FIV sau inseminare cu donatoare/donator(16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Inca ceva....Gonasi doare? ustura? se prepara la fel ca gonal nu ? adica se ia cu seringa solventul si se amesteca cu pulberea...ca prospectul e in italiana si nu am nici seringa...am luat una dar e lung acul si mi-e tare frica sa nu o fac prea adanc...am vazut ca scrie intramuscular dar dr a zis sa o fac subcutanat,voi tot in burtica ati facut

Asteptand o minune

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

evanescence iti tin pumnii stransi ptr maine si sper din suflet sa aveti rezultate bune cu gigeii sotului.
Multa multa bafta

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

evanescence mult multa bafta maine si iti tin pumnii stransi, sa spargi gheata. Sa imi zici si mie cum e inseminarea cu dr Mutuliga, la dansa sunt eu si sunt putin stresata. pupici si sunt alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Eva[red] multa, multa bafta maine la Sibiu
Sa va dea DD mult noroc maine si reusita deplina. Gonasi ce este? Se da in loc de Pregnyl? De ce? Este mai bun?
Diana multa bafta si tie in aprilie si sa fie cu noroc
Simonete[/red] mergi in aprilie daca poti pt ca nu trebuie sa dezarmam dupa o nereusita a unei prietene , ci trebuie sa ne ambitionam si mai mult si sa luptam sa putem sa le tragem si pe fetele care sunt triste acum, dupa noi
Eu astazi am reusit sa-mi refac HSG-ul si ma bucur ca am iesit bine si ca trompele sunt permeabile
A fost mult mai dureros fata de acum aproape doi ani cand am facut la Bucuresti
Asa ca acum dupa ce mi-am repetat toate analizele, vreau sa ma programez la Sibiu pt luna mai la control si sper ca in iunie daca totul este bine sa mai incerc o inseminare
Cam la ce dr ma sfatuiti sa merg la Sibiu pt IAD? Desi stiu de la voi toti sunt profesionisti acolo....dar totusi
Cam cu cat inaite trebuie sa-mi fac programare pt un consult? Si cam in ce perioada este bine sa merg? Imediat dupa ciclu? Mi se face si un control, o ecografie sau numai o discutie are loc? Pt ca as vrea sa vad si daca polipul meu endocavitar s-a mai refacut de acum un an de cand m-am operat
Pupici pt toate fetele

Mergi la inceput

Scuze fetelor pt culoarea rosie cu care am scris si cu caracterele mari
Nu stiu ce am facut

Mergi la inceput

gabriela ma bucur ca a iesit bine HSG-ul, o sa fie bine si la inseminare sa fii optimista.
Eu prima data cand am fost la Sibiu am fost cu 2 zile inainte sa imi vina menstruatia. Mai mult asa s-a nimerit, vroiam sa fie dupa ovulatie, mai spre sfarsit sa vada daca am chisturi. Atunci mi-a facut eco, am stat de vorba si mi-a dat reteta pt stimulare. Am cumparat-o de acolo pt ca nu stiam daca gasesc la noi in oras.
Peste 5 zile deja incepeam stimularea (2 pana la CM + inca 3)si in z8 am plecat iar spre Sibiu, in z9 imi spusese sa fiu pt prima eco de monitorizare. Am stat acolo pana in z17 (inseminarea a fost in z16). Ne duceam la dr cam o zi da una nu pt monitorizare.
Noi cat am stat acolo, pot spune ca am stat in concediu. Ne-am cazat intr-o localitate la 7 km de Sibiu, am stat la o pensiune si a fost foarte frumos si nici scump. In zilele cand mergeam la dr vizitam orasul, iar in zilele cand nu mergeam vizitam imprejurimile, atunci am fost la Balea, la Paltinis si in alte locuri mai putin cunoscute.
Ideea e ca ne-am odihnit, nu ne-am stresat, oricum calmul dr de acolo iti induc o stare de bine.
Am uitat sa-ti spun ca am fost pacienta lui dr Chicea, dar de fiecare data era si dr Ispasoiu acolo si o singura data erau toti 3 (si dr Mutuliga).
Ramane sa te hotarasti la cine vrei.
Multa multa bafta

Les Brown

35+

Mergi la inceput

simonete fiecare are sansa ei si norocul ei. Daca fetele nu au reusit acum nu inseamna ca nici tu nu o sa reusesti, fiecare organism e diferit. Tb sa crezi in sansa ta. Daca ai in cap sa incerci in aprilie, du-te. Sa stii ca si eu am avut o presimtire, ca prea mi se pusese pata dintr-o data sa mergem.
Acum tu faci cum crezi.

Les Brown

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

iuca merci mult pr incurajare...doooamne ce frumos ai gemenasi un baietel si o fetita sa va dea D-zeu sanatate....ce mult imi doresc si eu asa....un vis implinit
Gabriela GONASI e in locul lui PREGNYL nu cred ca e mai bune ste aceeasi substanta activa dar pregnyl nu se mai gaseste deloc....multa bafta si tie si

Am reusit sa-mi fac injectia singurica ....in viata mea nu am crezut ca voi fi in stare sa imi fac injectii dar am reusit ...macar am invatat ceva nou...de acum incolo fac injectii la toata familia

Sunt singura acasa astazi am liber de la servici...dar stau ca pe ace...mai bine ma duceam la lucru...am 100000000 de ganduri....doamne sper din tot sufletul sa reusesc

Asteptand o minune

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"

Mergi la inceput

Iuca dar pt programarea pt control cam cu cat inaine ai sunat?
Se asteapta mult pt o programare?
Multumesc mult pt informatii
Stimularea ai inceput-o din ziua 3? Ca nu prea am inteles Si cu ce?
Pupici

Mergi la inceput

gabriela eu am sunat si m-a programat dupa 3 sapt . Asta e in functie de cat de ocupat este dr.
Nu stiu cat se mai asteapta acum.
Stimularea am inceput-o in ziua 3 cu 2 fiole de GonalF pe zi si am continuat asa pana in z14 inclusiv. In z15 am facut 2 fiole de pregnyl si in z16 a fost inseminarea.

Cand am fost prima data m-am dus cu dosarul de analize gata facute, in prealabil le-am scris un mail si i-am intrebat ce analize sunt necesare.

Les Brown

35+

Mergi la inceput