Piticodromul de Sept - Oct 2005 (219)
Raspunsuri - Pagina 8
miflore spune:
Am uitat sa scriu: Sanatate tuturor copilasilor bolnaviori!
Oana, Anei i-am facut o singura data aerosoli. Medicul trebuie sa-ti prescrie medicamentele si dozele in functie de boala copilului, noi am folosit un amestec de ser fiziologic cu flixotide si cu ACC de tuse. Si a facut minuni pot spune.
godzila spune:
Miflore merci de sfat Ana a vazut-o?
Nu stiu ce sa zic de aerosoli ca nu am facut niciodata.
Din lene am copiat mesajul urmator pe care l-am conceput la celalalt capitol la care scriem.
"Hai sa va pove de-a ce ma joc cu Iulia...de-a nasterea. Eu sunt dl. dr. care o ajuta sa scoata bb...e respira sacadat si eu ii scot bb (animalul de plus pe care il baga sub bluza)...i-am explicat daunazi cum se nasc bebeii...a mai tras un ochi cand ma uitam la emisiunile cu nasteri in direct...a retinut ceva nu?...e foarte fan...pana acum a nascut cam 10 plusati...ii si sterge de mucozitati...se pregateste fata...Am intrebat-o intr-o zi ce si doreste de la mosu...mi-a spus ca un bebe"
andreeeea spune:
Buna! Sunt bine... (ei, ma misc in reluare, simt capusoarele foarte foarte jos, tot simt ca acusi ii scap, dar stiu ca fara contractii dureroase si fara membrane rupte nu pot naste, deci astept surpriza..)
Ce frumos se joaca Iulia! Maria ajunge direct la momentul "abia i-am nascut. Uite ce mici si dragalasi sunt" si-i tot inveleste si-i alinta (desigur ca sunt cate doua animlute de plus).
Andreea, 38+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)
http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png
anya spune:
Ce ma fac, ca la mine nasc si baietii! Amandoi au nascut pana acum cate o herghelie de plusati! Dimineata nu reusim sa plecam la gradi pana nu-i invelesc pe toti, sa doarma pana vin ei. Tot e bine ca atunci cand mai prind o verisoara sau prietena, o pun e ea sa nasca si ei devin tatici si se duc la servici.
Eu nu mai am puterea sa scriu ceva la subiectul cu Emma. Mama mea are pesializare in oncologie, asa ca ...si cum nu cred nici eu in miracole sau divinitate ma ingrozesc de momentul cand va scrie fericita ca incepe sa se simta putin mai bine. De obicei asa se intampla cu putin inainte sa.... De multe ori, seara, cand ma culc si ma duc sa-mi invelesc baietii ma gandesc ce norocoasa sunt ca sunt sanatosi.
oaana spune:
Anya cata dreptate ai.Si eu nu mai vreau sa ma mai plang cand au rosu in gat s-au altceva.Nu-i nimic pe langa tragedia Emmei.
godzila spune:
Anya, exact la asta ma gandeam si eu......chiar ma gandeam sa ii scriu Aidei sa o pregateasca pe fetitza cu o poveste despre o calatorie fara mama si tata Stiu ca suna tragic (eu am pregatit-o pe Iulia pt orice si mult mai senina a acceptat situatia)...dar mi-e teama de reactia fetelor de acolo care inca mai spera. Ema are peste varsta la care un copil pricepe ce inseamna moartea si instinctiv cred ca stie
Super tari baieteii tai
Andreea ce emotii cred ca ai. Nastere usoara
monicabo spune:
Buna seara, scuze ca dau buzna aici...
Mai scrie Ioana75 la voi? Vroiam sa ii zic ca i-am trimis un PM sa o intreb ceva...
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
BiuMil spune:
stiri de pe frontul Crangasi: varicela- varicela- varicela.....victima: deocamdata eu! nu va spun ce groaznic ma simt, si ca mai tare ma ingrozesc la gandul ca in cateva zile urmeaza MIlan....ooofff!In rest, toate bune...suntem toti acasa, in concediu/vacanta, pt cam 3 saptamani
mary ilie spune:
Buna ziua Piticodrom!
BIANCA sanatate multa!Poate totusi nu face si Milan .
ANYA m-ai facut sa rad imaginandu-mi cum nasc baietii tai!Super tare.
ANDREEA nastere usoara, sa ne tii la curent!
Noi am scapat de aftele din gurita, dar 3 zile a fost groaznic , nu putea sa manance nimic, plangea si in somn de durere.Acum tot cere de mancare, vad ca recupereaza.Am scapat si de muci si tuse in saptamana asta fara gradinita. Dar de maine il duc din nou ca ne cam plictisim pe acasa, a fost si vremea urata si am stat mai mult prin casa. Azi m-au sunat si de la gradi sa intrebe ce se intampla cu Andrei.