron ,ceea ce avem noi nevoie in sarcina
evanescence spune:
diana Cum a spu si bytzi Duphaston este progesteron si se da pt mentinerea sarcinii,nu prea are contraindicatii si face mult bine daca este cumva o lipsa de progesteron....asa mi-a zis Dr ca am intrebat si eu daca e nevoie ca am analiza la prog in limitele normale....asa ca m-am conformat pt ca am mare increder in Doamna Dr.
Stimulare am facut din Z 3 pana inclusiv Z 9 adica 7 Gonal-f in ziua 10 am facut Gonasi(Pregnyl) si in ziua 11 a fost Inseminarea.Eu am un ciclu de exact 28 zile...si acum sper din tot sufletul sa nu-mi mai vina 9 luni
Asteptand o minune
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
poti spune:
buna
suntem noi pe aici, pe scurt eu am azoospermie si singura solutie este FIV. Nu am facut punctie sa vedem daca este ceva, dar luam in calcul si de la banca de sperma.
Intrebarea mea este: pe prima pagina scrie ca Medlife are banca de sperma, poate confirma cineva acest lucru, pentru ca sotia mea asunat la ei si au spus ca nu au (asta acum o luna)
Multumesc mult
bytzi spune:
montymai asteptam de la tine noutati
simonete,vrem sa ne dai de stire cind incepi stimularea,eu sint f curioasa cum raspunzi la closty si mai ales daca vei avea endo gros de la klimadynon ,facem acelasi trat
dodohai mai intr pe la noi,spune-ne cum te mai simti ,hai ca singuratatea nu-ti face bine
ciripsa ne dai de stire cind ai rezultatul la anal de secretie
iucacum te mai simti ,puiutii sint cuminti si o asculta pe mami sa mai stea putin in burtik?
dma,ai mai facut inseminare?asteptam vesti
rodicutza,tu cind mai mergi la Sibiu,nu mai amina mult caci timpul curge in defavoarea noastra
gabi,ti-ai facut programare?
diana,mai ai mult pina incepei stimularea?daca dr ti-a rec duphaston,iti va veni CM imediat dupa ce-l intrerupi,asa ca nu mai ai mult si reincepi lupta
inna
hai ca m-am lungit ,sper ca nu am uitat pe nimeni din gasca