FIV sau inseminare cu donatoare/donator(16)
Raspunsuri - Pagina 12
diana23ct spune:
bytzi iti recomand sa refaci FSH-ul la medlife, daca exista la tine in oras, eu am fost foarte multumita de serviciile lor.
luma viitoare am zis ca o sa ma mut la valcea la niste rude pt 5-7 zile si nu mai platesc cazarea la sibiu, sa fiu mai aproape si sa pot sa imi fac toate eco la polisano.
pupici si dodo suntem alauri de tine.
raluca30 spune:
dodo-cuvintele sunt de prisos..stiu ce e in inima ta,dar incearca sa fii tare si optimista pe cat se poate,cu siguranta vei reusi intr-o zi
Eu plec vreo 2 luni din Ro,cand ma intorc incep monitorizarile si musai vreau sa raman pana la sfarsitul anului,daca nu .ma gandesc sa adopt...
pe toate fetele
gabri-ela spune:
Dodo putere, putere multa iti doresc
Stiu foarte bine prin ce stari treci acum, dar totodata stiu ca suntem si in stare dupa ce trec cateva zile sa ne ridicam si sa mergem mai departe
Ai tot dreptul acum sa plangi, dar te rog sa ai puterea sa mergi mai departe si sa lupti
Pupici multi
simonete spune:
Doamne, Dodo, Bytzi, Diana , ce se intampla cu noi fetelor ?! Credeam ca reusita vreuneia dintre noi ne va scoate din seria asta neagra de esecuri....numai vesti triste , una dupa alta......avem cateva luni bune numai cu nereusite.......nu stiu ce sa mai zic.....sunt asa de trista !
simonete spune:
Bytzi trebuie sa repeti FSH-ul , e foarte mare , s-ar putea sa fie o greseala de la laborator , chiar sa cresca de la 10 la 27 ?? Nu te speria ! Repeta-l luna viitoare ......AC nu influenteaza FSH-ul.
simonete spune:
Fetelor , mai incearca cineva o inseminare in aprilie ? Eu as incerca , dar parca mi-e si frica , daca ai fi reusit tu Dodo as fi avut sperante , dar asa ......Nu stiu ce sa fac si trebuie sa ma hotarasc repede !
dma2007 spune:
dodo imi pare nespus de rau....dar capul sus, nu trebuie sa te dai batuta!lupta!!!!!!lupta!!!!
minunea mea
diana23ct spune:
simonete eu incerc in aprilie sa fac inseminare, sper sa reusesc si sa raspund la tratament si sa merg pana la capat. Fruntea sus, sunt sigura ca optimismul conteaza foarte mult asa ca eu nu vreau sa mi-l pierd, asa ca fetelor nu stiti vb aia din popor, un sut in fund e un pas inainte. Capul sus si megem cu toate inainte pana reusim. Eu nu numai ca nu vreau sa cred ca nu voi reusi, ci sper sa fac si doi bebelusi, asa ca la treaba.
pupici si dodo, suntem alaturi de tine, nu uita ca nu esti singura si o sa fie bine, fi optimista.
montytaiana spune:
dodo si forta sa iti revii
stiu ca nu e usor
dar... si maine e o zi
si ce nu ne omoara ne face mai puternice
stiu ca sunt doar vb si nu de asta ai nevoie acum
dar... cred ca speranta ne-a unit pe acest forum
sa nu renuntam la ea
desi si eu de multe ori am clacat
evanescence spune:
dodo Imi pare rau...sunt alaturi de tine
bytzi ce sa zic ca nu ma pricep asa bine decat ca imi pare rau si sper sa fie bine pana la urma...mai repeta FSH -ul luna viitoare,iti doresc din suflet sa se rezolve
Eu am fost ieri la monito am produs frumos,am avut pe OS foliculi de 18.3 mm 19 mm si 17.5 si pe OD 16.8 mm si 17 endometru frumos triliniar dar nu mi-a spus de cati mm....deci sper din tot sufletul sa fie bine
Mi-a mai dat sa fac un Gonal si ieri seara deci in total am facut 7 Gonal din Z 3.Azi trebuie sa fac GONASI la ora 13 fix si maine la 12 sa fim la sibiu pt IA.
Gonasi am luat de la un domn din sibiu mi-a dat Dr.Mutuliga nr tel.
si maine face sotul spermograma si preparare si in functie de rezultat facem ori cu donator ori cu sotul IA....am emotii ca nu stim la ce sa ne asteptam....era mai bine sa fii stiut exact dar ce sa facem....ne punem toata speranta ca sperma sotului sa fii suferit transformari exceptionale dar sansele sunt prea mici..
La consultatie a fost si Dr.Ispasoiu prezent l-am vazut pt prima data si e foooarte tanar si el a zis ca sansele sunt extrem de mici daca facem IAS ...deci tineti-ne pumnii pt maine....
Va pup
Asteptand o minune
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"