Piticodromul de Sept - Oct 2005 (219)
Raspunsuri - Pagina 18
mary ilie spune:
Pai e grozava Iulia!
Bravo ei ca reuseste asa usor sa se desprinda de mami.Sper sa se distreze bine.Daca face poze sa ni le arati si noua.
Fi-miu e taaare mamos, e opusul Iuliei.
godzila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mary ilie Pai e grozava Iulia! Bravo ei ca reuseste asa usor sa se desprinda de mami.Sper sa se distreze bine.Daca face poze sa ni le arati si noua. ![]() Fi-miu e taaare mamos, e opusul Iuliei. Mary si Andrei(29.09.2005)http://b3.lilypie.com/sgLap2.png |

Mi-ai adus aminte ca am uitat sa ii dau aparatul...sigur mai are cineva pe acolo. Si era sa uit si de bani, periuta, etc.
Daca ar fi sa ma gandesc la un cuvant care o caracterizeaza cel mai bine pe Iulia, acela ar fi adaptabilitatea.
mary ilie spune:
Azi v-am spus ca aici e zi de doliu national, au inmormanatat victimele cutremurului, au aratat in direct la tv, si numai stiri legate de cutremur si victime.
Si ce credeti ca au anuntat adineauri.......
Ca la ora 16 va avea loc la Aquila, orasul lovit de cutremur, primul proces pentru "sciacallaggio" - adica jaf din casele daramate.Au fost prinsi de catre militarii din zona, 3 romani si o menajera de aceasi nationalitate
care furasera din ruinele casei unde lucrase ca menajera femeia, bijuterii si bani.Se asteapta o pedeapsa exemplara pentru ca sunt mai multi astfel de hoti.
Inutil sa va mai spun ca italienii sunt mai mult decat indignati.Ce rusineeee.....
godzila spune:
Mda...ce sa zic, am vazut stirea, parca vad ca erau niste romani colorati...chiar, nu ai probleme leg de nationalitate acolo?
Mie imi place Italia...e o tara pe gustul meu...totul curat, civilizatie,arhitectura bestiala, Venetia e orasul meu de suflet...saracii italieni, sper sa treaca cu bine de per asta.
Edit. Nu imi plac politicienii...seamana cu astia de la noi...toti o apa si un pamant.
diana_n spune:
Bravo Iulia !
Eu pot sa-l dezlipesc pe Peter de mine, dar nu pot sa-l lipesc de cal
Ii plac doar de la distanta.
Ce zici Mary? 
nenorocitii, 100 de ani inchisoare fiecare, a la USA...
Si mie mi-a placut Italia
Diana
18 saptamani si Peter (3 oct 2005)
sofia_misicu spune:
Buna ziua,
Apar si eu din negura timpului sa va anunt ca traim si functionam. Sper ca ma mai tineti minte...
Am crescut exemplar, cu mici hopuri pe care le-am trecut cu bine.
Nuka e in continuare un copil exemplar. Este extrem de vesela, sociabila si matura in gandire. A capatat o independenta care aproape ma ingrijoreaza. Dimineata ea este cea responsabila cu trezirea. Ea imi spune ce sa pun in bagajul de gradinita, ma atentioneaza ce sa iau si ce nu. Gradinita a fost din prima clipa locul ei de bastina si la fel ca Iulia plange ca este luata de acolo.
Vorbeste ca un om mare, conceptualizeaza, face legaturi intre universuri paralele si are si simtul umorului.
Fiind o mama denaturata am renuntat de mult sa mai notez toate poantele, chestie foarte proasta pentru ca Nuka e plina de ele si le scoate pe banda rulanta.
Si eu intentionez sa il pun pe iepuras sa ii ia role ca sa am un partener de plimbare, eu fiind rolerista de la 3 ani. Din experienta, nu conteaza atat de mult greutatea ghetei, dimpotriva e bine sa fie ferm infipta pe pamant. conteaza sa poti sa o strangi calumea pe glezna. Nu stiu cum o sa invete Nuka sa mearga ca e cam impiedicata si grea pe picioare, insa intentionez sa o tarasc dupa mine prin parc cat e necesar. Am ales o pereche de role cu trei roti: doua in spate si una in fata ca sa nu o trec direct pe cele in linie. Par foarte bune ca gheata. Se cheama inSPORTline Axt Tri Skate IN 371. Puteti da search pe google.
In rest, ne chinuim cu tuse si secretii permanente. Toata iarna a fost gripata si a lipsit de la gradi cel putin jumatate din timp, insa cele 15 catralioane de lei investite in imunizare par sa isi fi facut efectul abia acum. Mai putin aceasta permanenta secretie care ii da un aer academic lui Nuka, pentru ca de fiecare data cand incearca sa spuna ceva isi drege glasul ca un profesor.
Am avut si drame sentimentale: o iubire ne-implinta, ale carei focuri inca se mai simt. Am scris pe blog de asta recent.
Poze cu noi puteti vedea aici.
Cam atat. Mi-a fost dor de voi si ma bucur sa vad ca sunteti aproape toate prezente la apel, fara probleme mari si cu copii frumosi si fericiti.
Un weekend minunat!
Sofia
www.flickr.com/photos/9686511@N06/" target="_blank">Nuka si www.flickr.com/photos/sofica/" target="_blank">Mama la Nuka
Blog
godzila spune:
Feteor nu stiu daca ma mai intorc pana la Pasti.
Va sarut pe toate si sper sa petreceti sarbatorile alaturi de cei dragi.
Sofia ma bucur ca suteti bine. Un
pt Nuka si o sa citesc si eu cand ma intorc pe blog marea iubire.
Paste fericit!
marinela79 spune:
Ma adun si eu cu greu dupa tragedia de pe Dc, si va mai scriu doua randuri, ca tare mi-a fost dor de voi.
Vera, te admir pentru curajul de a o lasa pe Iulia in tabara.Eu sunt mama-closca, nu stiu cand voi avea curajul s ail las in tabere. Au avut si ei iesiri, la unele l-am lasat, la altele am fost prea lasa si a pierdut copilul o gramada de momente placute cu colegii. Cand aud de iesiri in afara insulei, ma panichez, vad pe autostrada cum merg autobuzele cu copii, si nu reusesc sa imi fac curaj.
Sofia, ce frumoasa este Nuka, si ce frumos scrii tu despre ea, in blog, despre iubire, si pupicei.O scumpete de copil.
MAry, cum mai sunteti? S- mai miscat pamantul pe acolo? Cat despre romanii nostri de acolo, mare pacat. Mi-e ciuda de mor cand aud cum ne fac de rusine peste tot.
Noi suntem bine, am avut liber si azi, am stat pe langa casuta, activitati de duminica, cu mancarica buna, desene, jocuri, plimbari, iesiri, dar nu departe.Asteptam vara, concediul, pe care il vom imparti in doua anul asta. De abia astept, ca de 4 ani nu mai avem concediu in adevaratul sens al cuvantului.
Vineri seara am fost in vizita la niste prieteni si IAris a vazut pt prima oara pe cineva fumand. Si a iesit el in balcon cu persoana respectiva si statea si analiza el ce se intampla de fapt dupa care intreaba " tu inghiti foc pt ca ti-e frig?.Mie nu mi-e frig ca am o geaca groasa si capuchon".
Va doresc o zi frumoasa, avem si noi niste soare si vreo 5 grade deocamdata si o sa iesim un pic la aer.
Va pup

Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline
kristinutza spune:
am vazut niste poze superbe! sa va traisca frumusetile!
mifloricica, succes cu rasadurile! noi am plantat pe balcon diverse, impreuna cu Radu, evident. nu prea am sperante sa iasa ceva... dar, nah...
of, nu mai am timp sa va citesc, desi mi-ar face maaare placere. sunt mult mai axata pe serviciu de cateva luni... si cred ca a meritat, pt ca azi dimineata am aflat ca am fost promovata
. asa ca nu prea sunt o mama-model de cave timp... dar sper sa pot recupera
.
reviiiin, sper ca nu dupa prea mult timp! sa nu ma uitati, da?
mey, de kid n-am mai citit de mult timp, chiar daca citesc din ce in ce mai rar...
Cristina, mama Radului (3 ani jumatate)
Tonnia spune:
Sofia, ce surpriza placuta!!! Blogul il stiam, imi place mult iar Nuka e scumpa foc!
Marinela, ce poanta buna a scos Iaris!
Godzila, chiar ca ai curaj. Eu am fost in tabara la Busteni la 3 ani, cu gradinita, 3 saptamani, nici acum nu-si poate explica mama mea cum de m-a lasat, eu insistasem, si a fost bine, n-aveam 3 fix, aveam 3 si vreo 5-6 luni. Dar eu n-as avea curaj sa-i las pe ei acum si nici ei nu cred ca ar avea.

Andrei(29.09.2005)