FIV sau inseminare cu donatoare/donator(16)
Raspunsuri - Pagina 11
diana23ct spune:
simonete uite ce valori am avut la hormonale in ziua a2a a cm.:
estradiol: 32 valori de referinta 21 - 251
LH: 1.13 valori de referinta 2.39 - 6.60
FSH: 4.12 valori de referinta 3.35 - 21.63
eu am LH-ul sub limita minima si FSH-ul putin peste limita minima, si el e putin cam scazut.
eu nu am facut tratament cu injectii pana acum, ci doar cu clostibegyt. Nu stiu ce sa zic, mie una mi-a zis ca aceste injectii contin FSH-ul , ca sa zic asa, si nu prea vad daca ai valorea prea mare la FSH dc sa iti mai dea in plus prin injectii...acum cine stie, poate nu am inteles eu bine. Nu vreau sa te sperii dar din cate stiu cand FSH-ul este prea mare arata ca nu mai ai rezerva ovariana, sau intri la menopauza. Asa scrie si pe buletinul meu de analize. Intreaba si fetele, poate stiu ele mai multe, bytzi cred ca ar putea sa te ajute.
bytzi spune:
buna fetelor!
nu statui nici eu degeaba ,incepui AC iau deja de 6 zile si mi-am facut analizele hormonale in z3 a CM si...dezastru,SA NU VA SPERIATI
FSH-27,69(3,5-12,5)ma incadrez in valorile de postmenopauza(25,8-134,8)
restul sint bune:
TSH -1,57(0,27-4,2)
E2-16,4(12,5-166)
LH-9,82(2,4-12,6)
PRL8,56(4,72-23,3)
trebuie sa-i trimit rez dr dar mi-e si frica de ce v-a zice
voi ce ziceti ,FSH nu a iesit asa de mare din cauza FSH (gonalului)care l-am facut 13 fiole de 75 ui?stiu ca dr imi v-a zice ca s-a eliminat din organism...nu stiu caut si eu o cauza poate din cauza ca nu vreau sa cred ca e asa....dar duphastonul ?o fi si asta o cauza(stiu ca contine progesteron ,dar zic si eu?)sau poate laboratorul
la CM urmator vreau sa-l repet din nou(la alt laborator)dar cred ca dupa AC imi v-a da valori mai naspa...nu stiu ce sa mai fac,cred ca nu voi mai avea sansa sa ma vad si eu gravidutza...
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
bytzi spune:
dodo,haiiiii asteptam vestea ,eu nu am mai intrat ieri pe net si credeam ca ati inceput petrecerea si eu am lipsit
dma,pai daca crezi ca foliculul se va sparge pina in z11 ,mergi si fa o eco mai inainte in z10 ,caci eu faceam la Giulesti in z10...
diana,imi pare asa rau ,in ultima vreme numai vesti proaste...dar eu cred ca la gonal vei raspunde mai bine ,avind in vedere ca si FSH tau e in limita de jos...FSH e f bun
eva,te asteptam cu vesti bune,hai ca v-a fi bine pina la urma
inna,cred ca deja ti-ai vazut comoara
simonete,bine ai revenit printre noi,cind vei incepe stimularea?tie iti rea frica de FSH tau dar eu ce sa mai zic?mi-am luat si eu klimadynonulsi nu stiu e de 40 sau 60 mg ca nu scrie...hai vreau sa te vad in lupta,nu mai lasa timpul sa treaca ,caci el e dusmanul nostru....eu credca te voi urma,repede
singurul regret al meu este ca nu am mers de la inceput pe FIV cind ne-a zis dr Niculescu ,dupa laparo cind eram ok si aveam foliculi pe CM natural,dar nu am stiut ca o sa se ajunga aici si de aceea nu trebuie sa lasati timpul sa treaca....
va pe toate
iuca spune:
bytzi eu cred ca FSH-ul e influentat de Gonal, de asta a iesit asa mare. Eu zic ca dupa o luna sa repeti FSH-ul, sigur va avea alta valoare, ma tem sa nu fie influentat atunci de AC dar oricum cred ca va avea alta valoare. Vorbeste si cu dr, sa vezi ce iti spune, dar eu asa cred ca peste o luna FSH-ul va fi mai mic.(mult mai mic)
dodo ne mai tii mult pe jar? Hai vino cu o veste buna.
