Piticodromul de Sept - Oct 2005 (219)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza, Andreeea!!!
Felicitari Irina81!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna dimineata si de la mine.Ce faci Andreea?Faci treaba prin casa s-au te joci cu Maria?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Buna fetelor!
ANDREEA ma bucur mult ca lucrurile merg bine!Ce mesaj frumos ai scris, m-ai emotionat!Esti plina de optimism!
Felicitari IRINA pentru ghiocelul cel mic Teodor Ioan.

Eu tot cu piticul acasa, speram sa fie mai bine si de maine sa-l duc la gradi ca trecuse tusea, dar azi mi-a facut febra.Asa ca ne tratam in continuare.

Mergi la inceput

Mary,sanatate multa.
Va rog frumos sa-mi spuneti si mie cu ce substante se fac aerosoli.As putea sa i-au aparatul de la cineva sa le fac,dar nu stiu ce substante sa folosesc.Ei au amigdalitele inflamate.
Jadiiiiiiii,ajuta-ma te rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Oana, nu stiu cum sa te ajut, noi nu am facut aerosoli.

Vroiam numai sa va spun ca aseara am realizat ce mare s-a facut Anca, am fost in parc, si mi-a zis sa stau pe banca, ca ea se da 'toute seule' pe topogan si leagane.

MaryIlie, sanatate lui Andrei.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

CRISTINA, OANA multumesc pentru urarile de sanatate!Sunteti dragutze ca de obicei!
Eu sunt suparata, aseara am constatat ca copilul are gurita plina de afte, are doua mari pe limba, are chiar si pe gat cateva puncte albe, asa cat reusesc eu sa vad in gurita lui.Si normal ca nu poate manca nimic, e plangacios, a facut febra si azi noapte, dar nu mare.Doctorul zice ca aftele sunt sigur de la aerosol, si am cumparat un gel pentru asa ceva, care se tine in gura apoi se inghite, insa nu-l suporta deloc Andrei, cred ca il ustura bubitele de la el.
E prima oara cand face asa ceva, dar e groaznic, sper sa treaca repede
OANA cred ca ar trebui sa-ti recomande doctorul solutiile pentru aerosol.Noua ni le schimba mereu, de la virus la virus.
Si nu stiu daca ajuta la amigdale inflamate, noi folosim des aerosol, dar Andrei are polipii inflamati si o secretie crescuta de muci si de la ei tuseste, si pentru asta ne prescrie aerosol.Il ajuta sa elimine mucii si sa respire mai bine.
Cel mai simplu ar fi sa faci aerosol cu ser fiziologic si un mucolitic gen FLUIMUCIL(ambroxol).
Noi facem asa : dimineata si seara aerosol cu 3 ml ser fizilologic si 1/2 fiola de Fluimucil solutie de nebulizare.
Acum am folosit alta substanta recomandata de pediatru, am facut 10 zile, si uite ca au aparut aftele astea.
CRISTINA e o dulce Ancuta!

Mergi la inceput

Mary.Sugur de la medicament a facut afte.Sunt foarte suparatoare.Poate sta sa-l stergi cu albastru metilen s-au ceai de galbenele cu bicarbonat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Andreea nastere usoara si bb sanatosi. Ce minune ca mai poti rasufla si tu usurata dupa atatea interdictii.

Sanatate si lui Victor de Anto ca am intzeles ca e bolnavior.

Oana sa te faci bine, sanatate si tie.

Mary sanatate Andreiutzului.

Miflore cum a fost cu gradi?

Felicitari, Irina81!!!

Mary, offf ce tristete cu Emma...as scrie si eu ceva dar...nu cred nici in divinitate nici in miracole...de s-ar termina chinul odata...oricum e o lectie pretioasa de viata si cand imi vine sa tip la Iulia ma gandesc daca are sens sa ma supar pt toate maruntzisurile...Planuisem anul asta sa plecam in Sardinia la vara...apoi ne-am razgandit, anul asta trebuie sa facem mari eforturi sa ne terminam casa. Citind povestea acestei fetite am realizat ca viata e compusa din fragmente mici si ca trebuie sa te gandesti mai profund la prezent...nu ar fi mai bine sa fac un efort...chiar daca asta presupune sa tai din elanul realizarilor maretze de viitor...si totusi sa plec? Plus ca e benefic pt copii sa stea catva timp la mare, plus ca acolo sta sora mea, care nu de mult s-a luptat cu acceasi boala crancena si pe care o vad cat de des pot, dar totusi atat de rar...offf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Buna seara!

Andreea, 38+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)

http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna seara!
Ce faci, Andreeea, bine?
Vera, Mary, mi se rupe sufletul in doua cand citesc despre Emma...este inimaginabil cata durere exista acolo...asemenea situatii te invata sa redescoperi adevaratele valori din viata.....
Eu zic sa mergi in Sardinia. Si sa mananci sardele.
Cu gradi n-am inca nimic de spus, Ana va merge din toamna. Intre timp voi vorbi cu psiholoaga gradinitei si-o sa primesc sfaturi in vederea unei integrari lente si usoare.

Mergi la inceput