Va pe toate fara exceptie
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
35+
diana23ct spune:
bytzi imi pare rate rau ca ti-a iesit FSH-ul marit. Si eu cred ca este din cauza gonalului, nu cred ca s-a eliminat asa de repede, ai facut o doza destul de mare asa ca e posibil sa fie influentat. Cu privire la duphaston nu cred ca are vreo treaba deoarece hormonalele din ziua 2 care le-am facut eu sunt dupa duphaston si ai vazut si tu ce valore mica are FSh-ul meu.
dodo ai facut testul de sarcina? nu ne mai fierbe atat, asteptam toate cu sufletul la gura.
iuca sacrina usoara in continuare si o nastere la fel te asteptam cu bebelusii sa ne spui cum a fost.
eu luna viitoare o au de la capat, sincera sa fiu eram putin sceptica la clostibegyt, dar asata e, daca asa mi-a dat tratamentul pt prima luna....ceea ce m-a dezamagit, sincer vb a fost atitudinea sotnului meu care nu a fost deloc langa mine sa ma consoleze, nu mi-a spus nimic. asta m-a durut foarte tare, se comporta ceva de genul: daca eu nu pot ce mai conteaza, nu o spune dar asa lasa de inteles dupa comportament. sper sa isi revina cu timpul cand o sa vina copilasul....
vroiam sa va rog sa ma invatati si pe mine cum se face gonalul. personal mi-e tare frica de injectii. apropo de gonal, fetelor stiati ca este 50% compensat? este pe lista B de compensari, am aflat aseara de la farmacie, mergeti ma medicii de familie si transcrieti retelete, si inca ceva, dupa 1 aprilie se pare ca o sa ieftineasca, mi-a spus-o si dr Mutuliga si farmacista aseara. Este pacat sa nu beneficiem de reducere daca avem dreptul. Eu voi merge la medicul de familie sa imi compenseze reteta, sunt milioane bune pe care le scutim. va pupic pe toate
@dodo@ spune:
Plang, plang, plang, plange si sufletul din mine. Nu mai pot, nu-mi vine sa cred ca nu am reusit nici de aceasta data.
Din pacate nu am mai apucat sa fac testul, caci in dimineata asta mi-a venit CM. Va multumesc mult de tot ca ati fost alaturi de mine, v-am simtit aproape tot timpul.
Cred ca nu voi putea avea niciodata copilasul meu, asa vrea Dumnezeu si nu cred ca are rost sa incerc sa schimb destinul. Eu mi l-am dorit mult, mult de tot, am facut tot ce era omeneste, tot ceea ce a depins de mine, dar nu mai pot.
Va multumesc.
diana23ct spune:
dodo imi pare nespus de rau, nu am cuvinte, eram ferm convinsa ca o sa iasa 2 liniute luna asta, dar nu te lasa batuta. iti inteleg durerea si iti spun fruntea sus, mergi mai departe o sa reusesti pana la urma, sunt sigura de asta. Noi femeile avem o putere mult mai mare de a trece peste durere si greutati si ne ridicam mult mai usor. Ce pot sa iti spun decat sa continui lupta, merita te pup si ai grija de tine. Mergem impreuna in aprilie, cu toate ca eu abia de azi incep sa iau duphaston-ul si cm o sa imi vina peste vreo 14-18 zile.
iuca spune:
dodo imi pare sincer rau si eu zic sa mergi inainte. Stiu ca durerea e prea mare acum, dar cand te mai linistesti sper sa te gandesti la o noua incercare.
E CM normal sau sunt pete maro?
Fetelor va doresc la toate sa traiti miracolul deszvoltarii unei vieti noi in burtica.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
35+
bytzi spune:
vai dodo,am stat cu ochii numai pe calculator,nu-mi vine sa cred,eram asa de sigura ca ai reusit...nimic nu poate alina durerea din sufletul tau,dar stiu ca sotul tau iti este aproape si impreuna veti gasi puterea sa treceti peste toate...e f greu,f dureros....
nu credeam niciodata ca lupta asta e asa grea si mie sotul ieri mi-a zis ,tu nu vezi ca dumnezeu asa considera ca e mai bine,cu cit merg mai departe cu atit apar mai multe piedici si asta e decizia lui sa nu reusim si tu tot nu vrei sa renunti....nu putem noi femeile sa renuntam asa usor ,asa sintem noi ,nu credem ca ni se ia darul cel mai scump de a fi si noi mamici....asa ca nu renunta ,stiu ca iti este f greu si te mai gindesti ca nu am reusit pina acum poate nu voi reusi niciodata dar trebuie sa gasim putere sa mergem mai departe
sa stii ca am plins si eu cind am vazut ca nu ai reusit ,nu credeam ca v-a fi asa ,imi pare nespus de rau ,sincer ,sincer
bytzi spune:
am primit raspuns de la dr si a zis ca gonalul s-a eliminat din organism si nu mi-a influentat FSH ,valoarea e extrem de mare si mi-a dat sa repet FSH la CM urmator sa vedem daca valorile intradevar au fost reale...problema e ca eu am inceput marvelonul si nici la CM urmator nu voi avea niste valori normale ale FSH